NUMBER26 - medzinárodná banka bez poplatkov
Re: NUMBER26 - medzinárodná banka bez poplatkov
ten v unicredite mam aj ja podla mna fajn ale co mi lezie krkom je ich ib je neskutocne onicom.
Tak si sprav Zuno.
Uz tych 26 rokov je podmienka a ten obrat neskor, urcite vela absolventov, aj VS to nemusi splnit, teda neviem presne co znamena obrat pre nich, ale aj tak. Okrem toho, tie ucty "zadarmo" maju casto viac podmienok, ako vklad 10 ci 20 tisic, okrem obratu, ale celkovo nemam rad podmienky. To zadarmo pre studentov robia zamerne, aby si nazbierali klientov, ti si zvyknu na IB, ci aplikaciu a ludia sa neradi ucia nove veci, tak potom si radsej zaplatia, s tym aj pocitaju.ArAsHiD napísal:Tak ja neviem, v Unicredit mám ako študent do 26 rokov účet zadarmo bez akýchkoľvek podmienok. Výbery kartou po celom svete a zo všetkých bankomatou na Slovensku zadarmo. Príde mi to ako lepšia ponuka.
Potom nad 26 rokov je to podmienené obratom 400€ za mesiac, čo si myslím, že nie je problém pre skoro nikoho.
heker - ano, Zuno ma asi naj IB, ale ja som zo zuno presiel na FIO a v je pohode tiez a mam tam 1 vyber bez podmienok, vybery nad 50€ na pobocke a hlavne vklady, to mi chybalo pri mbank aj zuno.
kompi potom daj nejaky feedback
mozno by si si mal nastudovat podmienky este predtym, ako zacnes mudrovat...Dreamer napísal: Uz tych 26 rokov je podmienka a ten obrat neskor, urcite vela absolventov, aj VS to nemusi splnit, teda neviem presne co znamena obrat pre nich, ale aj tak. Okrem toho, tie ucty "zadarmo" maju casto viac podmienok, ako vklad 10 ci 20 tisic, okrem obratu, ale celkovo nemam rad podmienky. To zadarmo pre studentov robia zamerne, aby si nazbierali klientov, ti si zvyknu na IB, ci aplikaciu a ludia sa neradi ucia nove veci, tak potom si radsej zaplatia, s tym aj pocitaju
unicredit je fajn az na tie blbe pracovnicky na pobockach co nikdy nic nevedia poradit ohladom produktov.
ked mi dojde karta napisem ohlladom 26tky
ked mi dojde karta napisem ohlladom 26tky
beardie - ved je to pravda co som napisal, to ze to tak byva som myslel vseobecne a je to tak, okrem toho som vyssie napisal aj porovnanie tych bezplatnych bank, ty si napisal prispevok len aby si skritizoval moj prispevok.
Súhlasím, Unicredit má príšerný IB.
Ale odhliadnúc od toho, tak je to pravdepodobne najvýhodnejší bankový balík na Slovensku.
Ale odhliadnúc od toho, tak je to pravdepodobne najvýhodnejší bankový balík na Slovensku.
mna hneva ze mne ako dobremu klientovi su ochotny dat len povolene precerpanie a nie kreditku.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla coho sudis, ze si dobry klient??? Dobry klient je pre banku clovek, ktoremu pride 1000 eur mesacne na ucet z vyplaty, ma tam hypoteku na 70 000 eur a pravidelne nieco z vyplaty usetri a necha odlozene na svojom ucte. Banku nezaujima, ze ci si ich klientom rok alebo 10 rokov, aj pri schvalovani hypoteky alebo uveru ich zaujima len tvoj prijem za posledne 3, pri vynimke posledne 4 mesiace a tento prijem sa overuje cez Socialnu poistovnu, u podnikatelov na zaklade danoveho priznania, firma danove priznanie + uctovna uzavierka/suvaha.
Kvôli čomu chceš kreditku? Videl si podmienky, za akých s kreditnou kartou môžeš disponovať? Schválne si pozri, aké úroky si banka účtuje, ak začneš z kreditnej karty čerpať nejaké finančné prostriedky. Napríklad u TB je to 18,80% ročne. Ani to povolené prečerpanie by som nevyužíval. TB si pri povolenom prečerpaní účtuje 18,90% ročne.kompi napísal:mna hneva ze mne ako dobremu klientovi su ochotny dat len povolene precerpanie a nie kreditku.
-
hojko
Site Admin
Lenze kreditka ma aj bezlimitne cerpanie, byva to 30 alebo 45 dni. Teda do 30/45 dni, ak vratis peniaze, tak sa ti to neuroci. Ale ked to nevratis, tak uz sa to uroci a pri uroku 18 percent to spravi slusne navysenie.
Vychádzam z predpokladu, že tú kreditnú kartu nebude využívať iba pri menších sumách (pár desiatok €), ktoré bude schopný vrátiť v limite tých cca 30 dní. Skôr si myslím, že finančné prostriedky z kreditnej karty na niečo použije, a bude ju splácať. Samozrejme z toho čo bude splácať si banka určitú čiastku strhne, ale zvyšok pripíše na kartu. A z toho bude čerpať zas, a zas, a zas... Ide o to, či si vôbec uvedomuje, koľko ho taká "výhoda" v podobe kreditnej karty bude stáť. A tak isto je to aj s povoleným prečerpaním. Raz to vyčerpá, a potom mu budú účtovať úroky z vyčerpaných prostriedkov, kým povolené prečerpanie nedorovná.
Fabulujes o nejakých dodatočných podmienkach, pritom ani nevieš, aké sú. To o tom prijme VS vzdelaného človeka je úplný nonsens, vieš aká je na Slovensku minimálna mzda?Dreamer napísal:beardie - ved je to pravda co som napisal, to ze to tak byva som myslel vseobecne a je to tak, okrem toho som vyssie napisal aj porovnanie tych bezplatnych bank, ty si napisal prispevok len aby si skritizoval moj prispevok.
Viem aka zvykne byt cista mzda absolventa, je to rozdielne na vychode a v BA, samozrejme ak si v BA najde absolvent dobre miesto, je to ine ako ked si na vychode to dobre miesto nenajde, dalej si zober zenu, ktora par rokov pracuje, potom ma deti, skor ci neskor a nema prijem 400€, opat komplikacia, stale riesit podmienky, o tom som pisal, snazis sa zmenit temu, ale tiez poznam ludi ktori nedostavaju vyplatu na ucet - a pracuju legalne BTW, ti by si museli stale vlozit vsetko na ucet manualne, je vela situacii, kedy je nutne tie podmienky riesit, na vychode si zdaleka nie kazdy absolvent najde pracu ihned, aj niekolko mesiacov je na urade prace a nema prijem, tak si zrusi ucet a potom znova zalozi, alebo bude platit kym si pracu nenajde?
Nevidim teda osobne dovod riesit podmienky v bankach, ked mozem mat ucet zdarma bez podmienok, samozrejme kazdy ma ine priority, ale ak sa tu bavime o mladych ludoch, casto spominaju udajny zly IB v tej unicredit, takze ak nepotrebuju chodit pravidelne do banky, su prave taketo bezplatne banky pre nich zaujimave.
Nevidim teda osobne dovod riesit podmienky v bankach, ked mozem mat ucet zdarma bez podmienok, samozrejme kazdy ma ine priority, ale ak sa tu bavime o mladych ludoch, casto spominaju udajny zly IB v tej unicredit, takze ak nepotrebuju chodit pravidelne do banky, su prave taketo bezplatne banky pre nich zaujimave.
napriklad u nas v ke je uz aj vkladomat od reiffeisen bank kde mozem vkladat pomocou platobnej karty zdarma na hociktorý učet tým nutnosť pobočky odpadá 
fakt som zvedavy na túto banku
fakt som zvedavy na túto banku
Dreamer: 1. o absolventoch som nikde nepisal
2. samozrejme, ze inteligentny clovek si najskor zisti podmienky predtym, ako si nejaky produkt zakupi, ale pre tento konkretny je to dost jasne
2. samozrejme, ze inteligentny clovek si najskor zisti podmienky predtym, ako si nejaky produkt zakupi, ale pre tento konkretny je to dost jasne
Doplnim este, ze pri IB je pre mna dolezita aj moznost zvolit si prihlasovacie "meno" / nick, pri mbank bola moznost prihlasit sa tusim emailom a este ine moznosti, ale mbank zaviedla podmienky, zuno takuto moznost nemala AFAIK, FIO ma moznost zvolit si lubovolny nick, ktory je volny, to povazujem za vyhodu, kedze v IB si nenechavam zapamatat heslo ako na forach a ani meno/nick a to ID cislo sa prakticky neda zapamatat. Ako na tom je NUMBER26 to neviem.
-
hojko
Site Admin
Dreamer: Preco by sa ID pri prihlasovani do IB nedalo zapamatat??? Ja si pamatam svoje ID ako do SLSP, tak aj do Zuna, nemam s tym ziadny problem. To, ze nie si schopny si zapamatat 9 znakov alebo kolko pouzivaju, tak to je slabucka vyhovorka 
Napodobne tiez si pamatam 3 ID a v pohode