+ fotrovci prijali vysvedcenie "v pohode", urcite nie su velmi spokojny, ale veria, ze si to dam do kopy cez dalsi polrok (aj ja)...
- sam som trosku sklamany zo seba, musim sa viac snazit...
+ dnes do mesta (uvidim byvaleho spoluziaka este zo ZSky, som zvedavy)
+ skoncili sme druhov hodinou...
nespravila som skusku z histologie citim sa ako magor v pondelok mam opravak,neboli uz volne terminy uz tyzden som nespala naco som ja len sla na medicinu??
aspon uvidim Bolek-a snad vsetko zle je na nieco dobre
- Konečne vysvedčenie, a aspoň deň prázdniny. Omg, to nie je normálne dnes sme dostali polročné vysvedčenie, a už mám 5 známok do druhého polroka (tento týždeň 5 testov).
urobila sa mi diera na čapici pokazil sa mi zips na 2 mesiace starej bunde napadol sneh kvoli tomu zrejme soplim mama vyhodila 27 EURO ZA NEJAKÝ OBRAZ A ZOBRALA MI MOJE PENIAZE Z ODOVODNENIM, ZE CO BUDEME JEST
dobré vysvedčko priatelka zajtra odchádza do egypta,to znamená že budem celý čas čo bude preč smutný a bez nálady sneží tá nálada už začína účinkovať dpc
zajtra rano posledna skuska no neviem ci ju spravim a nevyskusam si opravak, kedze uz nie som schopny sa ucit a tak si to len bezcielne citam... ktovie, ako dopadla filozofia... prinajhorsom zajtra zaimprovitujem, bol by v tom cert aby sa to nepodarilo sakra
zatial najlepsie vysvedcenie, priemer 1,18 matura, §21, prijmacky na VS, musim to dat uz rok setrim na auto a peniaze inde neutracam, dufam, ze do prazdnin kupim to cakanie ma nici
Vysvedcenie zatial asi najlepise ake som za tych 5 rokov samozrejme ak prekukneme tu solovu trojku z M Stalo sa to co sa stava velmi malo a to ze este aj otec ma za to vysvedcenie pochvalil Vonku je*e vietor jak saleny / sedim doma ale aspon mi je teplo
totalne ma nebavi terajsia praca, majitelia su totalni kkti..peniaze prehravaju v automatoch a potom sa vyvrsuju na nas nemozem odist lebo nemam vyhliadnute nic ine..este mi neschvalili ani absolventsku prax snezi (mozno aj to ma vplyv na moju naladu) potrebujem vypadnut odtialto aspon na polroka ziadne
dokument The Secret [2006] mi stale zdvihne naladu a pripomenie nad cim sa mam zamyslat vysvedcko bolo v pohodke dostal som zan dokopy 25€ volny den zabavam sa s linuxom (cez Wubi) .. je to haluuuz
vcera super cas staveny s kamoskou musim sa mrte ucit Matiku a Fyz konecne idem do skoli (od zaciatku oktobra som stale doma koli problemom s chbticou) konci mi ISP vysvecko dostanem az o 2 tyzdne