NTLDR is missing

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

NTLDR is missing

Príspevok od používateľa master23 »

pls, pomoc, toto mi vypisuje na notebooku(NTLDR is missing.) ked ho idem spustit, vedeli by ste poradit jak to opravit :?: dik
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

reinstall winu ;)
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

snake2 napísal:reinstall winu ;)
pls, a nieco okrem toho, nejaka rada neni ina :?: ale dik aj tak za tu radu :)
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

no mne sa toto stalo tiez niekolko krat , skusal som to prekopcit z ineho PC , alebo dat opravu , ale stale mi to pisalo ( ten subor by mal byt myslim hned v korenovom adresari C:/ ) :?
v mojom pripade pomohol len format a reinstal :(
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Skus podla tohto navodu: http://support.microsoft.com/kb/320397 potom je tu riesenie na Win2000, mozno by to stalo za pokus: http://support.microsoft.com/kb/318728/
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

Staci ti to skopcit na disk kde mas nainstalovany win ten subor z instalacky cdcka... :)
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

sanyika napísal:Staci ti to skopcit na disk kde mas nainstalovany win ten subor z instalacky cdcka... :)
Konecne tu rozmysla niekto....sak ako vam preboha moze napadnut hned preinstalovavat win...ste vy vobec normalny????.....akoze zdravo mysliaci clovek by nepreinstaloval....
....a tento subor a tusim este dva dake....ale narazil som na problem...aj ked som tieto subory skopiroval tak mi win nenabootoval....ale ked som nainstaloval na externy usb disk windows....(upraveny pre bootovanie z usb)...a skopiroval som tie iste subory z toho isteho cd na ten isty disk:D...ako som kopiroval cez recovery console(co nezabralo) tak mi to slo........a nezabil som cely den s instaklovanim winu a programov a nastavovanim vsetkeho :wink: :wink: ...vela stastia
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Shrekzv napísal:Konecne tu rozmysla niekto....sak ako vam preboha moze napadnut hned preinstalovavat win...ste vy vobec normalny????.....akoze zdravo mysliaci clovek by nepreinstaloval....
....a tento subor a tusim este dva dake....ale narazil som na problem...aj ked som tieto subory skopiroval tak mi win nenabootoval....ale ked som nainstaloval na externy usb disk windows....(upraveny pre bootovanie z usb)...a skopiroval som tie iste subory z toho isteho cd na ten isty disk:D...ako som kopiroval cez recovery console(co nezabralo) tak mi to slo........a nezabil som cely den s instaklovanim winu a programov a nastavovanim vsetkeho :wink: :wink: ...vela stastia
niekto rozmysla??? ja nahodim windows XP pro sp2 so vsetkym co ktomu patri za cca 10 minut. tuto chybu ty za 10 minut neopravis.
btw. a na opravu tejto chyby mi staci jedna disketa. :wink:
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:niekto rozmysla??? ja nahodim windows XP pro sp2 so vsetkym co ktomu patri za cca 10 minut. tuto chybu ty za 10 minut neopravis.
btw. a na opravu tejto chyby mi staci jedna disketa. :wink:
Nie kazdy si robi image disku po nainstalovani systemu :wink: :wink:
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

NJ....hadate sa tu...na skoleni sme mali simulaciu presne tejto chyby a stalo sa mi to uz aj v praxi asi dvakrat....som vosiel na instalacke cd do nejakeho modu co sa cez to da kopirovat a skopcil som iba ten subor NTLDR na cecko a mohol som ficat dalej s winom.... 8)
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

sanyika ten nejaky mod sa vola recovery console :wink: :wink:
Napísať odpoveď