a mozu sa nahanat nenápadne
Nové policajné aftá na naše super diaľnice :)
No podľa môjho názoru sú tieto Audi S4 oveľa nenápadnejšie ako Tebou navrhované Alfy..
aspoň čo sa týka pravdepodobnosti výskytu na slovenských cestách.
Príklad uvediem tie biele lady, čo sa pred niekoľkými rokmi húfne kupovali v rámci deblokácie ruského dlhu. Síce boli nenápadné, ale keď na ulici zbadáš bielu ladu, na 99,99% je policajná..
Príklad uvediem tie biele lady, čo sa pred niekoľkými rokmi húfne kupovali v rámci deblokácie ruského dlhu. Síce boli nenápadné, ale keď na ulici zbadáš bielu ladu, na 99,99% je policajná..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
...chlape S4 cosi stoji a radarova technika tiezschw33k napísal:Za šesť áut rezort zaplatí vyše 21 miliónov korún vrátane DPH nieje to nejak veľa za 6 áut ?
Ty si uz videl niekedy niekde schovany radar ??? .. vono princip radaru jakosi nepotrebuje pred sebou prekazky ..Digital napísal:Nechapem preco tie pandle nezoberu radsej nenapadnejsie auta so schovaným radarom.
ad cena - je to pomerne vela..
S4 Avant 4,2l V8 quattro tiptronic podla cenniku 2 021 681 sk bez dph, pri 6 kusoch isto 10 percent ceny dole das, navyse ked je to pre stat aj viac(vyborna reklama) takze povedzme cisto auta 6x1,5mega = 9 plus vybava za 2 miliony - 11 mil, 6x radar - povedzme polmiliona kus - a sme na 14tich. dva miliony pre kalinaka, zbytok pre kamarata - vuala, a mame cenu:)
S4 Avant 4,2l V8 quattro tiptronic podla cenniku 2 021 681 sk bez dph, pri 6 kusoch isto 10 percent ceny dole das, navyse ked je to pre stat aj viac(vyborna reklama) takze povedzme cisto auta 6x1,5mega = 9 plus vybava za 2 miliony - 11 mil, 6x radar - povedzme polmiliona kus - a sme na 14tich. dva miliony pre kalinaka, zbytok pre kamarata - vuala, a mame cenu:)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... dufam ze je jasne ze sa ulailo kde sa mohlo ... ja len hovorim ze zas az tak moc nas neosklbali ... no a mozno si tam dali aj priplatkovy kavovar do kazdeho ... keby sme sa dostali k podkladom vieme na com sme, takto nam ostava spekulovatschw33k napísal:No ja len tak, že na jedno auto to vychádza 3,5 mil. a keď som pozrel cenník Audi tak nová S4 vo fullke stojí max. 2,3 mil. , takže zostávajú nejaké peniaze na tú tvoju radarovú techniku a to je 1,2 mil. na jedno auto ?
-
Carver11
Light Star
aj ked su tie audiny znacne predrazene, tak aspon to nie su policjane lady 2105. ked to ma byt dialnicne vozidlo, tak nech to ma patricny vykon na dialnicu. samozrejme octavia rs by tiez nebola uplny shit a mozno by nebola taka napadna, ale tak preco by mali policajti jazdit na smejdoch, ked nejaky borec si to vali na audi A8 160-180...nejako tych blaznov treba udrzat na uzde. ved ako nezazlievajme im to furt tym polisom. robia si svoj job, nech uz sa medzi nimi najdu ja idioti...predsalen su este medzi nimi aj cestni ludia, ne? btw sorry za OT 
-
misokgb
King
Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znak
Inak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli... Inak antiradar je tak malicky, ze ho nenajdu ti zeleni curaci ani keby co
Prejdes okolo nich 150 a im nic neukaze
Povies, ze to maju rozbite a je
Taketo Audi na nase cesty, sak fizli budu mat co robit aby sa na tom naucili rychlo jazdit, ale to sa na nasich cestach aj tak bezpecne neda... No co, aspon vieme kam idu nase prachy z dani 
len taky detail, to su auta a nie stacionarne radary, takze ked ho budes predbiehat tak ak si ten radar vsimnes tak si potom kuzelnik, neviem ako ty, ale ja a so mnou vacsina smrtelnikov nevidim na prednu masku auta co ide predo mnoumisokgb napísal:Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znakInak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli...
Nastuduj si ako funguje antiradar.misokgb napísal:Muhee, ja byt Audi, tak zazalujem fizlov, ze im znicili znakInak to si len kkt nevsimne, ze je tam radar, lepsie to uz dat nemohli... Inak antiradar je tak malicky, ze ho nenajdu ti zeleni curaci ani keby co
Prejdes okolo nich 150 a im nic neukaze
Povies, ze to maju rozbite a je
Taketo Audi na nase cesty, sak fizli budu mat co robit aby sa na tom naucili rychlo jazdit, ale to sa na nasich cestach aj tak bezpecne neda... No co, aspon vieme kam idu nase prachy z dani
A neboj, vacsina nasich dani su investovane este horsie, toto je ten lepsi pripad, take pekne auta
follow the white rabbit, vlastne nie, sleduj z dialky 2 anteny na streche, resp zblizka 4 vyfuky a do oci bijuce S4sundevil napísal:len taky detail, to su auta a nie stacionarne radary, takze ked ho budes predbiehat tak ak si ten radar vsimnes tak si potom kuzelnik, neviem ako ty, ale ja a so mnou vacsina smrtelnikov nevidim na prednu masku auta co ide predo mnou
to je predsa jasne, ved ucelom tychto aut je skor prinutit ludi pribrzdit ako pokutovat, aspon tam by to mohlo bytmishenko napísal:follow the white rabbit, vlastne nie, sleduj z dialky 2 anteny na streche, resp zblizka 4 vyfuky a do oci bijuce S4
alebo potom robit vychcanky na ludi a schovavat sa pred pomaly iduce autobusy/kamiony a ked ich budes obiehat tak si ta uz odmeraju
-
XilleR
Medium Professional
...to vies, je to ako v tom vtipeschw33k napísal:Mám pocit , že už si dá každý pozor na čierne audiny
btwnieje to nejak veľa za 6 áut ?
..tak uz vies kde sa tie ostatne miliony stratili?Xantyp napísal:Traja podnikatelia sa prihlasili na konkurz na opravu plota okolo
ministerstva financii:
Poliak vzal pasmo, zmeral dlzku plota, vsetko si nacrtol na papier, nieco
popocital a vravi:
"Spravime to za 350.000 Sk = 200.000 material, 100.000 pre robotnikov a
50.000 je marza firmy."
Ukrajinec vzal palicu, nieco pomeral, nieco pokreslil, nieco popocital:
"My to spravime za 250.000 Sk = 150.000 material, 50.000 pre robosov a
50.000 je marza firmy."
- Slovak sa neobtazoval ziadnym meranim, nakresmi ani vypoctami, pristupil
k uradnikovi a posepol mu: "2.250.000Sk"
Ministersky uradnik zalapal po dychu: "Jak ste dosiel k tak vysokej sume ?"
"Milion tebe, milion mne a za 250.000 to objedname tuto u Ukrajinca!"
to by bolo pekne, keby islo o prevenciu, aj ja mam obcas take pekne snysundevil napísal:to je predsa jasne, ved ucelom tychto aut je skor prinutit ludi pribrzdit ako pokutovat, aspon tam by to mohlo byt
alebo potom robit vychcanky na ludi a schovavat sa pred pomaly iduce autobusy/kamiony a ked ich budes obiehat tak si ta uz odmeraju
to s tymi busmi a kamionmi veru vyuzivali pri passatoch, asi od toho neupustia