Ja ich mám žltšie hlavne pri fyzickej záťaži.Grim-Reaperka napísal:...no ja to nemám občas ale stále a tiež sú o trochu žltšie...asi ako tento smajlík
No zase také žlté ich ja nemám
Ja ich mám žltšie hlavne pri fyzickej záťaži.Grim-Reaperka napísal:...no ja to nemám občas ale stále a tiež sú o trochu žltšie...asi ako tento smajlík
Analýza nie je zlá vec pokiaľ ju vieš správne vykonávať.Len sa treba na veci pozerať objektívne.Výhodou očného kontaktu je, že dokážem vyčítať z človeka aj také veci ktoré by sám povedať nechcel.Ovšem iba vtedy pokiaľ nie je dotyčný veľmi dobrý v sebaovládaní.slay napísal:To že som tu v tejto téme a nie v politike je známka toho, že nuda je sviňa.
Ale moja rada do života, buď prirodzený, ser na poučky, spôsoby, neanalyzuj. Rozmýšľaním o takých veciach či sa máš pozerať, tak alebo onak, a ako dlho a či jedným okom škúliť a druhým žmurkať zbytočne strácaš čas a aj svoju vlastnú osobnosť. Zbytočná analýza. Keď sa ti nejaká žena páči, tak to nekomplikuj a nevyvíjaj teraz na ňu takticko-strategický plán dobytia. Proste tieto veci idú samé, netreba vyvíjať žiadnu snahu, nechaj to na autopilota.![]()
Keep it simple.. to je moje heslo, hmm a tak pekne som to povedal, že idem pohľadať či tu na fóre nie je funkcia podpisu.