Čo potrebuje? - Od strany 3
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Čo potrebuje? - Od strany 3
Ziadam vas o pomoc potom, co uz vsetky konvencne metody zlyhali.
Mam jednu velmi dobru kamaratku*, spoluziacku. V januari ma 18. Jej problem je v tom, ze si nevie nikoho najst. A ked k tomu este prida alkohol, tak potrebuje - vyhladava okamzite objekt na bozkavanie, mozno aj nieco viac. Je jej jedno ci chalan alebo baba. Zrejme si potrebuje kompenzovat nedostatok lasky, alebo nieco na ten sposob. Dalsi problem v tom je ze ona chce vzdy nieco nedosiahnutelne. napr mala vyhliadnutych dvoch chalanov, lenze: S jednym by bol vztah nerealny vzhladom na iste aspoekty a druhy zije v prahe. Dalsia vec je, ze sa jej kvoli alkoholu zacinaju stavat aj dost neprijemne veci. Proste sa vzdy ozere iba preto aby sa s niekym mohla olizovat ale nie vzdy to ustriehne. Na druhej strane by sme boli uz vsetci radi /ja asi najviac**/ keby si uz nasla niekoho stabilnejsieho. Ibaze jej nikto nevyhovuje. Uz sme sa aj snazili jej dohovorit, ale skoncilo to tak, ze sme sa vsetci rozhadali. Navyse sa jej skoro podarilo rozhadat ma s mojim naj kamosom, nakolko sa s nim vyspala a on ju pripravil o panenstvo - a ja som sa to dozvedel z druhej ruky***. Jej je jedno s kym, kde - bacha, neni to k**va.
Preto sa na vas obraciam s otazkou: "Ako jej pomoct, ako jej povedat nech sa znormalizuje, pripadne aky typ chalana by jej vyhovoval??"
*---> Som do nej nestastne zamilovany uz rok a 3/4 viac tu
**---> Nenormalne ma to zranuje ked takto "spasuje". Viem ze to mozem mat na haku, ale ja sa napriek tomu trapim...taky uz som
***---> Hovorime si vsetko, on sa vtedy zmienil ze sa iba bozkavali. ako neskor vysvitlo, pamata si to iba dotycna. Cize on nenesie vinu!
//Edit: Teraz som na nu fakt nasraty - ignorujem ju...je mi fajn
Mam jednu velmi dobru kamaratku*, spoluziacku. V januari ma 18. Jej problem je v tom, ze si nevie nikoho najst. A ked k tomu este prida alkohol, tak potrebuje - vyhladava okamzite objekt na bozkavanie, mozno aj nieco viac. Je jej jedno ci chalan alebo baba. Zrejme si potrebuje kompenzovat nedostatok lasky, alebo nieco na ten sposob. Dalsi problem v tom je ze ona chce vzdy nieco nedosiahnutelne. napr mala vyhliadnutych dvoch chalanov, lenze: S jednym by bol vztah nerealny vzhladom na iste aspoekty a druhy zije v prahe. Dalsia vec je, ze sa jej kvoli alkoholu zacinaju stavat aj dost neprijemne veci. Proste sa vzdy ozere iba preto aby sa s niekym mohla olizovat ale nie vzdy to ustriehne. Na druhej strane by sme boli uz vsetci radi /ja asi najviac**/ keby si uz nasla niekoho stabilnejsieho. Ibaze jej nikto nevyhovuje. Uz sme sa aj snazili jej dohovorit, ale skoncilo to tak, ze sme sa vsetci rozhadali. Navyse sa jej skoro podarilo rozhadat ma s mojim naj kamosom, nakolko sa s nim vyspala a on ju pripravil o panenstvo - a ja som sa to dozvedel z druhej ruky***. Jej je jedno s kym, kde - bacha, neni to k**va.
Preto sa na vas obraciam s otazkou: "Ako jej pomoct, ako jej povedat nech sa znormalizuje, pripadne aky typ chalana by jej vyhovoval??"
*---> Som do nej nestastne zamilovany uz rok a 3/4 viac tu
**---> Nenormalne ma to zranuje ked takto "spasuje". Viem ze to mozem mat na haku, ale ja sa napriek tomu trapim...taky uz som
***---> Hovorime si vsetko, on sa vtedy zmienil ze sa iba bozkavali. ako neskor vysvitlo, pamata si to iba dotycna. Cize on nenesie vinu!
//Edit: Teraz som na nu fakt nasraty - ignorujem ju...je mi fajn
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak si s ňou normálne niekam vyjdi, ako keby si ju šiel normálne baliť, veď to aj koniec koncov ideš... A vieš čo si myslí ona o tebe? Čo k tebe cíti a tak??
No podľa mňa sa poučí len tak že ju necháš v tom, sama sa musí pozbierať, samej jej musí dôjsť že kde robé chybu, že má prestať chvastať a toto...
No podľa mňa sa poučí len tak že ju necháš v tom, sama sa musí pozbierať, samej jej musí dôjsť že kde robé chybu, že má prestať chvastať a toto...
-
last_knight
Light Professional
a jejej chlape, tak to ti teda nezavidim. s tou radou akeho chalana jej "podhodit" je tazke, lebo by ta to zozralo na smrt. v kazdom pripade trosku blazniveho, ktory ma rad srandu, ale taktiez aby bol aj zodpovedny, a najst nejakeho 19-20r chalana je tazke, takze skus sa jej viacej venovat, trosku ju usmernovat, ak ma 18 tak to casom prejde, puberta ju zasiahla plnou silou. ako som napisal, venuj sa jej snaz sa s nou travit viacej casu a mozno sa stane maly zazrak a si ta vsimne aj v inom svetle. ja viem, nie je to nic moc, ale zivot je tazky a na taketo nieco sa rady len tazko davaju a taktiez aj pomoc, toto sa musi prezit.
vela stastia.
ak na nieco pridem dam vediet
vela stastia.
ak na nieco pridem dam vediet
-
jin
VIP
Tak si to zhrnme:
thx
k+
Nepochopil si ma...ja ju uz nechcem zbalit, ajked osm chcel ale lubim/lubil som ju tak silno, ze som sa bal potencionalneho rozchodu. Nechat ju v tom? To robime po cely cas...krupica_dnb napísal:...
ona ku mne - max tak silnejsie priatelstvo, ale hranicu prekroci iba ak ma v sebe dake to promile, co sa samozrejme nerata, nakolko su u nej vtedy aktivovane zivocisne pudy na 110%. Ja sa ju uz snazim nelubit - dari sa kedy ako...chlapec10 napísal:a aky je vztah medzi vami dvomi?
praveze by som bol najstastnejsi clovek pod slnkom, keby sa uz konecne "uzemnila". O ten zazrak uz vazne nestojim, ked viem co vsetko ma za sebou a co sposobila ajked nechctiac...last_knight napísal:...lebo by ta to zozralo na smrt...
thx
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
jin
VIP
To uz sme skusali X krat..myslim ze toto je celkom exemplarny pripad...rieseniefikus-kukis napísal:Povedz jej, že Ti na nej záleží a nech sa takto netýra (a tebe sa to nepáči, keď sa trýzni alkoholom).
Napr.: Taká skvelá dievčina a takéto veci vystája.
-
pinacolada
Guru wannabe
tejto spravnu cestu neukazes, musi si ju najst sama.
ako pisal pina ale miernejsie. proste ju nechajte sami a ignorujte. zo zaciatku sa bude trasne hnevat ale casom mozno pochoi a ak nie...tak ma co robit lebo na zemi je vela muzov co sa radi zabavaju
a to co k nej citis? kasli na to. v mori je viac chutnejsich ryb
ako pisal pina ale miernejsie. proste ju nechajte sami a ignorujte. zo zaciatku sa bude trasne hnevat ale casom mozno pochoi a ak nie...tak ma co robit lebo na zemi je vela muzov co sa radi zabavaju
a to co k nej citis? kasli na to. v mori je viac chutnejsich ryb
-
r4wMUnt34q
Star
Jedna vec je, ze nie je ku*va, v poriadku. Druha vec je, ze si neuvedomuje, ze ked sa takto opija a nezavezne si uziva, moze odpudit potencialneho frajera (pretoze to napoveda, ze nieco proste nie je v poriadku a moze mu to na nej vadit a ak neni taky osvieteny, ze veri v to, ze sa kvoli nemu zmeni, tak smola no..., inac pre mna taka ozieracia uzivacka je ku*va, bohuzial, ale casom dozreje v tomto hadam a prestane), iked neviem, co by robila ona, keby toto nerobi a stretne chalana, ktory sa k nej hodi, ale robi toto, tazko povedat. Na otazku, aky chalan sa k nej hodi, sa da odpovedat jednoducho... Taky, aby sa k nej co najviac hodil, aby si mali stale co povedat, smiali sa spolu, rozumeli si a nemali konflitky, podstate aby boli na rovnakej vlnovej dlzke aj co sa tyka intelektu aj citov. Fyzicka pritazlivost...k tomu sa hadam vyjadrovat nemusim, isto ma nejaky/e subjektivny/e obraz/y o tom, kto sa jej paci a kto nie. Cize chalana podobneho jej. Tazsie vacsinou byva zistit, aka vlastne je a co chce, resp. akeho partnera chce. Sebapoznanie by sa malo nadobudnut dovrsenim puberty, ale...stava sa to velmi zriedka, hlavne co sa tyka citovej stranky (ako casto pozorujem na ludoch) a niektori ludia sa hladaju cely zivot. Takze partnera som vyriesil a co este ? Ako dosiahnut nech sa znormalizuje ? Ak ma dost rozumu, tak prvy "tucny" argument v tomto prispevku ma celkom velku vahu podla mna. Dalej by som sa jej spytal, ci jej to nezavezne uzivanie vlastne stoji vobec za to, ze o toho potencialneho partnera pride a ci ju to nahodou uz aj neomrzelo, nakolko (aspon co poznam, nie co sa tyka mna, kamaratov
A mystique : Mal som jednu vodku (poldecak) a velke pivo, kukni na cas
-
jin
VIP
...jedna z moznosti, netusim sice co ale nemam naladu to riesit...ETieNne napísal:musi prist len nieco co ju zlomi
Ja viem je to vnutorny rozpor, ale aktualne prevladaju negativa a asi aj dlhsi cas budu...chlapec10 napísal:Pises ze si do nej zamilovany, ale zaroven ze ju nechces.
PRESNE!!pinacolada napísal:...
Ako dlho?? cca. rok, ale takto divoko az posledny mesiac -2...lasku mozno pocitila tak max. od niekoho ineho, ale zazila aj nestastnu lasku, ked na nu chalan uplne sral...Nemohlo jej z toho nieco ostat?? Nieco ako prirodzeny strach?? Inak jej podla mna ani nejde o sex alebo daky akt sexuality, ktory by si mohla sprostredkovat aj sama, lae vedomie ze je s chalanom...r4wMUnt34q napísal:Ehm, kolko (ako dlho) to uz robi ?
Inak mozne riesenie: Normalne prehovorit jej best kamosku s ktorou chodievaju obcas "lovit" nech jej nedovoli pit, laebo aspon nie tolko a potom fakt nebude mat problem dakoho ulovit. Lebo takto ked sa liepa po vsetkom co sa pohne tak to nerobi dobry dojem...
-
r4wMUnt34q
Star
Sak si vravel, ze to robi aj s babamijin153 napísal:Inak jej podla mna ani nejde o sex alebo daky akt sexuality, ktory by si mohla sprostredkovat aj sama, lae vedomie ze je s chalanom...
Ked aj ta jej naj. kamoska takto pije, myslis, ze to pojde ?jin153 napísal:Inak mozne riesenie: Normalne prehovorit jej best kamosku s ktorou chodievaju obcas "lovit" nech jej nedovoli pit, laebo aspon nie tolko a potom fakt nebude mat problem dakoho ulovit. Lebo takto ked sa liepa po vsetkom co sa pohne tak to nerobi dobry dojem...
-
jin
VIP
To som kedy povedal ze aj ona tak pije?? Ona nie - preto by to bolo mozner4wMUnt34q napísal:Ked aj ta jej naj. kamoska takto pije, myslis, ze to pojde ?
S babami to tiez stale....ma iste BI sklony, ale to je iba olizovanier4wMUnt34q napísal:Sak si vravel, ze to robi aj s babami , alebo uz az tak casto nie ?
-
r4wMUnt34q
Star
No dobre, som presne nevedel, co myslis pod pojmom lovt... A zalezi jej na naj. kamaratke az tak ? Hadam hej. No som zvedavy co s nou bude. Tym ROBENIM som myslel olizovanie, ale je to aj tak asi 1.. Takze pro zatim vyriesene ?jin153 napísal:S babami to tiez stale....ma iste BI sklony, ale to je iba olizovanie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz sama sa z toho musi dostat. mozno je to tym ze nema co robit, plus je nestastna a tak dalej. ja som si tiez niecim podobnym musel prejst, mozno este prechadzam ale tak to sama sa musi uvedomit. sak neh navystraja teraz ked moze a je mlada. mozno ju to bavi, co ty vies ked ju vsetci len odsudzujete.
-
jin
VIP
Neviem v akom zmysle myslis negativa? S kamaratmi/kami je dost, mozno az privela, ale to nic neovplynuje, aspon nie do takej miery, aby kvoli tomu robila hento...r4wMUnt34q napísal:Ale ked ma naj. kamosku a vela kamaratov, kamaratiek.. Preco potom prevladaju negativa ? Nema schopny vztah s rodicmi ? Alebo je s kamaratmi/kami malo ? Nechapem...
Neodsudzuejme ju vsetci, pravdupovediac sa o tom bavime viac menej v rovine zartu a tvarime sa ze o nic nejde. Az na par vynimiek, ked jej fakt niekto vynadal, nech sa spamata...Snazime sa okolo nej vytvarat prostredie v ktorom by sa dobre citila a aby sme jej nedali dovod sa opit zo smutku a tak podobne, ale ocividne to nepomaha...zelovoc napísal:mozno ju to bavi, co ty vies ked ju vsetci len odsudzujete.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Počuj, má ona nejaké záľuby, čo robieva vo voľnom čase?jin153 napísal:S babami to tiez stale....ma iste BI sklony, ale to je iba olizovanie
Lebo keď sa len tak poneviera, nudí, nemá nad čím rozmýšľať, nemá čo vedome robiť, tak ju začne rozmýšľať a konať to, čo má vrodené (a v podnapitom stave to ide rýchlejšie).
Veľa mladých ľudí nevie, čo so sebou.
-
jin
VIP
Hej aj to sa zda byt problem...rada kedysi kreslila a vazne mala talent, iba potom dostala net a netusim ci ju este bavi kreslenie, anyway, kreslenie samo o sebe by bolo ajtak malo. Potom je s nami skoro kazdy den na vodnej fajke a okrem toho ma tusim 2X do tyzdna brigadu u mamy - a zakladanie obalok ju tiez zrejme dako nenaplnafikus-kukis napísal:Lebo keď sa len tak poneviera, nudí, nemá nad čím rozmýšľať, nemá čo vedome robiť, tak ju začne rozmýšľať a konať to, čo má vrodené (a v podnapitom stave to ide rýchlejšie).