Nová Grafika do zostavy + pravdepodobne upgrade
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nová Grafika do zostavy + pravdepodobne upgrade
presne takyto pristup ta zavedie v zivote daleko
akoze mat taky siroky prehlad v komponentoch asi ziadny zamestnavatel nedoceni (aspon ma nic okrem HW storov nenapada, lebo na IT pozicie treba vediet viac ako to)
Ono ja to viem len to nevyužívam lebo si myslím že ej to zbytočné ale nebudem tu teraz rozoberať moje komplexy lebo už aj tak sme moc off-topicguess.whoo napísal:presne takyto pristup ta zavedie v zivote dalekoakoze mat taky siroky prehlad v komponentoch asi ziadny zamestnavatel nedoceni (aspon ma nic okrem HW storov nenapada, lebo na IT pozicie treba vediet viac ako to)
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Po viem to za ostatnych: Kup si co len chces, sak aj tak je nieco vediet a snazit sa ti poradit uplne zbytocne, lebo ty vies svoje ze?
asi tak nejako zakomplexovanemu cloveku ktory si tvrdohlavo furt bude tvrdit svoje a bude sa hadat s kazdmy len o svojej pravde za kazdu cenu fakt nbema zmysel diskutovat takze asi taky nejaký som ja takže ak niekto chce tuto temu vyuzit na svoje porady o upgrade zostavy kludne inak mozete locknut alebo vymazat ja som skončil už sem viac písať nebudem...neurazil som sa len rposte sme to uzavreli ze s ami neda poradit lebo aj tak sa budem furt hadat za to svoje a iny nazor nepripustim len ten svoj
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2015, 18:23)
Takže to tu trocha oživím,do mojej zostavy som kúpil Intel Core i7-4790K a momentálne je zostava bez grafiky beham len na inteláckej,takže som dal na vašu radu a kupil i7-4790K
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2015, 18:23)
Takže to tu trocha oživím,do mojej zostavy som kúpil Intel Core i7-4790K a momentálne je zostava bez grafiky beham len na inteláckej,takže som dal na vašu radu a kupil i7-4790K
ty si chcel 4790k, my sme tu skôr hovorili o alternatívach
dúfam, že si si upgradol aj base zostavy, resp. skrinku a zdroj a mať to na kvalitativnej úrovni a nie "len aby bolo"
dúfam, že si si upgradol aj base zostavy, resp. skrinku a zdroj a mať to na kvalitativnej úrovni a nie "len aby bolo"