čo muž čakáva od dobrej milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Re: čo muž čakáva od dobrej milenky?

Príspevok od používateľa Miaeva »

len nerozumiem tomu, ćisto pragmaticky. Mali sme spolu sex bez toho, aby som ćokoľvek iné požadovala od neho. A bol to veľmi kvalitný sex. A vzdal sa toho? Jedine, žeby si našiel niekoho, kto ma nahradil- to asi je jediná pochopiteľná možnosť pre mńa.
Druhá vec čisto citová. Boli sme "spolu", bez mesiaca takmer rok. To ma nechá len tak odísť? Z minuty na minutu. Dve správy a finito?! Keby tomu predchádzali hádky, tak si poviem-o.k, uľavilo sa. Ale nie. Až tak by ma bol mal v r.ti?
Často krát mi hovoril, že ma obdivuje za to čo robím, ako sa správam,... a tak. A neboli to kaleráby, lebo na to nemal dôvod. Často sa pýtal na môj názor a aj sa podľa nich zariadil. Pomohla som mu otvoriť dvere, ku ktorým by sa ani len nedostal. Nechcem tvrdiť, že som nejaká extra trieda, aby ste si nemysleli, ale nechápem, ako sa ma mohol len tak vzdať. Ja viem, že takto rýchlo- je to čistý rez a pre mňa to je lepśie, než by sme to ťahali ako sopel. Len mi to proste hlava neberie. Chcela by som pochopiť to zmýšľanie. Aj keď ku mne nić necítil, predsa už len z praktického hľadiska by sa ma možno nemal vzdať.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Nechcel city, len si zasukat

Ty si do toho city začala ťahať, tak je lepšie, keď to pokračovať nebude

Pozri sa na názov témy, ktorú si sama založila
Co muž očakáva od milenky? No predsa sex a nič k tomu
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Miaeva ber to tak, že nemal Ti čo okrem sexu ponúknuť. Takto ste si to na začiatku nastavili - len sex. City nie sú konštanta, že takto sa dohodneme, že to bude a takto to bude navždy. Ty nemôžeš za to, že si sa zaľúbila a on nemôže za to, že sa nezaľúbil. Proste nebol tam prienik a ak sa vzťah nikam neposúva, tak stagnuje a môže zaniknúť. Je však možné, že má aj novú bokovku a preto stratil záujem o sex s Tebou.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

kayko-ano, takto to asi aj môžeme uzavrieť.

ďakujem chlapi za váš názor
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Este doplnim kolegov vyssie.
Miaeva napísal: 21 okt 2022, 9:20A vzdal sa toho?
Tak nemal moc na vyber ked si to ukoncila. A logicky drzat to na silu tiez nema moc zmysel. Este viac by si sa trapila.
Je to podobne ako ked jeden chce napr svadbu/zalozit rodinu a druhy sa na to neciti. Ma zmysel pokracovat v takom stahu?
Miaeva
Light Expert
Light Expert

pomoooooc chlapi, prosím
Po skoro 4 týždňoch príde na kávu v piatok za mnou. Neprestala som na neho myslieť. Niekedy to je lepšie (keď mám viac práce), potom zasa drsnejśie. Sníva sa mi o ňom, plačem za ním. Nevie to. Nevolalali sme si, nepísali sme si, len mi gratuloval k volebnému úspechu. A ja som mu poďakovala. To bolo všetko.
Prosím Vás chlapci, ako sa mám správať keď príde. V toľkých veciach si viem poradiť, ale teraz nie. prosím Vás o Váš názor z pohľadu mužského sveta.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak asi má zaujem o tvoju spoločnosť, tak ked má prist k tebe skusit to snim dat dohromady jasne a priamo bez omáčok.
Bud bude suhlasiť alebo nie, ak nie tak sa dohodnuť, že sa už viac nekontaktovať a vybavené.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ach. Ved si mu povedala, ze chces byt len kamaratka a nic k nemu necitis. Na co sa zariadil. Byt tebou tak pouzijem ultimatnu vyhovorku "Nemam cas".
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Blastbit- och, keby to bolo takto jednoduché. ja viem, je to logické, čo píšeš. Mám začať hovoriť, alebo nechať to na ňom?

Autoeditácia príspevku po 5 min 41 sek:
harrison- to som mu povedala a on ani náznak toho, že by chcel zabojovať o to, ćo bolo medzi nami. A bolo to krásne. Takmer rok bez akéhokoľvek konfliktu. Len krásny sex, smiech, radosť. A keď som mu navrhla, že pokial to nikam nevedie, aby sme to ukonćili a on bez akéhokoľvek váhania súhlasil.
Neviem mu povedať, že nemám čas. Chcem videť jeho úsmev, cítiť jeho vôňu, počuť jeho hlas. Aj keď sa ho nebudem môcť dotknúť, ale bude pri mne. Blízko. Znova sa mi otvoria rany, viem, ale chcem ho cítiť pri sebe. Aspoň chvíľu a dúfať, že precíti aspoň z časti to, ćo ja.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Podla mna ide za tebou len za ucelom sexu. Mozno mu tam ta zena z WhatsAppu padla a tak sa rozhodol, ze u teba to ma iste a tak sa ti ozve. Ak by som chcel s niekym len kavu, tak idem urcite do kaviarne, pretoze tam mi spravia podstatne lepsiu kavu ako si ju spravim doma. Ale ak by som chcel sex, tak nerozmyslam nad kaviarnou a rovno sa vnutim na navstevu.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Miaeva - s mojej skunosti, ked mi zena povie co ty, tak neozaj nema vyznam bojovat, skusal som to mnohokrat lebo som bol zalubeny, ale vzdy to bolo ako hadazat hrach o stenu. Ty si ho proste poslala do frendzone.

Ty si mu ale nepovedala, ze chces nieco viac a co k nemu citis, ty si mu povedala, ze uz to nie je take ako predtym a preto bude lepsie, ked budeme len kamarati.

Toto su presne tie hry, co nemaju vytaza.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A čo sa môže stať, keď mu povieš, že s ním chceš plnohodnotný vzťah? Veď prinajhoršom to odmietne a povie, aby ste zostali kamaráti, čo je aj aktuálny stav, takže nič horšie ako to, na čom si teraz, sa stať nemôže.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

test- ide za mnou do práce na kávu. Toľko som zvládla povedať, že mám čas len v konkrétny deň doobeda.

Autoeditácia príspevku po 4 min 50 sek:
harrison- ano, povedala. Práve pre to, že viem, aký má názor na vážnejší vzťah a touto hrou som sledovala to, či to náhodou neprehodnotí a nebodaj nezistí, že ma má rád a nechce o mňa prísť. ˇŽiaľ, vsadila som dosť veľa. Neospravedlňujem to, že som nebola úprimná, ale bála som sa, že ho úprimnosťou od seba definitívne odstraším. A vidíš, sám píšeš, že si to skúšal mnohokrát. Teda ak sú tam city o ktorých vieš, tak to proste skúsiš. A takto som to "predpokladala", že keď tam sú city, tak skúsi.

Pilifo- akú pravdu máš... v skutočnosti je to takto jednoduché. Ale neviem to
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Z prvej ruky som zažil niečo podobné, akurát sme boli s bývalkou v pár mesačnom vzťahu na diaľku a videli sme sa len cez víkendy. Štvalo ju, že sa nevidíme každý deň a občas vypadol aj ten víkend. Ja som dokončoval školu a pracoval som, takže som bol dosť časovo vyťažený. Vzťah ukončila ona z vyššie spomínaných dôvodov. Ja som to akceptoval, keďže tento jej problém som v tom čase vyriešiť nemohol, to by som sa musel vzdať školy aj práce. Neviem, či čakala, že všetko nechám a presťahujem sa za ňou, ja som jej rozhodnutie jednoducho akceptoval, keďže som chápal jej pohľad. Každopádne sme to ukončili štandardne s tým, že zostaneme kamaráti. Táto obligátna veta sa hovorí snáď vždy, ale realita je to len vo filmoch alebo seriáloch :)

Ona sa dala dokopy so svojím spolubývajúcim, s ktorým jej to asi príliš neklapalo a po čase mi začala vypisovať správy, ako sa chce ku mne vrátiť naspäť a bola dokonca ochotná sa za mnou presťahovať. Ja som to však odmietol, keďže po vytriezvení z toho vzťahu som si uvedomil, že to nie je žena, s ktorou by som chcel stráviť zvyšok života. Zo začiatku ma kontaktovala čisto kamarátsky a veľmi nepriamo, možno čakala, že ju začnem prosiť o to, aby sa ku mne vrátila :D Cením si na nej ale to, že po mojom absolútne odmietavom postoji mi nakoniec napísala dlhú správu, v ktorej vysvetľovala svoje pohnútky a myšlienky a doplnila tam, že toto je jej posledný pokus o to, aby ma presvedčila a ak by to neskúsila, tak by si to vyčítala asi do konca života. Síce nám to nevyšlo, ale aspoň sa ma to opýtala priamo a nemusela si to vyčítať.

Pokiaľ mu ty nepovieš, že s ním chceš plnohodnotný vzťah, tak spoliehať sa na to, že to navrhne on, je len zbožné prianie...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Miaeva napísal: 08 nov 2022, 11:11 A vidíš, sám píšeš, že si to skúšal mnohokrát.
Ano, ale medzitym som nabral skunosti a dnes by som proste odisiel, nerobil dramu a skusil to s inou. A to aj keby su tam city z mojej strany.

A moja skusnost, kvoli hram ako hras ty a neuprimnosti som stratil babu, ktoru som fakt miloval, dnes vidim, ze by to s nou slo. Ked ti jedna povie, ze s tebou nic nechce a druha ta namotava, pricom ani jedno nie je pravda, ako to asi dopadne? Naco obe vyjdu s pravdou von, uz ked je na cokolvek neskoro.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Veeeeelmi dlho si budes vycitat ze si nevylozila karty na stol a neskusila to. Chalan proste netusi ze si takto namotana.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

wladas- lenže sa obávam, že keď sa to dozvie, tak ho stratím navždy. Keď sme mali to najkrajśie obdobie, tak keď som sa pokúsila dať mu dať najavo svoje city, okamžite reagoval : "nezaľúb sa, hlavne sa nezaľub!" Len som chcela aby na to prišiel sám pekne pomaličky a nenápadne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

S nim to ide ako v lete na saniach a nie ako po masle. Skoda že chceš niekoho koho nemozeš uplne mať a kto chce stebou riešiť len intimnosti.
Ale možno si niečo casom uvedomuje voči tebe (citové), sak ak príde za tebou kto vie za akým účelom. Sú tam aj nepriaznivé signály a snád vyše roka sa to takto ako na husenkovej dráhe. Nechceš ho stratiť ale v podstate ho ani nemáš, akurát ze z tvojej strany láska prišla cez postel.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

som po stretnutí. Prišiel, objali sme sa a keď si sadol, po pár frázach mi povedal, že on neberie moje rozhodnutie ukončiť náš vzťah vážne. že on neverí, že to chcem skončiť. že ma do ničoho netlačí, ale že to vôbec neberie ako koniec. Má pocit, že ma niećim nahneval a počká kým to zo mňa vyprchá. Potom sme sa ďalej rozprávali a veľa smiali. keď sme sa lúčili, silno sme sa vystískali a dali si dve jemné pusinky na ústa. Nič erotické. Keď odišiel, hneď mi písal, že sa somnou cíti príjemne. Ja som mu odpísala, že tiež. Na to, že by sme mohli ísť spolu niekam na víkend. Odpísala, som, že ešte mu dám vedieť. Napísal len "v poriadku". Som relatívne nadśená, ale aj zmätená. Názor prosím chlapci-please
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nič nekomplikovať, ísť do toho.
Napísať odpoveď