Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Vysvetlite mi preco som taky vol ???
Vsetko bolo genialne cely den a vecer som sa isiel kuknut na jej mobil kolko je hodin a bum zas obrazok jak je tam s tym chalanom. Ja som samozrejme hned urazil, a zacal jej vytykat ze vsetko co som v tom parku spravil bolo zbytocne aj tak ma nemiluje a tak, a ze nech si ide na ten lyzarak a bozkava sa s celou skolou ze mi to je jedno. No a potom sme sa troska pochytili ale ona ze ja sa s nikym bozkavat nemienima toho chalana tam mam len tak , ty si krajsi ale keby to otec zbadal na mobile nebolo by dobre(co je aj pravda). Proste ma to nahnevalo ale ja neviem preco. Udobrili sme sa hned je to v poriadku o to nejde , len sa chcem spytat preco som taky ziarlivy vol ? Neda sa s tym nieco robit ? Lebo nakoniec ja budem ten kto ten vztah rozbije :? :?: :!:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no to velmi poznam ziarlivost je svi*a ..... ale spoznal som prislovie kto nemiluje neziarli..... ake by to predsa bolo keby ti to bolo jedno kto ju objima?... alebo nebodaj bozkava....... a aby ti do oci povedala ze na tom pozadi ho tam ma len tak, je trosku nezmysel..... ked uz si nemam co dat na pozadie tak si tam dam daco len tak.... preco si tam neda teba?..... alebo nieco romanticke..... alebo neutralne..... preco nepochopize zrovna to co tam ma je fakt negativne!!!.... nerobi ti to to dievca naschval???...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pfffff dá sa ked dostaneš rozum v prvom rade
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BabySHAQ napísal: Lebo nakoniec ja budem ten kto ten vztah rozbije :? :?: :!:
No to by bolo asi to najrozumnejšie čo by si mohol spraviť :) Lebo v 16tich si lámať a kaziť život kvôli dievčaťu ktor nemá ešte city a zo všetkého má iba srandu ..to je na hlavu ..a pochop aj keby ste boli nejaký ten čas opäť spolu,tak myslíš že vám to vydrží takých 6rokov?? (kým bude mať 18 ) vtedy sa kus už dá o normálnom vzťahu vravieť... Pochybujem..Ona ešte nevie nič čo od života očakáva,tak je to dosť zbytočné sa ňou zapodievať..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No mna skorej zaujima ako dlho ti bude tolerovat ze sa do nej takto obuvas ....
Ako za niektore veci to je opravnene to nič proti ale za niektore veci ..... si len na nej vylievas svoje poranene ego vid ten pripad s fotkou ....
Absolutne zbytočna vec ....tak to krot lebo sa ona uvedomi a pomaličky ta prestane mat rada ......
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak ... suhlasim z Endurom ... Skaces do nej kvoli maximalnym banalitam.
Fakt krot sa lebo moze to byt kompletna napln vaseho vztahu ... Ziarlivost a Hadky
Viem ze Ju Milujes ... Ale ona je tiez clovek ... Nechaj jej vo vztahu urcitu slobodu ... lebo ochvilu sa jej to moze zhnusit a potom uz bude neskoro
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

NO dobre teda, i ked ma to hneva preco si tam neda nieco abstraktne sak nemusi mna ale tak moze si tam da strom kocura a podobne kraviny. Kvoli tomu lyziarskemu povedala ze sa nemusim bat ze by mi to nespravila. Cize viac menej je vsetko v poriadku strasne ju milujem.

A tu je dalsia otazka, uvazujem ze sa vykaslem na skolu kvoli nej pretroze takto chodim 120 km od nej prec na tyzdnovky cize sa vidime chvilu piatok , sobotu a chvilku v nedelu. Akoze uz to absolvujeme od zaciatku roka a strasne sa vzdy na seba tesime a chybame si a este sme sa nepohadali. Ale aj tak uvazujem ze prestupim naspet do mesta kde byvam. Len ide o to ze s tou skolou ktoru teraz studujem mam vacsie sance sa uplatnit a mat mozno krajsi zivot :? . Ale kvoli nej spravim vsetko.

Co mam podla vas spravit ? :?:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:...
Dalsi Text roka ... Ako pisal Fizzicek nadomnou ... ak sa naozaj Lubite tak ta vzdialenost nehra rolu ...
Ak sa vam to rozpadne "kvoli vzdialenosti" tak vedz jedno ...
To nebola ta prava
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak ako pise fizz radsej sa venuj skole je to tvoja buducnost, aj tak to vyzera ze sa snou skor ci neskor rozides, podla mna to je uz len otazka casu a ako vravi Shark ak je to skutocna laska tak vydrzi aj tu vzdialenost
niektory tu z fora prekonavaju este vacsiu vzdialenost a vsetko im v pohode klape tak ako ma
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

skolu rozhodne nemen..... podla mna je ta skole teraz pre teba dolezitejsia ako ona, aj ked to zrovna necitis.....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Škola je existencia a budúcnosť, mala by byť prvoradá. Určite sa dá taká vzdialenosť, aká medzi vami je prekonať a môže to fungovať...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:uvazujem ze sa vykaslem na skolu kvoli nej
Tebe to uz ako vazne preskakuje? :roll: :!: :!:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

LOL Nech ona nechá školu kvôli tebe :D jááj ona ešte chodí na základnú..tak pardon :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Moj ty boze BabyShaq ... tebe co je ??? ... Ja som si myslel ze naco ty prispievas do hojka ... Uz viem Keby si sem neprispieval tak By si uz bol psychicky na dne z toho ze kamaratovi odniesla domacu ulohu a Racej by si zmenil skolu (Nevadi ze by si si tym mozno dosral cely zivot) Len preto aby si ju mal stale na ociach ... a ktoremu kolvek chalanovi by povedala ahoj ... uz by si sa hadal ze s nim flirtovala
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Prepáč chlapče, dámy a páni nado mnou majú pravdu.
Si ňou posadnutý.
Na dievčatá treba byť tvrdý. Ak jej dáte možnosť nechať si skákať po hlave, po čase tú možnosť určite využije.
Toto ktosi dávnejšie napísal na fóre a je to pravda. Kôli dievčaťu nechať školu ? Tak to nie.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:A tu je dalsia otazka, uvazujem ze sa vykaslem na skolu kvoli nej pretroze takto chodim 120 km od nej prec na tyzdnovky cize sa vidime chvilu piatok , sobotu a chvilku v nedelu. Akoze uz to absolvujeme od zaciatku roka a strasne sa vzdy na seba tesime a chybame si a este sme sa nepohadali. Ale aj tak uvazujem ze prestupim naspet do mesta kde byvam. Len ide o to ze s tou skolou ktoru teraz studujem mam vacsie sance sa uplatnit a mat mozno krajsi zivot :? . Ale kvoli nej spravim vsetko.
:smt064 :aasmile27:
Ináč v poho? Chceš si momentálne posrať život kvôli niečomu, na čom sa o pár rokov poriadne zasmeješ? Nech sa páči ja už mám pocit, že si patetické decko, trpiace komplexom tragického hrdinu mysliace si že pojedlo múdrosť sveta, čo sa týka vzťahov, ktoré si nakoniec ajtak urobí čo chce napriek všetkému, čo Ti tu napíšeme....Začínam mať po tomto poste pocit, že si uvedomuješ* vážnosť situácie. Proste zavesil si si na krk holku - OK, aj keď akú je už druhá vec....
Ale že sa ňou necháš manipulovať a zatemňovať zdravý úsudok...Vidíš si kvôli nej asi tak meter za nos, lae ďalej nie. Mám pocit, že by si fakt bol schopný posrať si život. Nepamätáš si, aký si bol kedysi vycukaný pred príjmačkami? A aký si bol potom rád, že si sa tam dostal?
Think about this...if you can...

//Edit:*- Samozrejme som chcel napísať neuvedomuješ...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jin napísal::smt064 :aasmile27:
Ináč v poho? Chceš si momentálne posrať život kvôli niečomu, na čom sa o pár rokov poriadne zasmeješ? Nech sa páči ja už mám pocit, že si patetické decko, trpiace komplexom tragického hrdinu mysliace si že pojedlo múdrosť sveta, čo sa týka vzťahov, ktoré si nakoniec ajtak urobí čo chce napriek všetkému, čo Ti tu napíšeme....Začínam mať po tomto poste pocit, že si uvedomuješ vážnosť situácie. Proste zavesil si si na krk holku - OK, aj keď akú je už druhá vec....
Ale že sa ňou necháš manipulovať a zatemňovať zdravý úsudok...Vidíš si kvôli nej asi tak meter za nos, lae ďalej nie. Mám pocit, že by si fakt bol schopný posrať si život. Nepamätáš si, aký si bol kedysi vycukaný pred príjmačkami? A aký si bol potom rád, že si sa tam dostal?
Thnk about this...if you can...
AMEN
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Clovece...Ty nie, ze nevies co je laska, vztah ci milovat, chlapce Ty nevies co je ZIVOT.

Vykaslat sa v 16 rokoch na skolu kvoli 12 rocnej babe. Laska je dolezita pre kazdeho z nas, kazdy potrebuje milovat a byt milovany, no faktom ostava, ze laska Ta nenakrmi a nebude za Teba platit najom.

A Ty si posadnuty, chces ju mat stala na ociach, absolutne jej neveris. Ziarlivost je jedna vec a ziarli snad kazdy, no to co robis Ty neni normalne, nic z toho co robis nie je normalne. Nechas si skakat 12 rocnym deckom po hlave, deckom ktore ma 12 rokov, niekym, kto ma 6 rokov do plnoletosti, decko ktore este nemalo na narodeninovej torte 13 sviecok...ako si si iste vsimol, zvyraznujem fakt, ze si nechas skakat po hlave kvoli 12 rocnemu decku, chces odist zo skoly kvoli vztahu, ktory si tak ci tak zachvilu znicis sam kedze mu absolutne neveris.

Mma len jedinu otazku. O com to cele je??
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

babymu uz tusim zaj*bava, sry za vyraz :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

fizz napísal:Baby ju len velmi lubi, je to asi osoba na ktorej mu najviac zalezi a pretoze ju nechce stratit, tak je ochotny kvoli nej obetovat vsetko. Ludia, ktori mu chcu pomoct by sa skor mali snazit ukazat mu, ze nechat kvoli nej skolu, je zly napad lebo toto a toto. Ked bude 50 krat pocut, ze je nenormalny a drbe mu tak viete na co to bude...na vyssi pocet prispevkov
blbost, jin to v prvych vetach jeho posledneho prispevku vystihol presne. baby sa proste hra na obet, asi sa mu to paci...ze potom si kazdy na tomto fore pomysli aky je on cool apod. baby poviem ti to narovinu, si s tym uz trapny :evil:
Zamknuté