ST1 napísal:pocuj MSI GK neber. Vacsina ich nepreferuje, lebo sa kazia a pod. Mas tam dost inych znaciek a kvalitnejsich. A zato ze je pretaktovana o 100mhz na pametiach ci neznamena. kup si zdroj nejaky 500W fotron stoji 1800sk sa mi zda...
mozno je to asi stastie ale traja z mojich znamych maju MSI graficku a nemaju s nou najmensi problem. Ja by som do tej MSI 9600GT OC urcite isiel.
TomAss napísal:nechcem ti kazit iluzie ale na 22" si na 9600GT crysis naozaj moc neuzijes...
urcite sa da na tej karte crysis zadrtit. Na zostave E4500@3GHz, 2GB Ram, ATI HD3850 256MB som hral crysis priemerne na 30fps na 22" LCD (1680x1050, 0x AA, custom detaily = 2/3 na high, 1/3 na medium). Na tej 9600GT moze hrat crysis bezproblemov na high (samozrejme s vypnutym AA. btw so zapnutym AA a high detailamy v crysis maju problem aj tie najvykonnejsie karty)
jixo napísal:Kedze hovoris ze crysis si moc neuzijem, poradil by si mi lepsiu kartu ?
vies nie o moc drahsie od 9600ovky .... dik
Veď si pozri ten test, čo si pastol screen na predchádzajúcej stránke.. 8800GT so zapnutými AA a AF má 21FPS.. bude Ti to stačiť? (aj keď je otázne, na akom CPU to bolo testované)
Ono výkon súvisí s peniazmi, takže ťažko nájdeš dačo lepšie za tú istú cenu..
ked sa pise o crysise tak custom detaily napr medium medium high atd tak to neberiem ako uzitie si crysisu ...pod uzitym crysisu mam namysli very high detaily (pod xp) kvoli comu sa aj na crysis cakalo a v com je ten velkyy "prevrat" v grafike...a to na mojej zostave q6600 2gb ram a 8800GT na mojej 19" (1280x1024) zvladalo tak cca 30FPS (10 hore dole zalezi od scen) ...takze tak... pokial chces priplatit tak ber 8800GT a ak by s chcel priplatit este tak zober 8800GTS 512MB ... ale 9600GT je vyborna karta pomer cena/vykon no najnovsie hry si natom plne neuzijes...
co stale spekulujes?
uz mi to tu pripada ako u debilov... tak sa rozhodni... znacka ako znacka... ziadnou z nich nespravis chybu... tak nespekuluj a zober hocico, co ti pride pod ruku.... konec diskusie
ASUS 66% [ 4 ]
MSI 16% [ 1 ]
Ine ... (napiste to ine:)) 16% [ 1 ]
Jednoznacne ste mi dali najavo ze Asus teraz inac mam kartu asus v kompe a v pohode dik vam.
este mi to neda poslednu ale naozaj poslednu otazku sa spytat: asus ma iba dva drôty .. to je +/- a vie potom regulovat otacky ? videl som totiz to aj take vga co mali 3drotiky a sa mi zda ze aj 4 ... je to v poriadku ? dik
Dakujem vsetkym co hlasovali 7hlasov za asus 1 za msi a 2 za ine ...
Objednavka bola odoslana:
Zdroj: Fortron BlueStorm II 500W za ~1800Sk
VGA: Asus 9600GT ~4700Sk
Spolu ~6500
Keby som mohol rozdavat karmu, mali by ste ju vsetci co ste odpisali ... ste naoza super dakujem ze ste mi tak super pomohly dufam ze karta bude super ... este sa chcem spytat ... na procaky sa davaju ine chladice ako su v baleni BOX napriklad Artic Freezer 7 ... su nejake aj na grafiku ?
to sa pytam vopred ak by nestacil referencny chladic este raz diky vsetkym
Ten povodny by mal stacit, hucat bude len v zatazi, co mne teda nevadi. Ale ak ti vadit bude, v dnesnej dobe asi nic ani ako accelero S1 nekupuj..(ak mas nato vhodnu bednu..)