Toto nie je doublepost.
No tak a po skoro desiatich mesiacoch Vás otravujem znova
Osoba tá istá, situácia v podstate skoro tiež. Iná je v tom, že už tú babu neľúbim, ale sme veľmi dobrí kamaráti.
Stalo sa následovné: Určite to poznáte, piatky v meste etc. Ibaže ona to teraz v rozmedzí troch týždňov zakaždým prepískla. A to poriadne. Prvýkrát tak, že sa zasa v meste opila, párkrát sa previezla celým nočákom a nakoniec vysadla na úplne opačnom konci Blavy. Tak šla domov okolo tretej v noci cez celé mesto domov.
Petržka - Devínska. Celú dobu pešo, mala šťastie jak sviňa. Ok, bolo to strašné, ale v podstate sa jej nič nestalo, iba mala problémy doma. Druhý krát teraz na stužkovej: Popila viac než mala, začala sa liepať po chalanoch, no "chránil" som ju, takže sa "liepala" iba po mne. Nakoniec som ju pre istotu zobral prespať ku sebe. Uložil som ju k sebe a vyspal sa v obývačke. Bola úplne mimo, mohol som si s ňou robiť prakticky čokoľvek a to by mohol prakticky ktokoľvek iný. Ráno som ju zaviezol domov. A naposleny to prepískla včera. Ale fakt že moc!! Šla na koncert, tam sa riadne "načala" a potom ju zavolali dáki chalani z našej triedy na dom. Tí chalani sú prasce, ktorým ide iba o jedno. Inak s nimi nikdy nemala nič spoločné, iba včera sa jej to zdalo ako "dobrý nápad" tam ísť

....No a ona s nimi bola celú noc. Nepamätá si nič, ale tá chalani jej teraz urobia v škole peklo. Toto prepískla fakt moc.
Tak toto je situácia.
Otázka: Ona piť nikdy nevedela a takmer vždy sa jej to vypomstilo, pokiaľ na ňu niekto nedával pozor.
Ako jej nejako pomôcť odfixovať sa od piatkov v meste a od alkoholu?? Alebo dá sa to vôbec? Obávam sa totiž, že si to bude musieť uvedomiť sama, ale to už bude neskoro. Ono teraz by sa už mohla konečne po tomto poslednom poučiť, nakoľko sa fakt niečo stalo, čo nikdy predtým. Nikdy ju takto niečo neštvalo!
Poznámka: Pýtam sa preto, že mi na nej fakt ešte stále neuveriteľne záleží, som na ňu do určitej miery stále fixovaný a zraňuje ma to keď takto blbne, rád by som jej (ak sa to dá) pomohol...
Vďaka za odpovede...