nova motorola F3
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nova motorola F3
co hovorite na tento mobil? uplne zakladne funkcie, nic navyse, za cenu okolo 1500 Sk,snad lebo viac pytat nemozu.
tu mate recenziu: http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=456
myslim ze keby tam dali aspon trochu lepsi displej, nejaky monochromaticky, bolo by to uplne super, v pohotovosti by mal vydrzat okolo 12 dni.
myslim ze keby tam dali aspon trochu lepsi displej, nejaky monochromaticky, bolo by to uplne super, v pohotovosti by mal vydrzat okolo 12 dni.
-
Traktorista
Guru
-
will.i.am
Darca
presne tak... ja tiez... kym by si precital spravu... a nebodaj kym by si ju napisal...Traktorista napísal:hm,... keby len nemala taky hrozny display,... ja by som na tom nevedel nic citat, vsetko mi tam pride hrozne roz-sekane...
ale tento mibil je brutalny low-end pre afriku, a im to bude asi jedno...
-
qwerty-xyz
Re: nova motorola F3
Kupil by som ho babke. Ale urcite ho za svoje dva SE nevymenim.zelovoc napísal:co hovorite na tento mobil? uplne zakladne funkcie, nic navyse, za cenu okolo 1500 Sk,snad lebo viac pytat nemozu.
Ale zaujimavy telefon,vsetko je tam v recenzii.
Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcu
to je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
-
mathev
Star
mne sa ten telefon pozdava ale tebe chlapce niekto ukradol z klavesnice Y ? ved to je des nieco take citat a taketo uzasne uvahy... no konecpuccik napísal:Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcuto je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
vidiš, a takto som nad tym ešťe neuvažoval, hmm, velmi sa mi to pačilo ako si to napisalpuccik napísal:Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcuto je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
-
mathev
Star
vlastne mas pravdu doteraz ako vyrobili ten telefon tak musel kupovat majitel firmy vodicom N73ky kokos ze ma to hned nenapadlo ze to je vlastne uplne super.... a ak si znova precitas moj post ja sa nesmejem ze mas dyslexiu ani som to nevedel a pravdupovediac je mi to uplne jedno... nemam rad lustenie uplne dementnych pravopisnych chyb.. sem tam nieco neni problem prekusnut ale ked niekto vobec nepouzije y v celom poste to ma uz dokaze znechutit...puccik napísal:a teraz ta nechapem za to ze mam dyslexiu tak to fakt nemozem ale ak hej tak sorry aa uvahy hej fakt ma to bavy pysat