nova motorola F3

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

nova motorola F3

Príspevok od používateľa zelovoc »

co hovorite na tento mobil? uplne zakladne funkcie, nic navyse, za cenu okolo 1500 Sk,snad lebo viac pytat nemozu.
tu mate recenziu: http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=456

myslim ze keby tam dali aspon trochu lepsi displej, nejaky monochromaticky, bolo by to uplne super, v pohotovosti by mal vydrzat okolo 12 dni.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Vyzera celkom fajn...
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

dosť sa podobá aspon na prvý pohľad na L7 :wink: :roll:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hm,... keby len nemala taky hrozny display,... ja by som na tom nevedel nic citat, vsetko mi tam pride hrozne roz-sekane...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Traktorista napísal:hm,... keby len nemala taky hrozny display,... ja by som na tom nevedel nic citat, vsetko mi tam pride hrozne roz-sekane...
presne tak... ja tiez... kym by si precital spravu... a nebodaj kym by si ju napisal...
ale tento mibil je brutalny low-end pre afriku, a im to bude asi jedno...
qwerty-xyz

Re: nova motorola F3

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zelovoc napísal:co hovorite na tento mobil? uplne zakladne funkcie, nic navyse, za cenu okolo 1500 Sk,snad lebo viac pytat nemozu.
tu mate recenziu: http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... clanku=456

myslim ze keby tam dali aspon trochu lepsi displej, nejaky monochromaticky, bolo by to uplne super, v pohotovosti by mal vydrzat okolo 12 dni.
Kupil by som ho babke. Ale urcite ho za svoje dva SE nevymenim. :lol:
Ale zaujimavy telefon,vsetko je tam v recenzii.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kupil si ho uz dakto? som ho videl v obchode za 1690 korun, keby ludia vedeli jaky ma displej ta by ho asi nikto nehcel. za tolko penazov sa da kupit daka jednoducha mala nokia na urovni 3310 a to sa s tou motorkou neda porovnat.
k4po
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa k4po »

no zase až taky hrzny neni, ved sa pozrite na to inak, mate uplne tenký mobil iba za 1500,-Sk :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No tak toto je presne mobil pre moju mamu, sice nieje este stara :lol: :wink: ale ona stale melie ze jej netreba fotak, naco jej kamera atd :P
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

myslim, ze hociktora lowend nokia - 2xxx alebo dva roky stary telefon z akcie posluzi lepsie. osobne sa mi stare mobily hromadia v supliku a nemam s nimi co robit, naco kupovat nieco za 1,5tis.
k4po
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ale berťe to tak že ten mobil je uplne nový s kompletnou zarukou 8) a to tie stare mobili nemaju
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

k4po napísal:ale berťe to tak že ten mobil je uplne nový s kompletnou zarukou 8) a to tie stare mobili nemaju
stary sa ti pokazi, zasmejes sa a vytiahnes zo suplika dalsi:)
k4po
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

keby som ich mal tolko ako ty, tak asi hej,ale pri mojom stave to nejde, prave dnes som jeden z dvojice mojich mobilov predal 8)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

k4po napísal:keby som ich mal tolko ako ty, tak asi hej,ale pri mojom stave to nejde, prave dnes som jeden z dvojice mojich mobilov predal 8)
to ano, ale ty ani nie si cielova skupina tejto motoroly...
k4po
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:to ano, ale ty ani nie si cielova skupina tejto motoroly...
no to niesom, a ani by som neminul 1500,-SK za taky mobil, ked za tolko si mozem kupit L6 8)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcu :P to je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

puccik napísal:Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcu :P to je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
mne sa ten telefon pozdava ale tebe chlapce niekto ukradol z klavesnice Y ? ved to je des nieco take citat a taketo uzasne uvahy... no konec
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

mathev napísal:mne sa ten telefon pozdava ale tebe chlapce niekto ukradol z klavesnice Y ? ved to je des nieco take citat a taketo uzasne uvahy... no konec
a teraz ta nechapem za to ze mam dyslexiu tak to fakt nemozem ale ak hej tak sorry aa uvahy hej fakt ma to bavy pysat
k4po
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Ak mozem ja bi som takto uvazoval Som velki majitel firmi na prepravu dajme tomu toaletaku a mam vodicou na kamionoch s ktorimi sa potrebujem spojit co n acestach a tak sak informacie tak preco bi som im mal kupovat telefoni napr n73 alebo sunku NOkiu 5200 ked za tu n73 dam dajme tomu ale iba dajme ze stoji 7000 sk plus im treba kredit kazdi mesiac za 500 sk tak a mam 20 vodicou a ak dobre ratam tak ma to vide za mobili 140000 a karti 10000 a ak som normalni tak viem ze sa m ito neoplati tak im kupim radsej motofone co ma vide stokrat lacnejsie a ktomu im dam o2 karti a za tie usetrene prachi mam dajme tomu noveho tuarega a oni nech si jazdia nacom chcu :P to je jedno ale ten fon urobili super vsak co tim vodicom treba no mi nehovorte ze im treba napr. bluetooth alebo proste manazerske funkcie tak dufam ze ste ma pochopili
vidiš, a takto som nad tym ešťe neuvažoval, hmm, velmi sa mi to pačilo ako si to napisal :)
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

puccik napísal:a teraz ta nechapem za to ze mam dyslexiu tak to fakt nemozem ale ak hej tak sorry aa uvahy hej fakt ma to bavy pysat
vlastne mas pravdu doteraz ako vyrobili ten telefon tak musel kupovat majitel firmy vodicom N73ky kokos ze ma to hned nenapadlo ze to je vlastne uplne super.... a ak si znova precitas moj post ja sa nesmejem ze mas dyslexiu ani som to nevedel a pravdupovediac je mi to uplne jedno... nemam rad lustenie uplne dementnych pravopisnych chyb.. sem tam nieco neni problem prekusnut ale ked niekto vobec nepouzije y v celom poste to ma uz dokaze znechutit...
Napísať odpoveď