čo muž čakáva od dobrej milenky?
Re: čo muž čakáva od dobrej milenky?
heker- ano, odmlčim sa. Skúsim to. Srdce mi ale krváca
Nechapem to celé. Ano, nemali sme medzi sebou vzťah, ktorý by bol založený na láske, vyznaniach a tak. Bol založený vlastne na sexe. Ja som nikdy netlačila, chcela som, aby sme iśli jeho tempom.
Málokedy sa stane, že dokážeme byť len my dvaja sami(deti z oboch strán) no a tento týždeň sme mali byť celé doobedie spolu. Vedeli sme, že sa riadne vyhráme. Mňa neskutočne bavilo všetko okolo nášho milovania. Bolo to poznať na ňom, že nie je úplne zručný v se xe a nezažil toho veľa. Naozaj sme robili veci, ktoré nikdy nerobil a túžil po nich. Cítila som a aj som vedela o jeho nadśení. Nehodnotím sa ako dobrá milenka,ale tá vášeň , ktorá vo mne vzplanula sa nedá popísať. No a v ten deň odvolal schôdzku a nasledujúce dni sa ani poriadne neozval. No a nad tým uvažujem, že chlap, ktorý má príslub fakt dobrého sexu sa ho vzdá. Prećo? Veď taký Lukylan by sa plazil cez celú republiku. Vraj mal vysoké horúčky. Tak ja neviem, keď mám vysoké horúčky, tak nie som non stop na WhatsAppe, ale spím. A nie som ešte o 22:30 pripojená. I keby si nejakú inú naśiel, napriek tomu by neprisiel si aspoň poriadne za...?ja ho nekonfrontujem, nepýtam sa. Napísala som mu akurát aby sa liečil, źe to je v poriadku. Tak dlho trpezlivo čakám, že v ňom prebudím lásku, až ho nakoniec uplne stratím?
Nechapem to celé. Ano, nemali sme medzi sebou vzťah, ktorý by bol založený na láske, vyznaniach a tak. Bol založený vlastne na sexe. Ja som nikdy netlačila, chcela som, aby sme iśli jeho tempom.
Málokedy sa stane, že dokážeme byť len my dvaja sami(deti z oboch strán) no a tento týždeň sme mali byť celé doobedie spolu. Vedeli sme, že sa riadne vyhráme. Mňa neskutočne bavilo všetko okolo nášho milovania. Bolo to poznať na ňom, že nie je úplne zručný v se xe a nezažil toho veľa. Naozaj sme robili veci, ktoré nikdy nerobil a túžil po nich. Cítila som a aj som vedela o jeho nadśení. Nehodnotím sa ako dobrá milenka,ale tá vášeň , ktorá vo mne vzplanula sa nedá popísať. No a v ten deň odvolal schôdzku a nasledujúce dni sa ani poriadne neozval. No a nad tým uvažujem, že chlap, ktorý má príslub fakt dobrého sexu sa ho vzdá. Prećo? Veď taký Lukylan by sa plazil cez celú republiku. Vraj mal vysoké horúčky. Tak ja neviem, keď mám vysoké horúčky, tak nie som non stop na WhatsAppe, ale spím. A nie som ešte o 22:30 pripojená. I keby si nejakú inú naśiel, napriek tomu by neprisiel si aspoň poriadne za...?ja ho nekonfrontujem, nepýtam sa. Napísala som mu akurát aby sa liečil, źe to je v poriadku. Tak dlho trpezlivo čakám, že v ňom prebudím lásku, až ho nakoniec uplne stratím?
bud je naozaj chory(ja som pocas covidu zdochynal, ale na mobile som bol vcelku tazko, neda sa stale len spat) alebo si ho omrzela. a ak by si nasiel novu zenu, tak bude tr*kat s nou predsa.
Netreba hneď myslieť na to najhoršie, lebo to v človeku nahromadí zlú krv a tá môže neskôr vybublať a spôsobiť nezvratné škody. Ak je často online, tak to môže znamenať, že si s niekým píše ale neznamená to ešte, že s ním trávi aj čas.
Problém je, že Ty k nemu cítiš nejaké puto a on k Tebe zrejme nie. Treba si vyriešiť základnú otázku, pretože takto sa budeš trápiť, investovať čas a nádeje do niečoho, čo ten druhý vníma inak. A určite neoplácaj rovnako, ako Ti tu poradili. Problém treba riešiť a nie ignorovať. Ak Ťa "bolí zub", nebudeš to predsa ignorovať.
Povedz mu, ako vnímaš momentálnu situáciu zo svojho pohľadu a vypočuj si jeho názor na vec. Každý vzťah má nejaké pravdilá hry a ak to vnímaš tak, že Ti niečo z jeho strany ubližuje, tak to treba vyriešiť. Beriem to tak, že akýkoľvek vťah je forma obchodu. Ak chceš dostávať, musíš aj dávať a pre neho by to malo platiť tiež, inak si ťa nebude vážiť.
Problém je, že Ty k nemu cítiš nejaké puto a on k Tebe zrejme nie. Treba si vyriešiť základnú otázku, pretože takto sa budeš trápiť, investovať čas a nádeje do niečoho, čo ten druhý vníma inak. A určite neoplácaj rovnako, ako Ti tu poradili. Problém treba riešiť a nie ignorovať. Ak Ťa "bolí zub", nebudeš to predsa ignorovať.
Povedz mu, ako vnímaš momentálnu situáciu zo svojho pohľadu a vypočuj si jeho názor na vec. Každý vzťah má nejaké pravdilá hry a ak to vnímaš tak, že Ti niečo z jeho strany ubližuje, tak to treba vyriešiť. Beriem to tak, že akýkoľvek vťah je forma obchodu. Ak chceš dostávať, musíš aj dávať a pre neho by to malo platiť tiež, inak si ťa nebude vážiť.
kayko- na začiatku sme sa akosi zhodli, že to bude o vzájomnej vášni. Bez lásky. Ja to rešpektujem, ale zalúila som sa. To proste neovplyvním ,aj keď chcem. Obávam sa, že keď sa mu vyznám z citov, tak ho stratím, lebo sa zľakne. Myslela som si, že pomaly, trpezlivo a nenápadne sa bude môcť aj on do mňa zamilovať. Tak ako keď zaspávaš. Pomaly, pomaličky a nakoniec úplne. Sme "spolu" takmer rok, ešte sa na seba ani len nezavrčali. Veľa sa smejeme, rozumieme si. Často sa pýta na môj názor a aj sa ním riadi. Mám množstvo kontaktov na miestach ktoré potrebuje, takže som mu otvorila dvere aj tam, kde ich mal zavreté. Teda ma považuje za rovnocenného partnera, predpokladám. Som vášnivá, lebo ma sex s ním baví. Ani sa tak často nestretávame, aby sme mali priestor sa omrzieť. Snažím sa to brať pragmaticky. City sa vo mne búria, aj teraz cítim, že by som si aj poplakala, ale nechcem sa tomu poddať. Navonok som vyrovnaná žena s dobrou pracovnou pozíciou. Pomerne atraktívna. Viem, ktorí muži by mi zniesli modré z neba, len ja ťapa chcem práve jeho. Už som si vravela, že to rozohrám s niekým ďalším, lenže by som tomu druhému len ublížila, keby čakal tak ako ja, o niećo viac. A to zasa nechcem.
Z toho, čo píšeš to vidím tak, že Tvoj pocit stagnácie vyplýva aj z Tvojich očakávaní, že jeho city budú gradovať tak ako Tvoje. Pokiaľ ste sa dohodli, že to bude viacmenej fyzické a on je takto nastavený, tak Ty síce môžeš pokúšať zobudiť jeho city, ale nemôžeš mu vyčítať, že nevzplanuli. A zároveň, ak po roku nie je namotaný viac než na sex, tak je riziko, že sa namotá inde. V podstate iba čelíš rizikám, ktoré so sebou prináša takýto druh vzťahu.
kayko- v podstate máś pravdu. A nie, nevyčítam mu nič. Trápim sa len v sebe. Je celkom možné, źe si myslí, že aj mne to vyhovuje a vlastne sme obaja spokojní. Občas sa mi zdá, že už už a potom zasa príde studená sprcha. Práve si myslím, že by sa to už po roku malo vykryštalizovať. Veď nie sme deti. Minule mi napísal, tak peknú správu, ja som mu odpisala, źe mu ďakujem za pekné slová až sa mi srdce rozbúšilo. A hneď reagoval tým, že :"Nezaľúb sa, nezaľúb sa" Ja som mu na to odpísala, že "Nie, neboj" Neviem, či v mojom veku chcem rieśiť takéto hovadiny, fakt
Kamoška s výhodami si prenho, pred pár mesiacmi som písal ze láska ide aj cez postel, potvrdilo sa to u teba ale teda unho nie.
Ak chces lásku a plnohodnotný vztah a stýmto chlapom to ide ako v lete na saniach a jemu ide fakt len o sex, bolo by na mieste mu dať uz na výber bud vztah s láskou a budovaním plnohodnotneho vztahu alebo nič. Ak nechce nič tak toto nechať tak ako to je, dat si chvilu pauzu a skusiť ineho muža čo chce to co aj ty.
Ak chces lásku a plnohodnotný vztah a stýmto chlapom to ide ako v lete na saniach a jemu ide fakt len o sex, bolo by na mieste mu dať uz na výber bud vztah s láskou a budovaním plnohodnotneho vztahu alebo nič. Ak nechce nič tak toto nechať tak ako to je, dat si chvilu pauzu a skusiť ineho muža čo chce to co aj ty.
Miaeva - k pekným správam a studenej sprche - takéto doťahovanie na pomedzí medzi vášňou a láskou je korením takýchto vzťahov, ktoré má udržať napätie. Myslím, že správy tohto typu spomínal aj Lukylan vo svojom príbehu. Ty to zrejme vnímaš inak ako Tvoj partner, pretože nemáš nadhľad - si citovo zainteresovaná a rada by si to posunula ďalej. To sa ale nasilu nedá a máš teda 3 možnosti. Buď budeš vytrvalá a budeš mu robiť podobné "napriek" ako on Tebe, budeš ho provokovať, všemožne zvádzať, až nakoniec zhodí masku a prizná city. Alebo to s ním ukončíš, lebo nemáš čas, strácať čas s jeho kamenným srdiečkom. Alebo s ním hodíš reč o budúcsnoti vášho vzťahu.
jaaaj chlapci zlatí, to isté by som radila aj vám,čo vy mne. keby to srdce chcelo poslúchať....ale nechce
A presne preto sa musíš obrátiť na vyšší orgán, lebo tie nižšie orgány sú iba pre potešenie 
Kedže ženy su viac emočne založené a ovplyvnované mediami,filmami aj telenovelami a chcú prežiť vášnivý,napätý a romantický život to sa lahko povie aby rozmýšlala vyšším organom=mozgom. Len tak zrazu zabiť city to sa nedá a stýmto maju problem aj chlapi, nedá sa to hned.
Henten chlap po rozvode s ex manželkou sa nechce nijak inak viazať, nespeje to zatial k normálnemu partnerskemu vztahu medzi ním a Miaevou kedze to takto trvá viac ako rok. Síce za vyše 2 mesiace sú Vianoce ale bolo by fajn do konca roka toto vyriešiť, kto čo od koho chce. Co chce Miaeva od neho a čo chce on od nej, pekne po poriadku a úprimne.Bud sa najde aj kompromis a väčšinová zhoda alebo bohužial.
Henten chlap po rozvode s ex manželkou sa nechce nijak inak viazať, nespeje to zatial k normálnemu partnerskemu vztahu medzi ním a Miaevou kedze to takto trvá viac ako rok. Síce za vyše 2 mesiace sú Vianoce ale bolo by fajn do konca roka toto vyriešiť, kto čo od koho chce. Co chce Miaeva od neho a čo chce on od nej, pekne po poriadku a úprimne.Bud sa najde aj kompromis a väčšinová zhoda alebo bohužial.
Blatsbit- máš pravdu. Tak či tak to musím do Vianoc vyriešiť. Myslím si, že nejako nebudú dobre. S ním a či bez neho. Keď budem bez neho, možno to až tak nebude bolieť keďže nebudem čakať, že čo keby náhodou.
Autoeditácia príspevku po 1 min 34 sek:
Prećo sa vy chlapi vždy zamilujete do žien, ktoré vás majú uplne u prdele?
Autoeditácia príspevku po 1 min 34 sek:
Prećo sa vy chlapi vždy zamilujete do žien, ktoré vás majú uplne u prdele?
Mne sa to este nestalo, nie som taký zeby ma pritahovala osoba ktorá ma nechce. Naco sa trapit nad osobou ktorá sa nechce trápiť pre teba?
Ked som bol zamilovaný vo vztahu som bol smutný ze to dopadlo nie tak ako by to malo, ale čas to vylieči v pohodke treba mať záluby a prácu.
Ked som bol zamilovaný vo vztahu som bol smutný ze to dopadlo nie tak ako by to malo, ale čas to vylieči v pohodke treba mať záluby a prácu.
blatsbit- ale ty si úplne z iného cesta akoo množstvo chlapov, to som si už všimla keď si sa rozčertil na Lukylana
Miaeva, dam ti protiotazku na to co si pisala vyssie. Preco sa zena ako ty zamiluje do muza, ktory ju nechce a islo mu len o sex?Miaeva napísal: 14 okt 2022, 13:54Prećo sa vy chlapi vždy zamilujete do žien, ktoré vás majú uplne u prdele?
Miaeva napísal: 14 okt 2022, 10:05...Viem, ktorí muži by mi zniesli modré z neba, len ja ťapa chcem práve jeho....
Miaeva- áno lebo si to už zaslužil hoci najprv som mu to chcel co najviac rozumne vysvetliť jeho situáciu, ale nedá si povedať tak to kašlem.
A tento chlap po ktorom tužiš to je jedno ci je online/offline na takej alebo takej sociálnej sieti, všetko sa rozhoduje v osobnom živote.
Vyše roka ho baví suložiť tvoje telo ale ty si sa zamilovala, to mení situáciu. Ak sa to dozvie co k nemu citiš bud ti to opätuje, alebo začne radiť spiatočku. Ja rozumiem ze si zrejme vášnivá romantická žena,chcieť byt milovaná a on asi skorej chladný chlap(tiez som taký) ktorý nechce všetky city vyložiť na stôl lebo skrátka je taký. A do toho ze už bol ženatý toto tiez v nom môže prehlbiť chladné uvažovanie vo vztahoch. Láska nemá byt prioritne o trápení sa, ale o radosti,veselosti,príjimaniu a dávaniu,rozhovoroch z očí do očí, inak to nemá zmysel.
"...Viem, ktorí muži by mi zniesli modré z neba, len ja ťapa chcem práve jeho...." - toto nie je dobré znamenie pre teba ak chceš niekoho kto teba nie, skor ci neskor si to mozes potom aj sama povedať ze prečo som radšej nedala šancu niekomu inemu, ked tuto to ide ako v lete na saniach. A to ze ti napísal ze nie ze sa zamiluješ po tom čo ti hento poslal, tak mne to príde ako zlý signál z jeho strany.
A tento chlap po ktorom tužiš to je jedno ci je online/offline na takej alebo takej sociálnej sieti, všetko sa rozhoduje v osobnom živote.
Vyše roka ho baví suložiť tvoje telo ale ty si sa zamilovala, to mení situáciu. Ak sa to dozvie co k nemu citiš bud ti to opätuje, alebo začne radiť spiatočku. Ja rozumiem ze si zrejme vášnivá romantická žena,chcieť byt milovaná a on asi skorej chladný chlap(tiez som taký) ktorý nechce všetky city vyložiť na stôl lebo skrátka je taký. A do toho ze už bol ženatý toto tiez v nom môže prehlbiť chladné uvažovanie vo vztahoch. Láska nemá byt prioritne o trápení sa, ale o radosti,veselosti,príjimaniu a dávaniu,rozhovoroch z očí do očí, inak to nemá zmysel.
"...Viem, ktorí muži by mi zniesli modré z neba, len ja ťapa chcem práve jeho...." - toto nie je dobré znamenie pre teba ak chceš niekoho kto teba nie, skor ci neskor si to mozes potom aj sama povedať ze prečo som radšej nedala šancu niekomu inemu, ked tuto to ide ako v lete na saniach. A to ze ti napísal ze nie ze sa zamiluješ po tom čo ti hento poslal, tak mne to príde ako zlý signál z jeho strany.
Robiť z jednej správy zlý signál, pohromu, náznak rozchodu, alebo nezáujmu... A pritom to mohla byť provokácia. Brať niektoré správy doslova nie je správne, pretože správou sa nedá preniesť emócia. A 99% nedorozumení vo vzťahu vzniká preto, lebo sa ľudia nebavia o problémoch, ale miesto toho si domýšľajú a vyrábajú nové problémy.
Možno iba nie je taký typ, čo by si vylieval city, alebo sa nechce v tejto fáze života viazať. A s tým nikto nič neurobí, je to jeho rozhodnutie/povaha. A možno práve jeho nedostupnosť je to, čo Ťa na ňom priťahuje, inak si neviem vysvetliť, čo môže byť také skvelé, keď nič také si tu na ňom nevyzdvihla a ešte ho aj podozrievaš, že si píše s inou.
Možno iba nie je taký typ, čo by si vylieval city, alebo sa nechce v tejto fáze života viazať. A s tým nikto nič neurobí, je to jeho rozhodnutie/povaha. A možno práve jeho nedostupnosť je to, čo Ťa na ňom priťahuje, inak si neviem vysvetliť, čo môže byť také skvelé, keď nič také si tu na ňom nevyzdvihla a ešte ho aj podozrievaš, že si píše s inou.
heker- prečo som sa zamilovala do neho? Neviem, sama neviem. Hormóny?Naivita?...neviem
Autoeditácia príspevku po 2 min 39 sek:
kayko- nieje nićim výnimočný. Je to taký úplne normálny chlap. Keďže nie sme často spolu nedokážem ohodnotiť ani, či je zodpovedný, pracovitý a tak. Len podľa toho, čo mi o sebe povie, no ale to nemusí byť vôbec objektívne.
Autoeditácia príspevku po 2 min 39 sek:
kayko- nieje nićim výnimočný. Je to taký úplne normálny chlap. Keďže nie sme často spolu nedokážem ohodnotiť ani, či je zodpovedný, pracovitý a tak. Len podľa toho, čo mi o sebe povie, no ale to nemusí byť vôbec objektívne.
Stretávate sa aj za iným účelom ako sex? Pozve Ťa napr. k sebe na víkend, alebo príde k Tebe na víkend? Teda či máte nejaké spoločné aktivity, alebo je to len o tom sexe?
Možno z toho sa dá poznať, ako to vníma on, či sa vyhýba budovaniu niečoho a obmedzuje sa len na fyzický kontakt. Ak sa snaží obmedziť iba na "kamarat taky rad" a vyhýba sa téme vzťahu a spoločnej budúcnosti, tak možno je čas zvážiť, či naozaj nestrácaš čas s tým nesprávnym.
Možno z toho sa dá poznať, ako to vníma on, či sa vyhýba budovaniu niečoho a obmedzuje sa len na fyzický kontakt. Ak sa snaží obmedziť iba na "kamarat taky rad" a vyhýba sa téme vzťahu a spoločnej budúcnosti, tak možno je čas zvážiť, či naozaj nestrácaš čas s tým nesprávnym.