Očný kontakt s opačným pohlavím

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Očný kontakt s opačným pohlavím

Príspevok od používateľa jakki »

Grim-Reaperka napísal:...no ja to nemám občas ale stále a tiež sú o trochu žltšie...asi ako tento smajlík :-(
Ja ich mám žltšie hlavne pri fyzickej záťaži.
No zase také žlté ich ja nemám :D, ale kamaráti/ky sa ma často na to pýtajú, že čo mi je.
Kilers-return
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Kilers-return »

Jasné očný kontakt treba. Ale ja keď sa už dlho dívam niekomu do oči tak mi to začne liezť na nervy a musim aspom na 2 sekundy pozreť inam :D ..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

slay napísal:To že som tu v tejto téme a nie v politike je známka toho, že nuda je sviňa.

Ale moja rada do života, buď prirodzený, ser na poučky, spôsoby, neanalyzuj. Rozmýšľaním o takých veciach či sa máš pozerať, tak alebo onak, a ako dlho a či jedným okom škúliť a druhým žmurkať zbytočne strácaš čas a aj svoju vlastnú osobnosť. Zbytočná analýza. Keď sa ti nejaká žena páči, tak to nekomplikuj a nevyvíjaj teraz na ňu takticko-strategický plán dobytia. Proste tieto veci idú samé, netreba vyvíjať žiadnu snahu, nechaj to na autopilota. :wink:

Keep it simple.. to je moje heslo :lol: , hmm a tak pekne som to povedal, že idem pohľadať či tu na fóre nie je funkcia podpisu.
Analýza nie je zlá vec pokiaľ ju vieš správne vykonávať.Len sa treba na veci pozerať objektívne.Výhodou očného kontaktu je, že dokážem vyčítať z človeka aj také veci ktoré by sám povedať nechcel.Ovšem iba vtedy pokiaľ nie je dotyčný veľmi dobrý v sebaovládaní.
Napísať odpoveď