Nový bazár
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
Je tam aj informácie o cene. Rád by som tam dal aj ja topic ale nedá sa (zatiaľ?).
-
hojko
Site Admin
OK, opravene a prava udelene, vdaka za info.
-
Kibo
Hardcore addict
Ďalšia technická otázka, ak užívateľ s odstupom času odo mňa opäť niečo kúpi, druhé hodnotenie mu nemôžem dať, vyhodí hlášku Tohto užívateľa ste už hodnotili. Je to tak nastavené zámerne? Ďakovala 
-
hojko
Site Admin
Kibo: Hmm, to este nie je premyslene.
-
Kibo
Hardcore addict
Teraz napríklad mám dalších dvoch kupcov, ktorí už hodnotenie dostali, ale s odstupom týždňa chcú kúpiť ďalšie veci, ktoré som nahodil do inzercie. Nechcem, aby 90% hodnotení bolo len mojich a bude to potom vyzerať "podozrivo", ale napríklad na eBay sa hodnotí za každú novú transakciu, čo je aj tento prípad
Skúste sa nad tým prosím zamyslieť, ďakujem 
-
audiotrack
VIP
zamýšlame sa nad tým, určite to treba opraviť aby sa dalo hodnotiť opakovane toho istého človeka ale v za inú tému. Žiaľ ti teraz nedokážeme povedať kedy to takto bude fungovať
-
Kibo
Hardcore addict
To je ok, stačí mi info, že Vám to už behá po rozume 
-
audiotrack
VIP
skús teraz
-
Kibo
Hardcore addict
Funguje to bezchybne, ďakujem 
Ked chcem darovat, tak mam dat aky prefix?
k6 - daj P: a názov témy DARUJEM
, hádam každý pochopí ...
-
Silmer
Darca
Neni zo vseobecneho hladiska lepsie dat prefix ''D'' + ''Darujem'' k sekcii Predám/Vymením ako k sekcii Kúpim ?
Predsa je to k tomu blizsie. ked sa nieco predava alebo vymiena tak ta ''vec'' ide odteba tak isto ako ked tu ''vec'' Darujes;
narozdiel od pripadu ked tu ''vec'' kupujes. Vtedy ta ''vec'' ide k tebe. Snad chapete co som tym myslel
// + lockujte tie temy s pravidlami ohladom bazaru
Predsa je to k tomu blizsie. ked sa nieco predava alebo vymiena tak ta ''vec'' ide odteba tak isto ako ked tu ''vec'' Darujes;
narozdiel od pripadu ked tu ''vec'' kupujes. Vtedy ta ''vec'' ide k tebe. Snad chapete co som tym myslel
// + lockujte tie temy s pravidlami ohladom bazaru
Mozem vediet, preco je na UP az 3 dnove pravidlo? Nehovorim, ze je to zle, ale tazko sa to sleduje. Predsa len, ak clovek prisiel predtym po jednom dni, tak si nemusel pamatat, kedy moze a kedy nie UPovat. A navyse by to aj zvysilo navstevnost bazara.
-
hojko
Site Admin
icefiresr: Zvysilo navstevnost cim??? Tym, ze budem den co den upovat svoj inzerat v teme a castejsie to niekto otvori, pretoze si bude mysliet, ze je to uplne novy inzerat??? Toto je to zvysenie, ktore nema ziadny efekt???
Ma to take zvysenie, ze ludia budu castejsie navstevovat bazar, aby si pozreli, co pribudlo. I ja teraz, ked idem pozerat ponuku chodim uz len velmi sporadicky, nakolko sa tam meni malo inzeratov. Proste je to tam mrtve. Ta dynamika je ovela nizsia. Preco sa to vlastne menilo na 3 dni inak?
Tiez ta vec, ktoru navrhovalo viac ludi: vratit sa k povodnemu bazaru - bola nakoniec akceptovana, ja zial nevidim ziadne velke plus momentalne, iba viac-menej negativa: 3 dni UP, kompletne zrusenie Whitelistu (s tym bol kopec prace predsa, navyse nebol ziadny transfer hodnoteni do noveho profilu), odradenie mnohych uzivatelov (ovela mensi pocet inzercie) a este nejake detaily.
Tiez ta vec, ktoru navrhovalo viac ludi: vratit sa k povodnemu bazaru - bola nakoniec akceptovana, ja zial nevidim ziadne velke plus momentalne, iba viac-menej negativa: 3 dni UP, kompletne zrusenie Whitelistu (s tym bol kopec prace predsa, navyse nebol ziadny transfer hodnoteni do noveho profilu), odradenie mnohych uzivatelov (ovela mensi pocet inzercie) a este nejake detaily.
-
typek61
Darca
tak tak je to tam mrtve 
-
94jakub
Guru wannabe
Máš pocit, že keď to tam budú všetci upovať každý deň, tak tam toho pribudne viac?
Ja určite za zmenu inzerátu nepovažujem pribudnutie riadku s textom UP.
Ja určite za zmenu inzerátu nepovažujem pribudnutie riadku s textom UP.
-
typek61
Darca
nie ale v minulosti tu bolo viac inzeratov
-
lekoklatik
VIP
To chce čas. Nastali relatívne veľké zmeny za krátku dobu.
Užívatelia si potrebujú možno zvyknúť.
@icefiresr: +1 94jakub
Veď to je nahlavu
Užívatelia si potrebujú možno zvyknúť.
@icefiresr: +1 94jakub
Veď to je nahlavu