Nová Grafika do zostavy + pravdepodobne upgrade

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nová Grafika do zostavy + pravdepodobne upgrade

Príspevok od používateľa guess.whoo »

presne takyto pristup ta zavedie v zivote daleko :D akoze mat taky siroky prehlad v komponentoch asi ziadny zamestnavatel nedoceni (aspon ma nic okrem HW storov nenapada, lebo na IT pozicie treba vediet viac ako to)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

guess.whoo napísal:presne takyto pristup ta zavedie v zivote daleko :D akoze mat taky siroky prehlad v komponentoch asi ziadny zamestnavatel nedoceni (aspon ma nic okrem HW storov nenapada, lebo na IT pozicie treba vediet viac ako to)
Ono ja to viem len to nevyužívam lebo si myslím že ej to zbytočné ale nebudem tu teraz rozoberať moje komplexy lebo už aj tak sme moc off-topic
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Po viem to za ostatnych: Kup si co len chces, sak aj tak je nieco vediet a snazit sa ti poradit uplne zbytocne, lebo ty vies svoje ze?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

asi tak nejako zakomplexovanemu cloveku ktory si tvrdohlavo furt bude tvrdit svoje a bude sa hadat s kazdmy len o svojej pravde za kazdu cenu fakt nbema zmysel diskutovat takze asi taky nejaký som ja takže ak niekto chce tuto temu vyuzit na svoje porady o upgrade zostavy kludne inak mozete locknut alebo vymazat ja som skončil už sem viac písať nebudem...neurazil som sa len rposte sme to uzavreli ze s ami neda poradit lebo aj tak sa budem furt hadat za to svoje a iny nazor nepripustim len ten svoj

//autoeditácia príspevku (25 Sep 2015, 18:23)
Takže to tu trocha oživím,do mojej zostavy som kúpil Intel Core i7-4790K a momentálne je zostava bez grafiky beham len na inteláckej,takže som dal na vašu radu a kupil i7-4790K
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

ty si chcel 4790k, my sme tu skôr hovorili o alternatívach

dúfam, že si si upgradol aj base zostavy, resp. skrinku a zdroj a mať to na kvalitativnej úrovni a nie "len aby bolo" :wink:
Napísať odpoveď