NTLDR is missing
-
master23
Light Professional
NTLDR is missing
pls, pomoc, toto mi vypisuje na notebooku(NTLDR is missing.) ked ho idem spustit, vedeli by ste poradit jak to opravit
dik
Skus podla tohto navodu: http://support.microsoft.com/kb/320397 potom je tu riesenie na Win2000, mozno by to stalo za pokus: http://support.microsoft.com/kb/318728/
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
Konecne tu rozmysla niekto....sak ako vam preboha moze napadnut hned preinstalovavat win...ste vy vobec normalny????.....akoze zdravo mysliaci clovek by nepreinstaloval....sanyika napísal:Staci ti to skopcit na disk kde mas nainstalovany win ten subor z instalacky cdcka...
....a tento subor a tusim este dva dake....ale narazil som na problem...aj ked som tieto subory skopiroval tak mi win nenabootoval....ale ked som nainstaloval na externy usb disk windows....(upraveny pre bootovanie z usb)...a skopiroval som tie iste subory z toho isteho cd na ten isty disk:D...ako som kopiroval cez recovery console(co nezabralo) tak mi to slo........a nezabil som cely den s instaklovanim winu a programov a nastavovanim vsetkeho
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
niekto rozmysla??? ja nahodim windows XP pro sp2 so vsetkym co ktomu patri za cca 10 minut. tuto chybu ty za 10 minut neopravis.Shrekzv napísal:Konecne tu rozmysla niekto....sak ako vam preboha moze napadnut hned preinstalovavat win...ste vy vobec normalny????.....akoze zdravo mysliaci clovek by nepreinstaloval....
....a tento subor a tusim este dva dake....ale narazil som na problem...aj ked som tieto subory skopiroval tak mi win nenabootoval....ale ked som nainstaloval na externy usb disk windows....(upraveny pre bootovanie z usb)...a skopiroval som tie iste subory z toho isteho cd na ten isty disk:D...ako som kopiroval cez recovery console(co nezabralo) tak mi to slo........a nezabil som cely den s instaklovanim winu a programov a nastavovanim vsetkeho![]()
...vela stastia
btw. a na opravu tejto chyby mi staci jedna disketa.