bol som u doktorky pospal som si nemusim do skoly zajtra som na daco bohove alergicky som chory brat ma na-----pííííííp---- za 10 minut dva krat jak hovado brat je egoista...... minus....neviem co je opak egoistu
+ nove veci z gejtu
- zajtra vysvedcenie
+ dufam, ze ma aspon pustia na pifco do mesta potom...
+/- uz 2 krat ma vola jeden typek na vyskum, no nejak sa mi tam nechce, takze druhy krat musim povedat nie
auto je konecne poistene a na znackach mozno sa na vynimku podari aj havarijne poistenie skoro som na DI porodil, cely den som kvoli tomu nebol v robote auto som pozical brachovi, nech sa prevezie a tvaril sa spokojny diagnostika sa nepodarila, musim ist origo do nissanu...
no dnes ma vytočil nejaky zamestnanec t-comu na sluzobnej fabii, ked na zjade z einsteinovej na appolo blokoval lavy pruh a pred ním bolo 200 metrov volných, kde sa mohol posunut a zaradiť.. proste demencia na pohladanie
+ dnes sme boli zo skoly 2 hodiny na protidrogovom koncerte, akurat vtedy mali byt 2 pisomky, sice obe boli lahke takze mi je to aj jedno
- bol to ten najhorsi koncert ever
- zvukar bol asi zhuleny ked to tak vypekal (3/4 profakov a 1/4 stuendtov odislo na chodbu)
+ nastastie sluchatka celkom pomohli
+ uz asi tyzden sa skoro vobec nic neucim
+ zajtra prve dve hodky zase do divadla a psoledna odpadava pre vysvedcko...
- kamarata cosi sere
zasa som stretol "skvelu" partnerku do zivota, od teraz to prestavam ratat, je toto normalne ziadne ucenie mobil opraveny na prvom minusku sa zasa odrazi moja psychika ktora sa zasa bude dlhsie napravat, dufam ze to prejde velmi rychlo !, ale ja uz fakt neviem kde moze byt chyba...
--- nech mi nikto nehovori, ze open office je lepsi ako klasicky word. HOVNO! prehadzuje text ako sa mu paci a nie ako mu prikazujem, robi odrazky vsade, dokonca aj pred obycajnou vetou, ked kliknem na ikonu s vypnutim automatickeho odrazkovania, tak jednu vetu necha normalnu a na dalsej uz to iste, no nasraty som bol kvalitne. vo worde sa to da aspon vypnut totalne a robit si vsetko rucne.
-unaveny som, chory som,...