Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
OK, máš pravdu, je na čase zaľahnúť... už píšem pi*****.
-
weroro
Flash coder
To je nový užívateľ, ktorý je zvyknutý na warez pravidlá, tak ako som bol pre rokmi aj ja. Fotky, ktoré nie sú v prílohe a link v CODE tagu sú dve úplne rozdielne veci. Podla pravidiel je nutné fotku nahrať do prílohy a to z dôvodu , že fotka na image hostingu môže byť zmazaná a tým pádom môže príspevok v ktorom bola použitá stratiť pointu. To že sa tebe nechce kliknúť 3x na koniec linku v code a dávaš prednosť jednému kliknutiu je už tvoja vec.Thommas napísal:http://www.hojko.com/pomoc-zo-skladanim-pc-t160989.html
Nechce sa mi hľadať, ale drvivú väčšinu takisto reportujem. Ale je mi to +- jedno, vedenie to napraví po reporte (predpokladám) ako aj foto z iných serverov.
No, možno osobne by som privítal sekciu "Zvieratá" (domáce atdˇ.). Neviem včak, či by sa to tu uchytilo, ale keď sa uchytilo AUTO MOTO, tak prečo nie ? Môj skromný návrh 
Ak si spominam na zalozenie Auto, Moto, tak tu bolo vtedy 50 tem o autach kvoli kazdej hluuposti. O zvieratach je tu len par tem, takze podla mna je to dost malo.
Nj, to je pravda, ale ako sa auto moto rozrastlo, ked dostalo sekciu. Netvrdim, ze budem pravidelny prispievatel, no mozno by to za pokus stalotest napísal:Ak si spominam na zalozenie Auto, Moto, tak tu bolo vtedy 50 tem o autach kvoli kazdej hluuposti. O zvieratach je tu len par tem, takze podla mna je to dost malo.
Testove objasnenie je dostacujuce. Zatial realny vyznam nie je.
-
17
Light Professional
Privital by som tu novy smajlik, trollface. (link je v stunning HD)
...ked uz tu mozu byt rozne smajliky, ktore sa na tie "standartne" velmi nepodobaju (najma farba), ten velky s Bartom sem radsej ani nedavam.

A dalej by som navrhoval premenovat forum "Vtipy" na napr. "Zabava". V tom fore totizto niesu len vtipy, ale rozne ine druhy zabavy (videa, flash hry, linky...).
...ked uz tu mozu byt rozne smajliky, ktore sa na tie "standartne" velmi nepodobaju (najma farba), ten velky s Bartom sem radsej ani nedavam.
A dalej by som navrhoval premenovat forum "Vtipy" na napr. "Zabava". V tom fore totizto niesu len vtipy, ale rozne ine druhy zabavy (videa, flash hry, linky...).
-
lekoklatik
VIP
pevne verím že tento návrh neprejde.
Uvazovalo sa nad tym, ale trolling tu nepodporujeme, takze aj ja som proti.
-
seth82
Darca
Hlasujem za áno (aj keď mi je to riť platné, ale žijeme predsa v anarchii).
-
audiotrack
VIP
vtipy za zábava.. dajme tomu, je mi to jedno. ALe toho smajla isto nie. Nevidím v tom najmenší dôvod
-
lekoklatik
VIP
Ale veď tak stačí čítať aj tie malé písmenká, ktoré sú dôležité azda všade a s obľubou ich každý rád prehliada.
Vtipy
Vtipy
Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
-
17
Light Professional
Viete, napadlo ma to, ze v poslednej dobe je to cim dalej tym viac popularne (ci sa mi len zda? ...ked na mna minule kamoska, na ktoru by som to nikdy nebol povedal, vyvalila "trolled hard"...
). Ked uz sa sem dostali zalezitosti typu LOL a ROFL, preco nie TROLLing? Vzdy originalnejsie, ako otrepane LOL... (tot moj skromny nazor)
Koniec koncov, bazirujete (bazirujeme) tu na jednom smajlikovi, ako by to bolo jadro celeho phpBB...
A k tomu nazvu fora. No ano, popis to vystihuje, no samotny nazov "nikoli". V tom fore su rozne zabavne prvky, nie len vtipy - comu nasvedcuje nazov. Nejaka flash hra, anekdota ci hadanka sa len sotva da nazvat vtipom, kdezto do kategorie zabava sa to bez pochyb zaclenit da.
Koniec koncov, bazirujete (bazirujeme) tu na jednom smajlikovi, ako by to bolo jadro celeho phpBB...
A k tomu nazvu fora. No ano, popis to vystihuje, no samotny nazov "nikoli". V tom fore su rozne zabavne prvky, nie len vtipy - comu nasvedcuje nazov. Nejaka flash hra, anekdota ci hadanka sa len sotva da nazvat vtipom, kdezto do kategorie zabava sa to bez pochyb zaclenit da.
-
lekoklatik
VIP
Až na to, že lol a rofl sú už oficiálne výrazy, "nikoli" slang.
Mal by si si uvedomiť, že nie každý je stotožnený so všetkými troll sračkami.
Mne osobne by napríklad prekážalo keby sa taká škaredosť zobrazovala v príspevkoch a verím že po zaradení smajla na fórum by toho bolo na fóre po kkt... bleah (moj nazór)
Mal by si si uvedomiť, že nie každý je stotožnený so všetkými troll sračkami.
Mne osobne by napríklad prekážalo keby sa taká škaredosť zobrazovala v príspevkoch a verím že po zaradení smajla na fórum by toho bolo na fóre po kkt... bleah (moj nazór)
-
Scorpion90
King
Rozhodne sa mi ten navrh nepaci. Par nastrocnych by malo srandu, ostatni by pri tomto crape trpeli
Presne tak, aj kvoli tomu sa vo vtipoch zalozila tema s MEME vtipmi. Kto chce memes, najde ich, kto ich nechce, toho neobtazuju.lekoklatik napísal:Mal by si si uvedomiť, že nie každý je stotožnený so všetkými troll sračkami.
-
seth82
Darca
leko: LOL a ROFL sú presne tak "slangové", ako spomínaný smajl trolla. Zatiaľ nie je tak rozšírený, ale predpokladám, že každý, kto sa čo len trochu viac pohybuje na Internetoch, ten smajl pozná a vie si ho priradiť. Jeho "zoficiálnenie" bude čoskoro, ľudia ho začnú bežne akceptovať a je to. To je celý proces "oficiálnosti".
Mimochodom, ako by tí ostatní pri ironickom smajle trolla trpeli? Asi tak, ako aj doteraz pri ostatných, deti sa nepoučia a je im jedno, čo zneužívajú.
Je mi jasné, že to všetci zamietli, iba sa snažím poopraviť poniektorých diskutérov...
Mimochodom, ako by tí ostatní pri ironickom smajle trolla trpeli? Asi tak, ako aj doteraz pri ostatných, deti sa nepoučia a je im jedno, čo zneužívajú.
Je mi jasné, že to všetci zamietli, iba sa snažím poopraviť poniektorých diskutérov...
-
lekoklatik
VIP
-
seth82
Darca
No veď ja tiež...Myslím, že výraz "trolling" sa čoskoro taktiež dostane do slovníka. Internet troll je často používaný výraz, pozná ho obrovská masa ľudí a verím, že onedlho bude "oficiálne".