Nové policajné aftá na naše super diaľnice :)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Nechapem preco tie pandle nezoberu radsej nenapadnejsie auta so schovaným radarom . Keby som kalinak nakupim im alfy 156stky twinsparky
a mozu sa nahanat nenápadne :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No podľa môjho názoru sú tieto Audi S4 oveľa nenápadnejšie ako Tebou navrhované Alfy.. :) aspoň čo sa týka pravdepodobnosti výskytu na slovenských cestách. :)

Príklad uvediem tie biele lady, čo sa pred niekoľkými rokmi húfne kupovali v rámci deblokácie ruského dlhu. Síce boli nenápadné, ale keď na ulici zbadáš bielu ladu, na 99,99% je policajná.. :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Mám pocit , že už si dá každý pozor na čierne audiny
btw
Za šesť áut rezort zaplatí vyše 21 miliónov korún vrátane DPH
nieje to nejak veľa za 6 áut ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

schw33k napísal:Za šesť áut rezort zaplatí vyše 21 miliónov korún vrátane DPH nieje to nejak veľa za 6 áut ?
...chlape S4 cosi stoji a radarova technika tiez :-) ...
Digital napísal:Nechapem preco tie pandle nezoberu radsej nenapadnejsie auta so schovaným radarom.
Ty si uz videl niekedy niekde schovany radar ??? .. vono princip radaru jakosi nepotrebuje pred sebou prekazky .. :-)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ad cena - je to pomerne vela..
S4 Avant 4,2l V8 quattro tiptronic podla cenniku 2 021 681 sk bez dph, pri 6 kusoch isto 10 percent ceny dole das, navyse ked je to pre stat aj viac(vyborna reklama) takze povedzme cisto auta 6x1,5mega = 9 plus vybava za 2 miliony - 11 mil, 6x radar - povedzme polmiliona kus - a sme na 14tich. dva miliony pre kalinaka, zbytok pre kamarata - vuala, a mame cenu:)
schw33k
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:...chlape S4 cosi stoji a radarova technika tiez
No ja len tak, že na jedno auto to vychádza 3,5 mil. a keď som pozrel cenník Audi tak nová S4 vo fullke stojí max. 2,3 mil. , takže zostávajú nejaké peniaze na tú tvoju radarovú techniku a to je 1,2 mil. na jedno auto ? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

schw33k napísal:No ja len tak, že na jedno auto to vychádza 3,5 mil. a keď som pozrel cenník Audi tak nová S4 vo fullke stojí max. 2,3 mil. , takže zostávajú nejaké peniaze na tú tvoju radarovú techniku a to je 1,2 mil. na jedno auto ? :D
... dufam ze je jasne ze sa ulailo kde sa mohlo ... ja len hovorim ze zas az tak moc nas neosklbali ... no a mozno si tam dali aj priplatkovy kavovar do kazdeho ... keby sme sa dostali k podkladom vieme na com sme, takto nam ostava spekulovat :-D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

naco su tie vypocty ? tie peniaze by sa zaiste stratili dakde inde, keby nie v autach :)
zabudli ste, ze tam maju donuts-maker. ci to na slovensku este nefici ? :D
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

vsetci tu polemizujete preco S4 a nie skodovky , ale keby kupili skodovky tak som si takmer isty, ze by ste tu pisali dojedneho, ze mali kupit radsej nieco lepsie bo na tych skodovkach toho moc nechytia :roll:
schw33k
Guru
Guru

Ako tak ja pozerám, tak jedine Frodimír im odporučil škodovky
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

aj ked su tie audiny znacne predrazene, tak aspon to nie su policjane lady 2105. ked to ma byt dialnicne vozidlo, tak nech to ma patricny vykon na dialnicu. samozrejme octavia rs by tiez nebola uplny shit a mozno by nebola taka napadna, ale tak preco by mali policajti jazdit na smejdoch, ked nejaky borec si to vali na audi A8 160-180...nejako tych blaznov treba udrzat na uzde. ved ako nezazlievajme im to furt tym polisom. robia si svoj job, nech uz sa medzi nimi najdu ja idioti...predsalen su este medzi nimi aj cestni ludia, ne? btw sorry za OT :oops:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Carver11 uplne suhlasim :wink:
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

Mohli si kúpiť Porsche Carrera GT-čka... tie by boli ešte " nenápadnejšie " :lol: :lol:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znak :D Inak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli... Inak antiradar je tak malicky, ze ho nenajdu ti zeleni curaci ani keby co :) Prejdes okolo nich 150 a im nic neukaze :D Povies, ze to maju rozbite a je :P Taketo Audi na nase cesty, sak fizli budu mat co robit aby sa na tom naucili rychlo jazdit, ale to sa na nasich cestach aj tak bezpecne neda... No co, aspon vieme kam idu nase prachy z dani :roll:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

misokgb napísal:Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znak :D Inak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli...
len taky detail, to su auta a nie stacionarne radary, takze ked ho budes predbiehat tak ak si ten radar vsimnes tak si potom kuzelnik, neviem ako ty, ale ja a so mnou vacsina smrtelnikov nevidim na prednu masku auta co ide predo mnou
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

misokgb napísal:Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znak :D Inak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli... Inak antiradar je tak malicky, ze ho nenajdu ti zeleni curaci ani keby co :) Prejdes okolo nich 150 a im nic neukaze :D Povies, ze to maju rozbite a je :P Taketo Audi na nase cesty, sak fizli budu mat co robit aby sa na tom naucili rychlo jazdit, ale to sa na nasich cestach aj tak bezpecne neda... No co, aspon vieme kam idu nase prachy z dani :roll:
Nastuduj si ako funguje antiradar.
A neboj, vacsina nasich dani su investovane este horsie, toto je ten lepsi pripad, take pekne auta :)
sundevil napísal:len taky detail, to su auta a nie stacionarne radary, takze ked ho budes predbiehat tak ak si ten radar vsimnes tak si potom kuzelnik, neviem ako ty, ale ja a so mnou vacsina smrtelnikov nevidim na prednu masku auta co ide predo mnou
follow the white rabbit, vlastne nie, sleduj z dialky 2 anteny na streche, resp zblizka 4 vyfuky a do oci bijuce S4 :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mishenko napísal:follow the white rabbit, vlastne nie, sleduj z dialky 2 anteny na streche, resp zblizka 4 vyfuky a do oci bijuce S4 :D
to je predsa jasne, ved ucelom tychto aut je skor prinutit ludi pribrzdit ako pokutovat, aspon tam by to mohlo byt
alebo potom robit vychcanky na ludi a schovavat sa pred pomaly iduce autobusy/kamiony a ked ich budes obiehat tak si ta uz odmeraju :)
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

schw33k napísal:Mám pocit , že už si dá každý pozor na čierne audiny
btwnieje to nejak veľa za 6 áut ?
...to vies, je to ako v tom vtipe
Xantyp napísal:Traja podnikatelia sa prihlasili na konkurz na opravu plota okolo
ministerstva financii:
Poliak vzal pasmo, zmeral dlzku plota, vsetko si nacrtol na papier, nieco
popocital a vravi:
"Spravime to za 350.000 Sk = 200.000 material, 100.000 pre robotnikov a
50.000 je marza firmy."
Ukrajinec vzal palicu, nieco pomeral, nieco pokreslil, nieco popocital:
"My to spravime za 250.000 Sk = 150.000 material, 50.000 pre robosov a
50.000 je marza firmy."
- Slovak sa neobtazoval ziadnym meranim, nakresmi ani vypoctami, pristupil
k uradnikovi a posepol mu: "2.250.000Sk"
Ministersky uradnik zalapal po dychu: "Jak ste dosiel k tak vysokej sume ?"
"Milion tebe, milion mne a za 250.000 to objedname tuto u Ukrajinca!"
..tak uz vies kde sa tie ostatne miliony stratili? :-)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

schw33k napísal:nieje to nejak veľa za 6 áut ?
v novom case bolo ze samotne auto stalo 2.1mil a + vybava = 3.5 mil :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:to je predsa jasne, ved ucelom tychto aut je skor prinutit ludi pribrzdit ako pokutovat, aspon tam by to mohlo byt
alebo potom robit vychcanky na ludi a schovavat sa pred pomaly iduce autobusy/kamiony a ked ich budes obiehat tak si ta uz odmeraju :)
to by bolo pekne, keby islo o prevenciu, aj ja mam obcas take pekne sny :)
to s tymi busmi a kamionmi veru vyuzivali pri passatoch, asi od toho neupustia :/
Napísať odpoveď