Čo hráte Práve teraz?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravím. Inšpiroval som sa jedným nemenovaným fórom.
Avšak rád by som zaviedol nejaké pravidlá, aby to nebolo len o nejakom tom spamovaní (napr. taký užívateľ Son-Goku...).

Takže dajme tomu že pravidlá témy napíšem v bodoch, aby sa jednoduchšie pamatali a tiež reportovali príspevky nespĺňajúce pravidlá : )

1. Píšte hry, ktoré aktuálne hráte (1 alebo viac, to je na vás) + minirecenziu (pod minirecenziou v tomto prípade myslím vaše pocity z hry, prípadné terajšie hodnotenie [môžem to poňať číselne - 6/10]. Skopírovaná recenzia k hre nás zaujímať nebude, takže také príspevky budú reportované - zahráme sa tu teda na takých maličkých herných redaktorov). Dôvod pravidla je prostý - doporučiť hru ostatným užívateľom + pridať ďalší názor a pohľad na hru vlastnými slovami, nie recenziou z google od ľudí ktorý tie recenzie dnes píšu ako na bežiacom páse

Môže sa jednať aj o PS3, XBOX či iné tituly a preto by bolo fajn, keby ste k jednotlivému názvu hry napísali o ktorú platformu sa jedná.
"Tagy" ako všade inde - PC | XBOX | PS3 | PSP | PS2 | Wii

To je asi jediné :D
Ide čiste o to, aby to tu nevyzeralo ako v "Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo".
Poďme sa teda hrať na redaktorov ak nebude lock : )

--------------

Ja momentálne nehrám žiadnu hru nejak aktívnejšie, avšak naposledy som tuším zjedol Najnovší Princ of Persia (PC) a bol som konečne po čase od Warrior Within po tohto princa spokojný. Píšem to všade avšak znovu mi tu chýbala gitarová hudba ala Warrior Within, avšak level design, akrobacia a celková hracia doba ma príjemne prekvapili. Pre milovníkov PoP série rozhodne doporučujem. Pre mňa 8.5/10
Mimochodom keď som hru dohral, bol som nadšený, avšak nadšenie upadlo keď som si hru skúsil zahrať znovu. Nie som totiž typ, ktorý by hrával hry viac krát. To skutočne záleží od titulu : )
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa rochedo »

Tak momentalne uz nemam tolko casu na hranie. Aj kvoli tomu sa sustredujem len na multiplayer. Kedze k tomu si mozem hocikedy sadnut a niesom viazany na pribeh.
Minuly tyzden mi dosiel Call of Duty Black Ops(PC) a keby to nebolo momentalne preplnene bugmi tak by som to zaradil medzi najlepsiu CoD hru doposial. O SP som sa uz vyjadril v samostatnej teme o Black Ops. SP pre mna osobne zatial najlepsi zo vsetkych dielov.

Multak je na druhej strane z hladiska hratelnosti perfektny i ked to kazia lagy, bugy, a sekanie. U mna ma hra plus bod uz len kvoli roznym customizaciam - tu je vidno ze si na tom dali zalezat.
Zatial to hodnotim na 8/10. To len kvoli chybam ktore kazia zazitok z hrania. Ked sa to casom vylepsi a fixnu vsetky bugy tak kludne zvysim hodnotenie na 10/10.

Cez tyzden ked som na intraku tak si pustam tieto kusky:
Minecraft[PC] - k tejto hre som spociatku pristupoval skepticky no ked som skusil warez verziu tak sa mi to zapacilo a nevahal som a kupil som to. Pri tej hre sa da stravit cela vecnost. V podstate neobmedzene moznosti. Akurat som to vcera ukazoval kamosovi a spytal sa ma ze o com to je. Ked som mu povedal ze v hre nieje ziadny ciel - je to sandbox tak nebol z toho nadseny. Ale tak kazdeho nemoze bavit ta ista vec. U mna jednoznacne 10/10.
Duke Nukem 3D [PC] - toto snad nemusim predstavovat nikomu. Legendarna hra. Mam original kupeny z GoG. V kombinacii s eDuke v pohode tromfne niektore sucasne wannabe fps-ky.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Obrázok Two Worlds 2 kliknite pre dojmy.
Obrázok Drakensang: The River of time - povinnosť pre všetkých fanúšikov Zaklínača a Baldurs Gatov, vlastne hier robených na infinity engine. U mňa má hra len 6/10, lebo ma tento žáner až tak nedrží už...
Obrázok Divinity II - fajn vec, vylepšená grafika, avšak nie až tak chytlavé ako Two Worlds, Risen, Gothic 4 a pod. avšak ak máte radi tento žáner hier a máte momentálne herné sucho, vrele odporúčam. 7/10
Obrázok Dawn of War II + Chaos Rising - najultimátnejší co-op aký som zatiaľ zažil. Super atmosféra, nádherná grafika, super ozvučenie, rýchly engine, výborná hrateľnosť, perfektný príbeh...atď. Dohral som aj DOW II aj datáč za 22 hodín s bráchom, vrele odporúčam pre dvoch. Hra samotná nemá chyby, len Xbox Live je na kočku a niekedy padne. 10/10
Obrázok Call of Duty: Black Ops - tak trochu zlý vtip treyarchu, nedokončená, resp. veľmi zabuggovaná hra, SP nestojí za deravú bačkoru, som v nejakej 6tej misii a nie a nie sa do toho pustiť, nič ma v hre neláka. Slabá grafika, príbeh ma neláka, ozvučenie priemerné. MP som neskúšal takže ten nemám ako ohodnotiť. Hru sa nechystám si kúpiť, možno časom až bude nejaká super lacná a potom skúsim MP. Za SP dávam 5/10, je to naozaj priemer.
Obrázok Sniper: Ghost Warrior - hra s obrovským potenciálom, ale je veľmi, veľmi stereotypná, preto sa ju neviem donútiť dohrať. Ináč je to fakt veľmi podarený kúsok s kvalitnou atmosférou, škoda tej repetitívnosti misií...7/10

Ostatné veci buď čakajú že budú hrané, alebo sú dohrané...

----------------------------------

ikonky ktoré možete použiť na označenie hier:

Obrázok - http://uplink.sk/hojo/win.gif [Win 95, 98, Me, 2000, 2003, XP, 2008, Vista, Seven...]
Obrázok - http://uplink.sk/hojo/crapbox.gif [xbox, xbox 360]
Obrázok - http://uplink.sk/hojo/shitstation.gif [ps, ps one, ps 2, ps3, psp, psp go, psp 2...]
Obrázok - http://uplink.sk/hojo/nintendo.gif [nintendo ds, gamecube, 64, wii...] [viem že je to logo 64ky, ale tak čo už]
Obrázok - http://uplink.sk/hojo/kakofon.gif [apple iPhone, iPad, iVšetko...]

poviem hojkovi nech to dá ako smajlíky...
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Mass Effect 2-tak určite jedna z naj. RPGčiek podla mna...Skvele spracované prostredie,možnosť si vybrať odpoved v dialogu s osobou,hudba v pozadí a tak dalej...celkovo dávam tomu 9/10
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja tak zbezne hravam multiplayerovky na steame - Left 4 Dead 2, Team Fortress 2 a Worms Reloaded, tie snad ani netreba predstavovat :) K tomu potom obcas Live for speed.
Singleplayerovky hravam velmi malo, naposledy to bol Fallout: New Vegas a ten ma tak zaujal, az som si poobjednaval vsetky predchadzajuce diely Falloutov :oops:
Takze minuly tyzden som dokoncil Fallout 1, vcera som trosku zacal Fallout 2 a ten mi urcite vydrzi viac ako tyzden, lebo na to teraz nemam cas. Potom ma caka este Fallout: Tactics a Fallout 3 aj s datadiskami. Nic ine okrem vyssie spomenutych si uz minimalne do konca roka nezahram, jednak kvoli slabsiemu pc a aj kvoli tomu, ze nove hry mi uz akosi nie su po chuti a momentalne cakam akurat na Portal 2 alebo datadisk k New Vegas.
A recenzia? Fallout 1 a 2 su klasika, 1ka s poslednym neoficialnym patchom bezi uplne stabilne, co nebyvalo zvykom, dufam, ze to tak bude aj pri 2ke, kde je tiez nejaky neoficialny patch opravujuci kopu chyb. Fanusikovia vedia o co ide a kto to este nehral, tak toho asi odradi grafika, ale cez tu sa treba preniest a vyjde z toho kvalitna hra a jedine rpg, ktore ma v zivote dokazalo zaujat. (mece a kuzla nemam rad, nikdy ma to nebavilo)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

NHL 11 na PS3. Ak sa to da nazvat pravidelne. Prilezitostne F1 2010 na Xbox360 alebo PC. Podla nalady.

A tiez, ked je cas, tak hram Sims 3. Ale nehram to ako s postavami, len staviam domy, a ked je hotovy, necham priatelku si v nom zahrat. Potom ho zmazem a postavim novy. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

najcastejsie hru praca - napinava adventura s nepredvidatelnym dejom kde ide skutocne o zivot

ako relax momentalne Darksiders
post apokalipticka Hack&Slash RPG na biblicky motiv - tejto hre vycitaju neoriginalitu, ale nakolko som tie "originaly" nehral tak jej davam 8/10
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 13:53)
Jedine co hravam je StarCraft 2 - to asi nepotrebuje ziadny komentar :) Prepacovana RTS s MP na niekolko rokov 10/10
Potom CS 1.6 Taktiez asi netreba predstavovat :D 10/10
A v blizkej buducnosti to bude asi Need For Speed : Hot Pursuit + Shaun White Skateboarding
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

Momentalne hram Fallout New Vegas, je to pecka davam tomu tak 9/10, skoda ze grafika sa od F3 ani kusok nevylepsila ale to je len skor kozmeticka chyba, hra ako taka je podla mojho nazoru uzasna. Chytil ma hlavne pribeh a volnost kde nie je nic linearne a questy si moze clovek vyberat sam ako chce a to sa dnes len tak nevidi.

Dalej hravam WoW chcem ale stym koncit tak to tu ani nebudem rozpisovat:) hodnotenie? niekedy 10/10 inokedy 0/10

posledna hra ktoru teraz hravam je Microsoft Flight Simulator X, sice len na klavesnici ale pacia sa mi nekonecne moznosti a realita tej hry. Napr. to ze si hra sama stiahne aktualne poveternostne podmienky a pocasie ako take priamo do hry takze ak letite napr. z Prahy do Sliacu pocasie je identicke s tym skutocnym co ma dost prekvapilo. Nehovoriac a kvantum dalsich veci co tato skvela hra ponuka. Nie je to ale nic na vikendove hranie, zvladnut nejake vacsie lietadlo da zabrat mesiace treningu a hlavne pristavanie to je uplne ina liga. Ja vacsinou pristavam zatial nudzovo niekde pomimo v lese:)

ak by som ju mal ohodnotit tak 10/10 pretoze je jedinecna svojho druhu, aspon co ja viem.
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl+(Datastor Modpack)- Hra má veľmi dobrú atmosféru plus s tým modpackom musím uvažovať o každej lekárničke a náboji niečo ako Metro 2033 jediné čo ma zamrzelo su asi tie bugy a občasné padanie hry na patchi 1.0006 celkovo najviac atmosférická hra aku som hral 9/10
ABzV
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ABzV »

tak teraz nehrám nič iné ako Counter Strike 1.6, všetci mi hovoria že to je nanič hra, vraj Source je lepšie (mám dojem že to hovoria lebo začali hrať Source skôr ako 1.6). Grafika je podľa mňa úplne super na to aká je hra stará, samozrejme ak máte nastavené 100fps. v jednoduchosti tejto hry je krása, aj keď je možné že po čase nadšenie pre hru opadne.
Hru spustíte skoro všade, má minimálne požiadavky, môžete hrať aj bez pripojenia na internet, aj multiplayer.
8/10
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mass Effect 1, 2 - PC - 9,5/10
- perfektný príbeh, prepracovaný herný svet, akčný gameplay s dobrými efektami
- pre mňa v poslednom období top hra, niekoľkokrát prejdená

Left 4 Dead 2 Multiplayer - PC - 8/10
- kúpil som to na Steame za 7€, je to v pohode hra, dobré sa dá pri nej odreagovať
- bohužiaľ po 20 nahratých hodinách ma to prestalo dosť baviť - je to celkom stereotyp

Angry Birds HD, Cut the Rope HD, Fruit Ninja HD, Doodle Jump - iPad
- pre mňa najlepšie hry na iDevice, úplne oddychovky
- zahrám si to tak 5-10 minút, keď mám chvíľu čas, no nechce sa mi zapínať žiadna PC hra
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Minecraft - PC - 9/10
- zabavna single aj multiplayerovka, ide o tazenie surovin a nasledne stavanie z nich, nekonecny svet...

CS 1.6 - PC - 8/10
- Snad nemusim pisat recenziu

Team Fortress2 - PC - 9/10
- Multiplayerovka, nieco ako CS len 100x viac fun, vela zbrani a itemov, vela game modov ako napr payload, kde sa jeden team snazi dotlacit vozik do ciela a druhy mu v tom zabranuje

LFS - PC - 9/10
- Hard-core racing simulator, konkretne v nom driftujem :)

Garry's Mod - PC - 9/10
- Hra stylu sandbox, kde mozete staviat veci na ktore len pomyslite, je na nu vela modov ako napr. wiremod cez ktory si mozete programovat vlastne stroje a podobne... Bezi na source engine.

To je asi vsetko co momentalne hram..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Stronghold Crusader :) Klasická stratégia s parádnou hrateľnosťou. Po LANke s kamošmi vynikajúce na odreagovanie sa. Pre mňa 9/10.
No a prvý Mass Effect. Sci-fi RPG, chytilo ma to asi až na tretí pokus, ale teraz sa od toho neviem odrthnúť :oops: 8,5/10.
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

League of Legends - dota-like game ale s úplne iným systémom itemov, spellov a súbojov.. Hra obsahuje systém hľadania si hry a následný balance medzi teamamy aby došlo k rovnováhe síl hráčov a hra bola čo najviac zábavná a epická. Každý týždeň sa menia takzvaný freechampions čo sú vlastne hrdinovia ktorých môžete hrať zadarmo bez toho aby ste ho nevlastnili.. Po každej vyhratej hre dostanete takzvané IP čo sú vlastne body za ktoré si kupujete nových hrdinov, samozrejme pre tých bohatčích hráčov je tu možnosť kúpiť si ich za skutočné peniaze no nieje to nevyhnutné, osobne to beriem tak že tie financie idú na platenie serverov a developing hry. Grafická stránka hry vypadá akoby to bola hra niekedy z roku 2002 ale hratelnosť prekvapí asi každého hráča.
Za mňa pre túto hru 7/10

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2010, 23:45)
btw leko, ty sám si zakladal témi ako "zahrajme sa hru.." a ako vidím, už ťa to omrzelo, táto téma má aspoń nejakú úroveň, :plus:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Iknoky budú v smajlíkoch zajtra [tak hojko prisľúbil] tak snáď budú :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Counter Strike 1.6 - hram to aktivne, po 4 rokoch ma to stale bavi, je to hra ako stvorena pre progaming. stale sa je tam v com zdokonalovat, latka sa pomaly zdviha a aj ked je to hra, co ma vela za sebou, stale sa vraza vela prachov do turnajov a lig a myslim, ze ma este celkom peknu buducnost.

Warcraft 3 DoTA - hram to rok a je to pre mna taka oddychovka. je to hra zalozena najma na vedomostiach a skusenostiach. pokial nemate aspon zbezne prehlad, co ktory item a hero robi, nechytite sa. je to takisto progamerska hra, no podla mna to nema tie spravne gule, aby to pritiahlo divaka ako napriklad CS1.6. v CS1.6 sa zapas moze vyvijat uplne nezavisle na predoslych kolach, hraci mozu mat svoj zivotny den a rozdavat neskutocne veci, no v DoTe taketo nieco nie je mozne. najma v ProGamerskych zapasoch DoTy sa da vyvoj zapasu velmi lahko predvidat uz od pi*ku hrdinov.

z casu na cas si stiahnem nejaky singlac, prave mam rozrobeny Fallout : New vegas a Splinter Cell : Conviction. hram to prilezitostne, asi tak jednu hodinu za mesiac, tazke sa k tomu zatial neviem vyjadrit.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Victoria 2. Od kedy to v lete tohto roku vyslo prestal som hrat jej "mladsieho brata" EU3.
Vo Victorii hrate od roku 1836 do roku 1936 za lubovolny stat vo svete a je len na vas ako dopadne svet na prahu druhej svetovej vojny, o ktorej je ale uz ina hra od Paradoxu... ide o koplexnu geopoliticku strategiu, kde sa nestarate len o to, aby sme dobyli co najviac uzemia, ale aby obcania vasej krajiny boli spokojni, aby ste prosperovali na medzinarodnom trhu (neskor je viac k veci slovo burza), aby ste sa vasa krajina dostala medzi velmoci, udrzala sa tam a aby bola na konci hry najlepsia...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Bad Company 2.V poslednom čase nehrávam okrem BC2 skoro vôbec nič. Táto hra ma naozaj chitila aj ked neviem prečo lebo už to neni klasický battlefield, ale viac arkádová verzia, ale multiplayer je zábava+ kopu unlockov, ešte stále celkom dosť veľké mapy, a tá deštrukcia niekedy dosť neodolatelná kombinácia.
Sem tam zahrám L4d, wic, coh Bf2 ale neni s kým, hlavne ked mi nejde V BC2
CittiesXl. Pre niektorých blbosť, no pre mňa favorit. Hra ktorá sa hodí na také odreágovnie, taký relax. Len tak si stavať a zväčšovať mesto. Tak isto sa mi celkom zapáčila hudba a náplň hry. Proste moja veľmi obľúbená hra, aj napriek tomu že tam mám málo nahratých hodín.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

PC: Bad Company 2 - SP som este nehral a ani neplanujem;) teda vyjadrit sa viem iba k MP, ktory okrem svojho predchodcu nema konkurenciu tj velke mapy, stale sa meniace prostredie a situacia. Verdikt 8/10
Xbox: SW Force Unleashed 2: jednoducho povedane klasicka H&S zalezitost. Pre milovnikov Hviezdnych vojen asi povinnost a ostatnych neurazi. Verdikt 7/10
PS3: momentalne InFamous: (od 26.11 to bude GT5) hra samotna je starsieho data len PSko nemam dlho takze dohanam;). Kto pozna Prototype tak styl hry netreba predstavovat. Avsak oproti nemu sa mi paci o dost viac zijuce mesto, ktore reaguje na vase konanie a spravanie sa v hre. Verdikt 8/10
Napísať odpoveď