Čo hráte Práve teraz?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa uplink »

Obrázok Vanquish - super hudba, super akcia, super hrateľnosť, bezchybné boje, škoda krátkosti, výborný filmový zážitok. Akcia ako sa patrí, keď sa niekto potrebuje vystrielať, toto je to pravé orechové, na shitstation 3 som lepšiu akciu nehral, teda vo svojom žánri. Na vrchole je stále God of War III a Uncharted 2. Moje hodnotenie 9/10 - bod dole za krátkosť.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

Mass Effect 1 - akurat som to dohral a nemam slov, proste pecka, zajtra kupujem dvojku aj keby som jest mesiac nemal
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

Andr3w napísal:Mass Effect 1 - akurat som to dohral a nemam slov, proste pecka, zajtra kupujem dvojku aj keby som jest mesiac nemal
tak sa mozes pripravit na totalny masaker, bude ti velmi smutno ked zistis ze to bolo posledne kolo
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Pro Evolution Soccer 2011 - to mi vydrzi dost dlho ako vidim zatial
Assassins Creed - fajn hra, aj ked podobny styl hier nehravam
Commandos BTCOD - najlepsi datadisk aky som kedy hral
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Assasin Creed 2 - akurat som to prešiel, super koniec, zazitok, prostredie 9,5/10
NFS HP2 - taka oddychovka, moc racing nemusim, ale na relax super 8/10
...tradične sem tam FIFA11, PES11, NHL09, cs1.6...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dead Space - Na zaklade odporucani a potrebe sa sem tam aj zlaknut, som si to nainstaloval a veru zavislacina cista :) Paci sa mi spracovanie i ked si bolo treba na ten pohlad osoby trochu zvyknut..
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

ME1: hral som stareho KOTOR-a, celeho ho presiel, ale na ovladanie squadu a manazment zbrani a podobnych veci nemam. Dokonca neviem ani liecit svoj squad :P Nuz, musim si zvyknut. Pribeh sa mi zatial paci.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Football Manager 2011 - už asi 7-8 rokov som závislý na tejto hre od SI, behom roka striedam niekoľko hier, ale FMko mi ostáva v PC stále, každý rok sa teším vždy na nové vydanie :smt007
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja odporucam menej znamu vec: Jewel Quest - The Slepless Star

Povodne som to stiahol rodicom do kompu, nech nehraju furt len Spider Solitaire :D , narazil som na nu nahodou ale tato hra ma velmi chytila. Je tam zaujimavy dej 9patrate po zmiznutom diamante), dokonca jedna cast sa akoze odohrava na Slovensku. Idealna hra na spestrenie volneho casu. Odporucam aj dalsie diely zo serie Jewel Quest
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

začal som Sniper: Ghost Warrior
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Na Xboxe - http://profile.mygamercard.net/dejf94
A na pc občas minecraft .
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Kupil som si ipod touch a odvtedy som zavisly na hre Labyrinth. Princip je jednoduchy: dostat gulicku do ciela. ovlada sa to pohybom ipodu a je to extremne navykove.
Hodnotenie: 10/10
Uz je aj pokracovanie ale najprv chcem prejst jednotku. Je k tomu milion level packov :)
Stranka hry:

Kód: Vybrať všetko

http://labyrinth.codify.se/
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

wow
cs ;] stalice :D
// tak pocity z hry hej?
wow. najlepsia MMORPG hra na trhu. vyborna odreagovacka, najdes si tam vela kamosov, zabavi ta to na hodiny, neomrzi ale ako u vsetko, treba vediet kedy povedat dost :]
cs. na svoju dobu (ale aj teraz) jedna z najlepsich hier co vysla... pacila sa mi uz len ked sa o nej pisalo (konecne nieco, coho zamerom bol multiplayer) legendarna hra ktoru myslim netreba predstavovat... tiez to ale netreba prehnat aby ste pred vstupom do miestnosti nehadzali fleshe :] :smt081
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

BC2: Vietnam: toto je jednoducho povinnost pre kazdeho majitela originalu, best game pre mna pre tento rok. Hodnotenie: 10/10 ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Skúsil som Tron Game (PC)
Neskutočne som sa premáhal aby som sa dostal tam kam som sa dostal.
Je to nudné, neustále sa opakujúce škaredé, zložité a s Princ of Persia to nemá ani hovno.
Je to hnus a grc, snáď je na tom film lepšie.

Túto hru neodporúčam nikomu. Ani nadšencom princ of persia.
4/10 niektoré pohyby sú fajn, ale veľmi rýchlo sa opotrebujú. hudobný doprovod tiež celkom ok.
Adom
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adom »

Team Fortress 2 a aj iné. Sem tam AC 2.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

V poslednej dobe som hral:

Sniper: Ghost Warrior - Hra ma zaujala svojím námetom. Tiché zabíjanie so snipekrou znelo veľmi lákavo, avšak už po krátkej dobre som sa sklamal. Myslím si, že potenciál tej hry je nevyužitý. Príliš veľký stereotyp, kvôli ktorému som hru ani nedokázal dohrať do konca.

CoD 5: World at War - Toto ctení páni tvorcovia snáď ani nemohli myslieť vážne. Pre mňa asi najhoršie CoD. Toľko scriptov a linearity pokope nájdete inde len veľmi ťažko. Dobrovoľne by som to znova nezapol. Takže hrať len na vlastné riziko.

CoD: Black Ops - Asi o stupeň lepší pokus Treyarchu urobiť hru, ktorá by neurážala inteligenciu ľudského jedinca, avšak opäť stroskotal. V podstate sa od ostatných dielov série nelíši ničím, okrem nového prostredia. Opäť je to ten starý známy lineárny pochod vpred. Príbeh síce nie je najhorší, a je v ňom nejaké to prekvapenie, avšak odhalí sa až príliš neskoro. Grafikou BO tiež neoslní. Preto môžem BO odporučiť maximálne ako odreagovačku na jedno popoludnie. ( Kvôli krátkej hracej dobe to stíhate )

Momentálne som sa vrátil ku Splinter Cell - Myslím si, že táto hra je už teraz legendou. Núti človeka uvažovať a dôkladne si premyslieť každý ďalší krok. Hra, ktorá právom spadá do kategórie "stealth".

Všetky hry boli hrané na PC.
pAttensen
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pAttensen »

StreetLegal Redline tejto hre sa venujem dlhe roky,pre mna ako pre autickara najlepsia mozna hra,hra hratelnost v inych nevydanych rozmerov,.. moj miniweb o hre ci skor taky showoff 8) http://sllr.okamzite.eu/

Counter-Strike moj nick mozno niekomu aj nieco povie,... dlhy cas som to nezapol teraz cez sviatky ked je cas tak som strielal casto,...

Openttd s kamaratom cez hamajači

Austrian Truck Simulator kupil som si volant z 900° zaberom takze teraz vyhladam niaku hru kde to poriadne vyuzijem,zatial ma okrem tejto nenapada ziadna
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Xbox360 - Lost Planet - Strašne zábavná hra, zo začiatku mi prišla ako nejaká slabá B-čková strielačka, ale ako sa hra rozvinula, tak je to n.1. Niečo ako Gears of War s Japonskými motívmi (CAPCOM), čiže napríklad hlavný hrdna chytí do ruky do gulomet 4x väčši než on a masakruje všetko na okolo. :D
Ovládanie mi spočiatku prišlo dosť otravné, ale potom ako som si to nastavil a zvykol si tak v pohode. :)
Hrám to na medium s vypnutím aim assistom a je to dosť tažké, čiže to nie je hra ako Halo 3 - na jedno posedenie. (i keď aj taký sa nájdu)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Opat som sa zazral do Battlefield 2 hlavne special forces hravam. Najviac teraz hravam na snipera alebo medica
Napísať odpoveď