Čo pre vás znamenajú priatelia?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

bol som vyse polroka prec, kde som na zaciatku bol "sam sebe koletivom". bolo zaujimave pozorovat, ako niektori, ktori sa hlasili za mojich kamaratov a myslim ze som im aj dost pomohol nevedeli/nechceli odpisat na mail, alebo ked napisali tak jedine co ich zaujimalo bola vyska mojho platu.
Ale aj napriek tomu mi ostalo este par priatelov, ktori ma podrzia ked to budem potrebovat a ja ich ked sa karta obrati.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja zijem bez priatelov uz druhy rok a pravdu povediac, sem tam teda dost casto mam chvile kedy sa mi ani zit nechce. :?
Nemam sa s kym porozpravat, nemam s kym ist von, nemam komu zavolat, proste nic. Je to na hovno, este vzhladom nato, ze sa pomaly doma s nikym nerozpravam, a aj ked sa rozpravam vzdy to skonci hadkou, alebo vymenou nazorov a tym padom je ticho a do konca dna sa nerozpravame.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

addictor napísal:zenske sa menia, ale skutocny priatel ti ostane do konca zivota... pre mna je zas kamarat a priatelka rovnaka liga ale ine ihrisko... keby som zacal uprednostnovat priatelku, zanedbaval by som kamaratov a naopak...a to nechcem...
OWNED !!! Presne moje slova.ROvnaka liga ale ine ihriska ;-).Mas k+
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

mám prakticky len dvoch ozajstných kamarátov. jednu najlepšiu kamarátku, ktorá má podržala v najhorších dňoch môjho života, bez nej by som sa asi psychicky zrútila. a kamaráta, ktorý aj v tej najsmutnejšej chvíly dokáže vyčarovať na mojich ústach úsmev. s ním sa nikdy nenudím, samozrejme, že niekedy ma naštvú, ale viem, že sa môžem na nich spolahnúť, lebo mi dokázali, že som im nie je ľahostajná. bez nich by som už bola na dne.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Mam vela kamaratov no velmy malo priatelov a ziadneho skutcneho pretoze kazdy ma uz raz podkopol , nepodzal , zranil ,urazil.

Ked som stastny alebo ked som smutny mam sa komu vyrozpravat ale aby som mal FAKT skutoneho priatela to nemam. Ale zdôverit sa im viem ale iba z vecami ktore aj ked pouziju proti mne tak ako mozno zabolia no idem dalej. Ale aj na tych priateloch mi zalezi ved co by som bol beznich i ked vacsinou som bezich a musim si vsetko robit sam :twisted:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

strasne ale strasne cliche : kamaratov vela, ale priatelov ktori o mne co to vedia iba par ... ani najlepsi priatelia vsak nevedia vsetko, su proste veci ktore podliehaju informacnemu embargu a basta, som totiz nejak tak vedeny ze v prvom rade si musis vedet poradit sam ... tajomstva existuju a maju ich vsetci ...

... inak celkom vystizne heslo zaznelo v hre mafia: "Priatelstvo je sracka!" ... zial bohu niekedy sa to tak zvrtne/moze zvrtnut ...

Calvin SFX napísal:Mam vela kamaratov no velmy malo priatelov a ziadneho skutcneho pretoze kazdy ma uz raz podkopol , nepodzal , zranil ,urazil.
priatelovi dokazes odpustit aj to ze ta podkopol, zranil, urazil atd., pokial si to on uvedomil a vidis ze ho to mrzi ... podla mna proste priatelstvo nieje iba o tom ze si vsetko povieme ... prvkom skutocneho priatelstva je aj upozornovanie na chyby toho druheho a podobne ... napr. hadky ... na kamarata by si mal tazke srdce tyzden ale s priatelom si za hodinu podas ruku a je to v cajku :-) ...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

nordkapp_pb napísal:strasne ale strasne cliche : kamaratov vela, ale priatelov ktori o mne co to vedia iba par ... ani najlepsi priatelia vsak nevedia vsetko, su proste veci ktore podliehaju informacnemu embargu a basta, som totiz nejak tak vedeny ze v prvom rade si musis vedet poradit sam ... tajomstva existuju a maju ich vsetci ...

... inak celkom vystizne heslo zaznelo v hre mafia: "Priatelstvo je sracka!" ... zial bohu niekedy sa to tak zvrtne/moze zvrtnut ...

priatelovi dokazes odpustit aj to ze ta podkopol, zranil, urazil atd., pokial si to on uvedomil a vidis ze ho to mrzi ... podla mna proste priatelstvo nieje iba o tom ze si vsetko povieme ... prvkom skutocneho priatelstva je aj upozornovanie na chyby toho druheho a podobne ... napr. hadky ... na kamarata by si mal tazke srdce tyzden ale s priatelom si za hodinu podas ruku a je to v cajku :-) ...
Ja viem odpustat a aj odpustam nekcem a ani nebudem rozpisovat ze co som urobil pre jedneho priatela ze som mu odpustil ako nebolo nic take ze ti zabil psa alebo nieco ale ked ti prebere dievca ktore ty nadovsetko mas radd a lubis ho tak akoze a nie raz ale viac krat a ja som sa len nanich mohol pozerat :cry:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

midnight_man napísal:Kamaratov a kamaratiek mam plny kontakt list, priatelov len par a priateliek este menej.A myslim ze je to tak dobre. Clovek ktory ma nasackovanych 120 ludi v albume a pri kazdom ma napisane ako ho lubi :D pomaly uz straca prehlad v tom...to je podla mna nahovno. A zase sa vratim k dievcatam. Dnesne dievcata potrebuju mat XYZ priatelov a kamaratov a neviem koho vsetkeho. Naco je to dobre? Mne osobne netreba mat 150 priatelov. Fakt staci par ludi s ktorymi sa da porozpravat o hocicom, par priateliek s ktorymi sa da obcas vyhebnut vonka a sprijemnit si vecer....k otazke? co premna znamenaju priatelia? Ozajstni priatelia su na nezaplatenie. No treba si na to davat sakra velky pozor, koho clovek oznaci za priatela....Plati tu, ze ludia sa menia.Tiez s tymto nemam dobre skusenosti. Priatelov si treba pozorne vyberat!!!
presne tak
ako ja nepochopim kamosku (nie priatelku) ako moze mat 40 priatelov v albume, ja mam 8 a staci a napisala mi ty mas iba tolko malo priatelov?
opaet sa dostavam k mojej oblubenej vet "Kam ten svet speje."
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ja som svojich kamarátov tu od nás tento rok začal zanedbávať kedže študujem na opačnom konci.A myslím, že na intráku sú v pohode people :smt039. A samozrejme, rozlišujem dobrých od tých falošnejších, ktorým mám dosť :? ...Preto cente si priatelov, mnoho krát vás vytiahnu z problémov. :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

priatelia su velmi dolezity ...
rodina je jedna vec, ...zivotny partner druha..ale priatelstva su to najcennejsie , hlavne tie kt su na cely zivot...ved kazdy vie o com hovorim.:)
dobry priatel je nad zlato...
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Priatelia ? Mám troch skutočných priatelov,( nevravím o babach-doverníčkach, tých sa nájde na každú situáciu vela ) .... priatelia su ludia s ktorými sa viem zabaviť aj porozprávať, sú to ludia ktorí ma podržali a preto cítim v sebe povinnosť podržať aj ja ich a HLAVNE sú to ludia, ktorí ma už kedysi sklamali ,a preto sa bojím , kedy ich sklamem ja .

Pre mna su traja najlepší priatelia - spolužiak zo škôlky :D ,
spolužiak zo základnej :) a terajší spolužiak na strednej 8) ...traja ludia, tri rozdielne svety, tri životné situácie, kedy ma podržali a odvtedy sme priatelia ... v dvoch prípadoch možem povedať " na život aj na smrť " :wink:

edit // to vampirica xy ... neuveritelne smutné, neviem si predstavit byť tak zahladený na seba a svoju rodinu viac ako na ludí blizkych mojmu srdcu... zažil som svoje a preto viem, že nech budeš akokolvek loajalna svojej rodine a krvi, nezhodám sa nevyhneš a tie rodinne su najtvrdšie a vtedy ti nikto z rodiny , teda "zainteresovaný" človek nepomože ... priatelia su balzam na rany, rodina ich nenahradí....

Ked som dospel, uvedomil som si,že priatelia su pre mna viac, stali pri mne , ked rodina nie a preto si dovolím tvrdiť že tento citát je pravdivý do bodky ...

Kód: Vybrať všetko

" život pre priatelov je život dobrodruha, život pre partnera, je život romantika, ale život pre rodinu, je životom sebca " 
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

Priateľstvo je krásny vzťah, založený na nádherných hodnotách. Otvorené srdce ochotné pomáhať, vnímavé uši ochotné počúvať, rozprestreté ruky pripravené objať a nežné dlane schopné pohladkať. Láskavé vnútro ochotné odpustiť a dokázať znášať i obety. Láska a obeta, radosť a žiaľ, smútok i nádej, šťastie a ideál. Spoločné zážitky, prebdené noci, rovnaké plány a výhľady do budúcnosti. Spoločné trapasy, známe grimasy a gestá, chvíle strachu i radosti z úspechu. Priateľstvá chvíľkové, no i trvalé a veľmi osobné. Priateľstvá na celý život, ktoré zostanú hlboko v srdci i v pamäti. Priateľstvá, ktoré poznačia život človeka a sú krásami tohto sveta.

mam mnoho kamaratov ale tych skutocnych priatelov sa najde len malo spocitam ich na jednej ruke a o to viac si ich vazim :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

mam iba znamych.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Všetko ... bez priatelov by som nebol nic .... :?

//:edit samozrejme myslim iba tych ozajstnych ...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja mam vybornych takze pre mna znamenaju v podstate druhu rodinu.mozem s nimi hovorit fakt o vsetkom,podrzia ma,ked mi je zle,doverujeme si..bez nich by som si zivot nevedel predstavit.bol by nudny,jednotvarny,prazdny.skutocne priatelstvo je podla mna jedna z najkrajsich veci,ktore na svete existuju
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

Priatelia pre mna osobne znamenaju strasnee welaaa..len je welmi malo skutocných priatelow..na ktorých sa da ozaj spolahnut..ale ja si myslim ze ich mam dost.. a som rada že ich mam..bo sa na nich možem wzdycky spolahnut,opriet sa o nich, a wela krat mi pomozu ked mi je smutno.. :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

bez priateľov by som nebol to čo som. nemal by som sa komu vyecať, porozpravať sa o všelijakych veciach, zaživať take veci že ci pana:D
s kamaratmi sa to neda. niesu priatelia:P
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Nazývam tak ľudí, s ktorými sa rád stretávam, máme spoločné záujmy, hobby...
Na nikoho sa však prehnane "neviažem", nespolieham, pretože ich dokonale nepoznám a vždy ma môžu veľmi nepríjemne prekvapiť...
traghedija
Novice
Novice

Príspevok od používateľa traghedija »

priatelia su doleziti. uz nemam priatelov. je to velmi zlé..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

No ludi co pokladam za priatelov v urcitej miere formovali moj charakter, vdacim im za vela. Zazitky , spolocne pubertalne prolemy , filozoficke debaty a podobne.... vela krat ma milo aj nemilo prekvapili , pomohli , podrzali a ja sa im to snazim oplacat bez naroku na "odmenu"
Napísať odpoveď