Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Dneska sa bude oslavovat! :smt039

Stretli sme sa v parku. Naraz sme tam prisli. Povedal som stroho: cau , podme sa prejst. Naschval som ju nechytil za ruku len som rozprestrel dlan tak aby to videla a rozhodla ona ci ma chyti. Chytila ma isli sme kusok, nikto ani muk no a zacalo to : ,,rodeo,, :D. Tak najskor som s nou prebral ten ,,zart,, z augusta. Cize asi takto: Pocuj preco by som ti o tom vravela ? o nicom by si sa nedozvedel ale nechcela som to drzat v sebe a v zivote by som take nieco nespravila uz.
Potom som ju chytil okolo pasa pozrel do oci a ze mas ma aspon este rada ? Ona ze nie , ja ta milujem.
Ja ze : preco mi klames ? ona ze : neklamem
Ja : tak preco tuzis bozkavat sa s polkou skoly ?
Ona sa chcela najskor vyhovorit , ale aj som sa nedal a stale som siel donej tvrdo. Tak potom ona ze: sak ja som najskor ani nechcela ist naten lyziarsky a teraz uz vobec nejdem. Tak ja som jej povedal ze nech tam len kludne ale ju prosim ze ak jej na mne zalezi nech to o com sme sa bavili. Ze si neviem predstavit jak ju niekto drzi v objati a bozkava. Ja som pokracoval : Sak aj u nas to zacalo len takym nezavaznym bozkavanim , ja ta nechcem stratit, ked statim teba stratim vsetko a potom sa mi neoplati zit!
Ona ze : to sa nestane,
Tak a nakoniec povedala ze slubuje ze nic tam nebude robit.
No a napokon to pozadia, to som troska asi prehnal . Ona povedala ze sa jej pacil ale ze ja sa jej pacim viac a som krajsi. A ona si dava bars co na pozadie( to je pravda minule tam mala dvoch spoluziakov ale to neberim ako konkurenciu :lol: ).
Potom este pokracovalo ako strasne ju milujem a ze preto som si to s nou chcel vysvetlit. Potom som jej dal basnicku ktoru som prenu napisal, precitala si to hodila sa mi okolo krku a nechcela sa prestat so mnou bozkavat :oops: , este neverila ze som to napisal ja ale presvedcil som ju. No a potom som si klakol na jedno koleno a ze : budeme spolu navzdy :oops: ? a ona ze : ano.

Fakt poviem Vam stalo to zato, som rad ze sme to vyriesili

Potom sme sli este na chvilku k nej zobrala sestru(alibi) a isli sme ku mne ,,doucovat,, ju :D.
Amen
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

heh no krasny pribeh babySHAQ :) ale mam pocit ze si este neuvedomujes vahu slova MILOVAT, tym ta nechcem nijak ponizovat.. ale myslim ze povedat v 14tich 12ke ze ju milujes a zivot bez nej nema zmysel je cisty bullshit.. sorry
//edit .. sorry ale v v skoro 16tich sa zacal moj prvy "vaznejsi" vztah a nekukal som po 12 kach, ktore zacinaju rozmyslat o tom ze bude treba kupit podrsenku :D :D ...... bez urazky...
//jin -- ani Inga Lindtromova by to tak nenapisala :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Stretli sme sa v parku.
...bla bla bla...
ja ta nechcem stratit, ked statim teba stratim vsetko a potom sa mi neoplati zit!Ona ze : to sa nestane,
Znova ružové okuliare. Ver mi stane sa to, no aj potom sa ešte bude oplatiť žiť, hovor si čo chceš, oponuj mi koľko chceš, ale je to tak.
BabySHAQ napísal:No a potom som si klakol na jedno koleno a ze : budeme spolu navzdy :oops: ? a ona ze : ano.
Skapeeeem :hehe:
midnight_man: Scenár ako vystrihnutý z Bčkového holywoodskeho dojáku :aasmile3:

Každopádne som kvôli Tebe rád, že je "to" ešte funkčné...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

braino.swk napísal:heh no krasny pribeh babySHAQ :) ale mam pocit ze si este neuvedomujes vahu slova MILOVAT, tym ta nechcem nijak ponizovat.. ale myslim ze povedat v 14tich 12ke ze ju milujes a zivot bez nej nema zmysel je cisty bullshit.. sorry
Kde to vsetci berete ze mam 14 rokov ? :lol: Mam 16(teda uplne malinko mi chyba do 16tich)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Babyshaq ty chod Natocit Druhe vydanie Romea a julie ... v 16 povedat 12 ze ak sa vas vztah rozpadne tak nebudes chciet zit :lol:
Sry ale nemozem ... to je vela aj pre mna ... tak ale v kazdom pripade ... Gratulujem GL
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Snažím sa to predýchať, ale nedá sa to :D Ja z toho nemôžem, ako je to pekné, som rada, že nateraz sa to podarilo, ste spolu šťastní...Ale dokedy vám to takto vydrží? O mesiac tu máme pokračovanie tretej série tvojej telenovely a ty to budeš niesť ešte ťažšie...
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Pytat sa 12sky, ci budeme navzdy spolu je ako zakopat v 16 mrtvu babku na zahrade a cakat, ze pride na oslavu mojej 60tky. ;)

Mal si to ukoncit, za dva tyzdne to bude rovnake ako je to teraz, resp. bolo do teraz.
Vazny vztah od 12stky... lol.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BabyShaq: Poviem ti len jedno..Nápodobné mi nakecalo dievča ktoré malo 16 rokov.. Budeme spolu navždy,Si najkrajší,Ja ťa nechcem opustiť toho sa neboj, Mám ťa moc rada,Ja bývalého už nemám rada..Proste dal si sa zlákať krepými rečami od nevedomého dievčaťa,ktoré to tú pol hodinu kým ste sa šli stretnúť naplánovala..Na všetko ti pritakovala a vravela áno..Prečo? Aby sa mohla s tebou ďalej zabávať..nič iné..A zabávať myslím doslova :D Zabalil by som to už dávno..Chcel by som vedieť čo tvoji kamoši nato vravia..Veď mňa by si isto doberali kebyže chodím s deckom bez podprsenky ako napísal braino.swk :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

neviem si predstavit bozkavat sa 12ku s 16 rocnym typkom...ved to je uchylne sry za vyraz. no ale kamo nech ti to vyjde, a pozvite ma na zlatu svadbu ci jak sa to vola po rokoch :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

BabySHAQ napísal:.......
nepolepšiteľný baby..
ty vole ty si slepý alebo taký debil? nevidíš ako tebou manipuluje? si myslíš aký si kápo že si to na nu vytiahol a bol si tvrdý .. hustý.. bol si chlap..
bol si hovno ni chlap a nechal si sa zmanipulovať 12 ročným docekom.. darmo deckom je to žena a tá to má v kruvy
uvedom sa!!!!!
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Vysvetlite mi preco som taky vol ???
Vsetko bolo genialne cely den a vecer som sa isiel kuknut na jej mobil kolko je hodin a bum zas obrazok jak je tam s tym chalanom. Ja som samozrejme hned urazil, a zacal jej vytykat ze vsetko co som v tom parku spravil bolo zbytocne aj tak ma nemiluje a tak, a ze nech si ide na ten lyzarak a bozkava sa s celou skolou ze mi to je jedno. No a potom sme sa troska pochytili ale ona ze ja sa s nikym bozkavat nemienima toho chalana tam mam len tak , ty si krajsi ale keby to otec zbadal na mobile nebolo by dobre(co je aj pravda). Proste ma to nahnevalo ale ja neviem preco. Udobrili sme sa hned je to v poriadku o to nejde , len sa chcem spytat preco som taky ziarlivy vol ? Neda sa s tym nieco robit ? Lebo nakoniec ja budem ten kto ten vztah rozbije :? :?: :!:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no to velmi poznam ziarlivost je svi*a ..... ale spoznal som prislovie kto nemiluje neziarli..... ake by to predsa bolo keby ti to bolo jedno kto ju objima?... alebo nebodaj bozkava....... a aby ti do oci povedala ze na tom pozadi ho tam ma len tak, je trosku nezmysel..... ked uz si nemam co dat na pozadie tak si tam dam daco len tak.... preco si tam neda teba?..... alebo nieco romanticke..... alebo neutralne..... preco nepochopize zrovna to co tam ma je fakt negativne!!!.... nerobi ti to to dievca naschval???...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pfffff dá sa ked dostaneš rozum v prvom rade
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BabySHAQ napísal: Lebo nakoniec ja budem ten kto ten vztah rozbije :? :?: :!:
No to by bolo asi to najrozumnejšie čo by si mohol spraviť :) Lebo v 16tich si lámať a kaziť život kvôli dievčaťu ktor nemá ešte city a zo všetkého má iba srandu ..to je na hlavu ..a pochop aj keby ste boli nejaký ten čas opäť spolu,tak myslíš že vám to vydrží takých 6rokov?? (kým bude mať 18 ) vtedy sa kus už dá o normálnom vzťahu vravieť... Pochybujem..Ona ešte nevie nič čo od života očakáva,tak je to dosť zbytočné sa ňou zapodievať..
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No mna skorej zaujima ako dlho ti bude tolerovat ze sa do nej takto obuvas ....
Ako za niektore veci to je opravnene to nič proti ale za niektore veci ..... si len na nej vylievas svoje poranene ego vid ten pripad s fotkou ....
Absolutne zbytočna vec ....tak to krot lebo sa ona uvedomi a pomaličky ta prestane mat rada ......
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak tak ... suhlasim z Endurom ... Skaces do nej kvoli maximalnym banalitam.
Fakt krot sa lebo moze to byt kompletna napln vaseho vztahu ... Ziarlivost a Hadky
Viem ze Ju Milujes ... Ale ona je tiez clovek ... Nechaj jej vo vztahu urcitu slobodu ... lebo ochvilu sa jej to moze zhnusit a potom uz bude neskoro
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

NO dobre teda, i ked ma to hneva preco si tam neda nieco abstraktne sak nemusi mna ale tak moze si tam da strom kocura a podobne kraviny. Kvoli tomu lyziarskemu povedala ze sa nemusim bat ze by mi to nespravila. Cize viac menej je vsetko v poriadku strasne ju milujem.

A tu je dalsia otazka, uvazujem ze sa vykaslem na skolu kvoli nej pretroze takto chodim 120 km od nej prec na tyzdnovky cize sa vidime chvilu piatok , sobotu a chvilku v nedelu. Akoze uz to absolvujeme od zaciatku roka a strasne sa vzdy na seba tesime a chybame si a este sme sa nepohadali. Ale aj tak uvazujem ze prestupim naspet do mesta kde byvam. Len ide o to ze s tou skolou ktoru teraz studujem mam vacsie sance sa uplatnit a mat mozno krajsi zivot :? . Ale kvoli nej spravim vsetko.

Co mam podla vas spravit ? :?:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:...
Dalsi Text roka ... Ako pisal Fizzicek nadomnou ... ak sa naozaj Lubite tak ta vzdialenost nehra rolu ...
Ak sa vam to rozpadne "kvoli vzdialenosti" tak vedz jedno ...
To nebola ta prava
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak ako pise fizz radsej sa venuj skole je to tvoja buducnost, aj tak to vyzera ze sa snou skor ci neskor rozides, podla mna to je uz len otazka casu a ako vravi Shark ak je to skutocna laska tak vydrzi aj tu vzdialenost
niektory tu z fora prekonavaju este vacsiu vzdialenost a vsetko im v pohode klape tak ako ma
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

skolu rozhodne nemen..... podla mna je ta skole teraz pre teba dolezitejsia ako ona, aj ked to zrovna necitis.....
Zamknuté