Ahojte, tak konecne som sa odhodlal kupit graficku kartu
Idem to tohoto: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10960512 (ak mi lepsie neporadite)
chcem sa spytat .... teraz mam v kompe zdroj: EUROCASE 450W kedze chcem dost vykonnu grafiku dat ... mam kupit iny zdroj ?
pocuj MSI GK neber. Vacsina ich nepreferuje, lebo sa kazia a pod. Mas tam dost inych znaciek a kvalitnejsich. A zato ze je pretaktovana o 100mhz na pametiach ci neznamena. kup si zdroj nejaky 500W fotron stoji 1800sk sa mi zda...
myslim ze v pohode na plnych detailoch mozem fachat ak sa nemylim kukni prilohu ... ja hovorim len overene informacie a myslim ze 26.2fps pri crysis je v pohode (alebo budem hrat na stredne vyssich detailoch) ... corsair 550W sa mi zda moc drahy .... myslim ze 1800 SK s DPH je dobra cena
p.s. aa4x + af8x netreba ... (antialiasing a antistropove filtrovanie a to dost zatazuje grafiku)
22 wide ma 1680x1050 a ak chces plne detaily, tak za automatiku povazujem aj zapnuty AA, cize 18 FPS v tomto pripade a to je skutocne malo, nehovoriac o tom, ze sa mozu vyskytnut sceny ked to moze padnut este o par FPS menej
Mne sa pacil na tej msi chladic (dvoj slotoy) cize sanca ze tam netreba upovat nove chladenie .... moc sa do grafik nevyznam .... ale msi ma 1900 (predpokladam ze je to nataktovane z 1800) ostatne maju maximalne 1000
jixo napísal:Mne sa pacil na tej msi chladic (dvoj slotoy) cize sanca ze tam netreba upovat nove chladenie .... moc sa do grafik nevyznam .... ale msi ma 1900 (predpokladam ze je to nataktovane z 1800) ostatne maju maximalne 1000
kamo to sa nasobi 2krat, teda tam kde mas 900 je 1800mhz na pamatiach.
omg akoto ze zle tato grafika je good lenze pretaktovana na pametiach o 200Mhz a tymto hasne to mozes spravit aj ty na tej asuske ale necem klamat mozno aj o 300mhz podla chladenia ake mas v skrini. a akotoze zozere z ramky nema co zozrat z ramta karta ma dost pamete na dnesne hry.
Ok berem teda Asus ... ozaj neviete niekde kde by som sa mohol dozvediet viac o tom nasobeni ? ked mam 900 tak potom 1800 chcel by som si preciteat blizsie info ... dakujem