begbeee napísal:Predstavujem si rodinu, ktorá má fungujúce auto a ráno sa zobudia... "Tak máme na tacháči 99 700 (alebo 123 000), síce ide ako hodinky, ale predáme ho." Ak tam je náhodou aj plyn tak to už určite nie je s kostolným poriadkom. Bazárnici žijú z toho, že stočia, však to aj sám priznávaš Ratzi (dobre stočíš, nikto na to nepríde, servisnú vypíšem aj ja) alebo donesú zvonka a trocha ho dajú dokopy, aby vydržalo cestu k novému majiteľovi.
Mas ludi/rodiny, ktori si kupuju auto na 5-6 rokov a potom chcu nove, vtedy im je jedno ci ide dobre alebo zle. Ale takych je mensina. Pripadne sa niekomu narodi dieta a uz chce vacsie auto, alebo ma auto na zabavu a zatuzi po inom type (predokolka >> zadokolka). Toto sa este da obhajit, o dost horsie je to s tymi kilometrami, tiez som si vsimol, ze v bazaroch maju skoro vsetky auta od 90 do 130 tisic km bez ohladu na vek

K teme: ako uz bolo spomenute, ked na to mas, tak ber nove a ja len dodam, ze nie v socialnej vybave, lebo to budes lutovat. Ale postacia elektricke okna, klima a nejaky rozumny motor. Prave to rozoberali v jednom z poslednych dielov Top Gearu, mali najlacnejsie nove auto a porovnavali jeho komfort s jazdenkou za tu istu cenu, no samozrejme to vyhrala jazdenka

Osobne by som jazdene nekupoval za viac ako 10 000, lebo vzhladom na to, ze taka kupa zavisi aj na stasti, je to trochu risk. Pri cenach okolo 5000 je to v podstate jedno, lebo aj keby sa podarilo kupit zly kus, tak investicia do oprav by spolu s kupnou cenou neprekonali cenu noveho auta.