O čom sa rozpravate?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som tiež už zopár rokov vo vzťahu a až pri prečítaní problematiky tejto témy som si uvedomila, že v podstate nebola ešte chvíla, kedy by sme si nemali čo povedať, alebo by sme sa nedajbože spolu nudili. Ono sa téma vždy nájde. Na začiatku vzťahu sú tie témy ešte bohatšie, pretože sa spoznávate a robíte si o tom druhom akýsi ucelený obraz. Čím ste však spolu dlhšie, tým viac sa rozprávate o každonných problémoch a radostiach, spoločne to rozoberáte a riešite. Naozaj si nespomínam, že by som sa niekedy trápila rozmýšľaním nad tým, o čom sa dnes budeme spolu rozprávať... A to zrejme svedčí aj o tom, že si s mojim priateľom rozumieme a tak sú témy na rozhovor nevyčerpateľné... Akonáhle si vo vzťahu nemáte čo povedať, tak je zle a treba sa nad jeho osudom vážne zamyslieť...
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

Vieš ETieNne ja nemam babu ale velmi by som chcel chodit s kamaratkou s ktorou chodím von lenže ona vstah nechce a vnima ma ako kamarata aj ked niekedy to vyzera viac ako kamaractvo aspon na začiatku to tak vyzeralo... teraz ked ideme von tak kecame ale už to nema taky naboj a niekedy sa mi dokonca zda že ju moc nezaujima to čo hovorim ale to sa mi asi len zda.. Každopadne moje šance spravit z toho kamaratsrva niečo viac sa radikalne znižuju... :(
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Even napísal:ale velmi by som chcel chodit s kamaratkou s ktorou chodím von
Ako sa hovori chciet je 50% uspechu ;) nezahadzuj to hned "zrana"
Even napísal:lenže ona vstah nechce a vnima ma ako kamarata
Neboj niesi sam,,toto vela dievcat chce takto,,nic s tym nespravime,aj ja som na tom podobne,,musime sa uspokojit s tym co je...zatial 8)
Even napísal:aj ked niekedy to vyzera viac ako kamaractvo
Toto je to co je podstatne..ak to miestami vyzera inac to znamena ze aj z jeje strany je neco co ju tuha k tebe ..ak sa sprava k tebe ako k niekomu kto je prenu viac ako len kamarat,,tak to potom chce len cas ;)
Even napísal: niekedy sa mi dokonca zda že ju moc nezaujima to čo hovorim
Neboj len rozmysla..a mozno rozmysla nad tym ako jej je stebou dobre ;)
Even napísal: Každopadne moje šance spravit z toho kamaratsrva niečo viac sa radikalne znižuju.
To ty nevies!!!! to vie iba ona,,pamataj na to
Even
Medium Expert
Medium Expert

Tal čo by som mal robit midnight_man? Mam čakat a dufat že časom s toho bude niečo viac? Alebo jej mám dat najavo že by som chcel niečo viac než len kamaratstvo?
midnight_man
Guru
Guru

all

Even napísal:Tal čo by som mal robit midnight_man?
nad touto otazkou som sa zaoberal aj ja vela krat,a poviem ti ze keby som poznal toto forum hnedna zaciatku nespravil by som tie chyby ake som spravil ...
Even napísal:Alebo jej mám dat najavo že by som chcel niečo viac než len kamaratstvo?
to ty si jej nedal najavo?...odobne odporucam,,dat! najavo..musis jej ukazat ze mas zaujem ;)..povedz jej ze je ti s nou dobre,,a tak,,aby vedela..ja osobne by som na to netlacil,,proste jej dat vediet,,a bud pri nej,,povie ti nechcem vztah,,no zeny malokedy robia to co chcu ;) (neberte to ako urazku dievcata ) ale je to tak,,takze to neje az taka tvrda pravda ako sa tebe moze zdat. Hlavne tam zarad mensiu rychlost hned teraz,,aby si sa moc nerozbehol,, pamataj"

LÁSKA JE TRPEZLIVÁ
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mno ak sa nemate o com bavit nieje to tvoja chyba je to 50:50 ... a ak mas babu s ktorou nemas o com ..tak neviem co riesis .. to bu ide alebo nie .. popripade sa mozte bavit o eutanazii :oops:
Even
Medium Expert
Medium Expert

Dal som jej najavo takým spôsobom ako ona mne... Skusim jej povedat ked bude nejaka dobra chvila že mi je s nou dobre alebo niečo podobne aby nad tím rozmyšlala.Ale nebudem zas tlačit aby som nepokazil aj to čo je mädzi nami teraz...aj ked dost tažke je byt len kamarat... :?
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

pancuska26 napísal:s priatelom sme spolu 8mesiacov...a tem je este viac ako na zaciatku..a to sa cudujem...a slovo nuda,streotyp to nepoznam...temy :?: vsetko co mam na srdci to aj na jazyku...hehe....a on tiez...a to je to cool :)
ked ta mozem opravit milacku az dnes 8 mesiacikov :D uplne skvele je mi stebou.
k teme: No rozpravame sa vazne o vsetkom co pride na jazyk a aj uplne take veci co sa muzi zenam hambia povedat a opacne.. je to super .. chapeme sa navzajom sme k sebe uprimny co este treba :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Even a midnight tak sa mi zda, ze ste dost od temy.

Tak o com s arozpravat. Ked sa estelen spoznavate tem je vela, vase zaujmy, sny, skola, pripadne praca, rodina, cestovanie...fuuuha toho je. A ked sa uz poznate dlhsie, ze mate pocit ze ste vsetky temy vycerpali..tak potom uz ste spolu museli prezit dost dlhu dobu, aby ste sa dokazali porozpravat o hocjakej veci, ktoru zbadate ked idete spolu po ulici.

Napr. ja som minule viedol debatu o konstrukcii lanoveho mosta ponad Trnavku(vazna atrapa rieky v TT), tam sme si vsimli pneumatiku, tak sme si predstavovali, ako sa kotula v TT po uliciach a podobne...proste uplne blbosti :) . Hlavne je s kym sa rozpravas, nie o com.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Even napísal:Tal čo by som mal robit midnight_man? Mam čakat a dufat že časom s toho bude niečo viac? Alebo jej mám dat najavo že by som chcel niečo viac než len kamaratstvo?
dal si jej niekedy najavo ze chces nieco viac? skus urobit prvy krok. co ak sa ona boji ze:
nie je pre teba dost dobra ze je len obycajne dievca a ty by si taku nechcel? a preto sa snazi byt s tebou iba kamaratka, lebo si ona nedava sance?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no...s babou by si sa mal rozpravat o vsetkom nie?to je proste jedno.
midnight_man
Guru
Guru

all

ZHNiLa_KaCHNa napísal:co ak sa ona boji ze:
nie je pre teba dost dobra ze je len obycajne dievca a ty by si taku nechcel? a preto sa snazi byt s tebou iba kamaratka, lebo si ona nedava sance?
JO jo jo totot na toto som zabudol..aj toto je mozne ;) mudra rec..
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

rozprávame sa o minulosti, prítomnosti a budúcnosti nášho vzťahu...
ale nie... normálne preberáme spolu všetko... mám jedno šťastie že môj priateľ je úžasný a nikdy nám nedôjdu slovíčka... a ak dojdu... :smt008
Even
Medium Expert
Medium Expert

jo Vigor trochu sme odbočili ale neva...
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

taka otazka.
nemam zly vztah ale tak raz do tyzdna sa stane ze obaja len ticho sedime pri pc a nikto nic nenapise. ( mame 20r ). a ked rozmyslam nad tym co take povedat tak ma nenapadne absolutne nic. take ze povieme si kto co robil si povieme a konec. vela sa o takom neda nahovorit ked ja sedim na intraku a ucim sa na skusku a ona doma a pripravuje sa na matury.
a nejde len o danu holku ale ja sa celkovo neviem o com rozpravat s ludmi, radsej pocuvam. zrejme sa neda naucit hovorit. ten dar bud clovek ma alebo nie. :?

da sa k tomu nieco poradit?a nie zeby som sa nesnazil komunikovat viacej.
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: O čom sa rozpravate?

Príspevok od používateľa Tommyno »

Even napísal:Myslim chalan s babou ked už spolu shodia nejaky ten čas... Mate sa stale o čom rozprvat? Alebo ake temi večšinou preberate?
Ja zmojou babikou sa rozpravame o buducnosti hlavne :wink: neviem naco ale aspon sa zasmejeme :D minule sme sa bavili na temu kebi sme boli dospleli a mali spolu deti ale tak vzdi sa daco najde ale strasne moc vela sa BOZKAVAME! :D :D :smt008 :smt057
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Tomcat10 qark.net :)...tam najdes nejake rady a sposoby ako to prekonat a pod. :)
Soudy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Soudy »

DiBi napísal:taka otazka.
nemam zly vztah ale tak raz do tyzdna sa stane ze obaja len ticho sedime pri pc a nikto nic nenapise. ( mame 20r ). a ked rozmyslam nad tym co take povedat tak ma nenapadne absolutne nic. take ze povieme si kto co robil si povieme a konec. vela sa o takom neda nahovorit ked ja sedim na intraku a ucim sa na skusku a ona doma a pripravuje sa na matury.
a nejde len o danu holku ale ja sa celkovo neviem o com rozpravat s ludmi, radsej pocuvam. zrejme sa neda naucit hovorit. ten dar bud clovek ma alebo nie. :?

da sa k tomu nieco poradit?a nie zeby som sa nesnazil komunikovat viacej.
Tiez som na tom podobne..A dost ma to serie v niektorych situaciach..
Tak co s tym??? :?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

DiBi Ja som na tom tak isto. Nerád sa bavím s ľudmi, hlavne nie s cudzími a tiež mám niekedy z ľudí strach. Vždy som bol viac introvertný a utiahnutý do seba, ale naučil som sa s tým žiť. :?
Ja sa s priateľkou mám v podstate stále o čom zhovárať, nepamätám si, že by sme fakt nemali o čom a len čumeli na seba.
BTW, čo sa toho ICQ týka, z toho si nič nerob.. Ja komunikujem s frajerkou cez ICQ, keďže sa vidíme 4 dni do týždňa (díííky dobrému rozvrhu). Často sa stane, že ju zbadám na ICQ a ak nemám nič dôležité na srdci, tak ju zbytočne neotravujem, alebo sa len spýtam ako sa má a nechám ju robiť si svoje veci..
Komunikácia cez ICQ mi moc nevyhovuje, hlavne čo sa priateľky týka, radšej si pokecáme keď sme spolu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ziadne quark.net a spol..
Maval som podobny problem, ze som si myslel, ze niet sa o com rozpravat..
Ale zistil som, ze vsetko je len v tej krepej psychike a ak si raz cllovek povie, vsak ale ja sa nemam o com rozpravat, tak jasne, ze sa nebude mat.

Vsak rozhovor nema byt len o vas dvoch ale o ..rozpravat sa da o tom co planujes robit, co ta stve, o totalnych nezmysloch, o nasratosti z roboty a spol ;)
Vzdy je o com..ale ked nemas naladu a spol, tak vtedy by som sa necudoval..
Napísať odpoveď