Čo nové by ste privítali na fóre?
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Ešte aj nejaký poker 
-
nejakymarko
Addict
co tak pridat podporu pre tapatalk?
a este od prechodu na phpbb3 mi chyba, ze po kliknuti na ikonku spinky pri teme sa mi otvorili len prispevky s prilohou. bolo by mozno to opat spojazdnit?
dik
TAPATALKTapatalk je aplikcáia, ktorá umožnuje čítať a prezerať phpBB fór v jednoduchej, priehladnej,datovo menej náročnej forme. Forum musí byť registrované (obsahovať plugin) v tapatalku aby sa zobrazilo v aplikácií. Potom už užívateľ nemusí listovať a čítať fóra v priehladači, ale v praktickejšej forme priamo v aplikcií má prístup ku všetkým príspevkom včetne obrázkov
a este od prechodu na phpbb3 mi chyba, ze po kliknuti na ikonku spinky pri teme sa mi otvorili len prispevky s prilohou. bolo by mozno to opat spojazdnit?
dik
-
hojko
Site Admin
Skolacik: Pozriem sa na to, moze to byt zaujimave.
ešte šach, dámu a piškvorky, ktoré by mohli prihlásení užívatelia hrať proti sebe navzájom
-
Scorpion90
King
Neviem ci je to realne, ale ja by som privital, keby som si hocijaku temu mohol oznacit ako "oblubenu" a videl by som tak nove prispevky v nej bez nutnosti do nej prispievat ako je teraz. Niektore temy su zaujimave na precitanie, ale nemam dovod do nich prispievat
-
Grim
Darca
...ale veď to existuje, je to hore naľavo, hneď pod názvom témy..."Sledovať tému"...
-
Scorpion90
King
Aha, ok diky 
-
aughostino
Medium Professional
bolo by mozne pridat k prispevkom taku moznost aby sa prispevok dal pridat do sukromnej spravy (vlastne vlozit citaciu prispevku do SS)?
nejaky uzivatel napise prispevok, ja by som nan chcel reagovat ale nie do fora ale chcel by som mu napisat SS, s tym ze odcitujem jeho prispevok v SS, dufam ze sa chapeme
mozno celkom uzitocna vecicka, co na to predstavenstvo?
nejaky uzivatel napise prispevok, ja by som nan chcel reagovat ale nie do fora ale chcel by som mu napisat SS, s tym ze odcitujem jeho prispevok v SS, dufam ze sa chapeme
http://www.hojko.com/post1359759.html#p1359759
Dočkáme sa v blízkej dobe? Hocijaká malá bodka by stačila.
Dočkáme sa v blízkej dobe? Hocijaká malá bodka by stačila.
-
lekoklatik
VIP
Plasmon osobne nechápem na co by to bolo i ked ano, uz som to niekde videl. Chces snad "otagovat" vsetky temy na fore? : ) Proste v tom nevidim vyuzitie...
aughostino neviem ci treba nieco take kodovat alebo len povolit, ale kolko uzivatelov to podla teba vyuzije? Ked uz fakt potrebujem nieco velmi surne ocitovat, v pohode si skopirujem prispevok po kliknuti na citaciu : )
aughostino neviem ci treba nieco take kodovat alebo len povolit, ale kolko uzivatelov to podla teba vyuzije? Ked uz fakt potrebujem nieco velmi surne ocitovat, v pohode si skopirujem prispevok po kliknuti na citaciu : )
Plasmon: Osobne mi príde taká funkcia zbytočná. Ak to chceš kvôli odpovediam v témach do ktorých si prispel, tak je tu funkcia sledovania témy s emailovými notifikáciami. Ak chceš len vidieť témy, do ktorých si prispel, klikni si na Zobraziť Vaše príspevky.
-
hojko
Site Admin
A doplnim este, ze ak ta zaujali niektore temy este viac, tak mozes pouzit zalozky, nebude ta teda otravovat emailova notifikacia.
-
audiotrack
VIP
dalo, aj to funguje. Iba to dosť ľuďom vadilo, tak sa to mierne prerobilo. Stačí do url dopísať nejaký parameter, teraz z hlavy ho neviem a som unavený tak to pozrem cez deň.aughostino napísal:bolo by mozne pridat k prispevkom taku moznost aby sa prispevok dal pridat do sukromnej spravy (vlastne vlozit citaciu prispevku do SS)?
-
Soviet
Darca
Mna len tak napadlo, ze ci by sa do Karmy nedalo vlozit anonymne reply...Proste ten kto dostane karmu, by mohol odpisat darcovi karmy SS (ale samozrejme darca by bol utajeny)
Ak sa chapeme..Cize ten co dostane karmu sice odpise darcovi spravu, ale stale nebude vediet, kto darca je..Aspon by vymyzli tie edit prispevky, kde pisu, ze dik za K - a pod 
-
Hotwire
Addict
to sa tu uz niekde riesilo...a tusim sa to nedokoncilo...
Mne sa to páči, ani nie že by som mal potrebu odpisovať niektorým idiotom, skôr ma obťažuje to neustále EDIT vyplákavanie nad karmou (i keď aj ja som to parkrát použil).Soviet napísal:Mna len tak napadlo, ze ci by sa do Karmy nedalo vlozit anonymne reply...Proste ten kto dostane karmu, by mohol odpisat darcovi karmy SS (ale samozrejme darca by bol utajeny)Ak sa chapeme..Cize ten co dostane karmu sice odpise darcovi spravu, ale stale nebude vediet, kto darca je..Aspon by vymyzli tie edit prispevky, kde pisu, ze dik za K - a pod
-
Scorpion90
King
Ked sme pri tej karme je to na nieco dobre?? Ked mam dobru/zlu karmu oblokuju/zablokuju sa mi nejake extra funkcie? Alebo sa udeje nieco ine? Alebo je to len pre deti, aby vedeli kto je "dobry" a kto "zly" ?? 
-
Hotwire
Addict
je to na rozlisenie komunistov od "grinpisakov" 
-
Thommas
Addict
ja som myslel zas na nasledové:
Sú témy, kde ľudia chcú poradiť pri kúpe PC, NTB atď. či sa nedá spraviť také, že k príspevku by sa pridal komentár
príklad: http://www.aktuality.sk/forum/prispevky ... fb852cfa29
a tam na príspevok (15.07.2010, 19.08 ratikor), komentoval (15.07.2010, 19.16 charlie6661)
zišlo by sa to aj napr. vo vtipoch, ako aj vo vyššie uvedených témach.
(dúfam, že ste ma pochopili)
Sú témy, kde ľudia chcú poradiť pri kúpe PC, NTB atď. či sa nedá spraviť také, že k príspevku by sa pridal komentár
príklad: http://www.aktuality.sk/forum/prispevky ... fb852cfa29
a tam na príspevok (15.07.2010, 19.08 ratikor), komentoval (15.07.2010, 19.16 charlie6661)
zišlo by sa to aj napr. vo vtipoch, ako aj vo vyššie uvedených témach.
(dúfam, že ste ma pochopili)