Zadok Renault
aspon mne to tak pripadá.
Hej lenze tak ako Skoda tak sa u nas spravaju aj ostatne znacky!! Oni sa len prisposobuju podmienkam trhu nie kazdy si totiz moze dovolit kupit 206 alebo Fabiu v plnej vybave!sundevil napísal:to je pekne, ale vsimni si ten detail, aby ta skodovka bola konkurencieschopna musi tam vrazit vsetko co dokaze do auta dat, a nie zakladne verzie ktorymi nas tu oblbuje
to ze nieco ponukaju, neznamena ze sa to predava ... drtiva vacsina tam predanych skodoviek ide aspon v elegance vybave a v plnke ...sundevil napísal:a preco nie? schvalne si pozri stranku napr anglickej skodovky a fabia/octavia sa tam predavaju s tymi istymi motormi ako tu, teda aj vybava je taka ista
Ak máš také presné informácie o veciach, ktoré ešte nie sú zverejnené, tak sa s nami môžeš podeliť.Pedro109 napísal:co k tomu povedat...technicky dalsi prezleceny VW Passat par generacii dozadu ............. interier pozlatany z koncernovych dielov
Aké pekné cesty budú, keď po nich budú chodiť len autá ako Dacia, Hyundai, Kia, Chevrolet..Pedro109 napísal:Bodaj by uz cela skodovka sla kade lahsie aby sme na ceste nevideli kazde 2 auto od tohto "domaceho" vyrobcu. To je vsak iba moje zbozne prianie.
nechci ma prosim rozosmiat, vezmime si napriklad motor 1.9TDI 105k...tento motor je mierne upraveny starucky motor 1.9TDI 90k ktory sa zacal montovat este v Golfe 3! a generacne jemu podobych autach. Ak si porovnas motory TDI s motormi dci, HDi, ci motormi D4D od Toyoty ktore sa montuju do aut cenovo porovnatelnych s autami VW ci Skoda tak nielen kultura chodu ale aj vykon a priebeh krutiaceho momentu su neporovnatelne. Tak isto poruchovost vah vzduchu motorov TDI je legendarna. Zazihove agregaty v Superbe stare niesu, motory ostatnych skodoviek radsej spominat nebudem.Shark NX napísal:Vznetove Agregaty (ktore su btw vsetky z roku 2006-2007) A Zazihove Agregaty (najstarsi z roku 2005)
On by chcel Benzinak ktory ide na 91Uni ... to chod do ameriky a zober si tam 3.0l V6 z vykonom 120k a spotrebou 18l/100km ten ti spapka aj Finlandiu vodku
Boze ty si sa kde narodil ... Stare motory z VW Golfu 3 o ktorych spominas fungovali na neekologickej bazi Cerpadlo Tryska ... Vsetky motory novej SuperB su z vstrekovanim CR (Comon Rail) Neporovnavaj staru SuperB ... dokonca aj Posledne oktavky maju CR Diesle. A ten motor ktory si spomenul je presne jediny ktory este tak zostalPedro109 napísal:nechci ma prosim rozosmiat, vezmime si napriklad motor 1.9TDI 105k...tento motor je mierne upraveny starucky motor 1.9TDI 90k ktory sa zacal montovat este v Golfe 3! a generacne jemu podobych autach. Ak si porovnas motory TDI s motormi dci, HDi, ci motormi D4D od Toyoty ktore sa montuju do aut cenovo porovnatelnych s autami VW ci Skoda tak nielen kultura chodu ale aj vykon a priebeh krutiaceho momentu su neporovnatelne. Tak isto poruchovost vah vzduchu motorov TDI je legendarna. Zazihove agregaty v Superbe stare niesu, motory ostatnych skodoviek radsej spominat nebudem.
btw. co sa tyka toho benzinu tak myslim ze by si sam na svojej penazenke citil ako dost velky luxus tankovat taky benzin, zvlast ked do motora ktory vobec nevynika svojou dynamikou ani vykonom. Nepoviem ked ma clovek motor s vykonom 300k tak tam kvalitny benzin treba ale do leniveho a udychcaneho 1.6FSI mi to prijde ako velka hlupost.