Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

moznosti je nekonecno...
lenze vela ludi je zvyknutych na to, ze:
DAJTE mi moznost, DAJTE mi pracu, DAJTE, DAJTE, DAJTE...
podaktori idu tak daleko ze pre nich plati:
dejte mi praci, lidi a penize a ja to spravim... :)

kazdy si je strojcom svojho stastia... prace je dost ale treba niekedy zatat zuby a nieco pre to urobit... hoci aj zamestnat sa inde ako v rodnom meste/dedine...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

deblasco napísal:kazdy si je strojcom svojho stastia... prace je dost ale treba niekedy zatat zuby a nieco pre to urobit... hoci aj zamestnat sa inde ako v rodnom meste/dedine...
Konecne niekto povedal nieco pravdive a je Slovakom. Na Slovensku je vela prace a vela penazi, len treba chciet a mat otvorene oci.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Deblasco na 2. strane nemozes cakat od vyhodeneho 40-50 rocneho pracovnika ze bude behat za pracou niekde do ineho mesta, ked 15-20 rokov pracoval na stalom mieste... Je ine najist si pracu u mladeho, vitalneho a svetuchtiveho cloveka a ine u usadeneho, skuseneho, rodinne zalozeneho prave vyhodeneho skoro dochodcu...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

Retsko napísal:Deblasco na 2. strane nemozes cakat od vyhodeneho 40-50 rocneho pracovnika ze bude behat za pracou niekde do ineho mesta, ked 15-20 rokov pracoval na stalom mieste... Je ine najist si pracu u mladeho, vitalneho a svetuchtiveho cloveka a ine u usadeneho, skuseneho, rodinne zalozeneho prave vyhodeneho skoro dochodcu...
to je pravda, ale na druhej strane si myslim, ze keby tu naozaj bolo tolko prac. prilezitosti, tak polka populacie by neutekala do anglicka, irska, nemecka, cyprus a neviem ete kde inde...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

ava napísal:to je pravda, ale na druhej strane si myslim, ze keby tu naozaj bolo tolko prac. prilezitosti, tak polka populacie by neutekala do anglicka, irska, nemecka, cyprus a neviem ete kde inde...
to s tou pracou mas pravdu, nie je je tu tak vela, ale niejaka sa najde.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kto chce pracovat ten si pracu najde. len treba chciet
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

mastermind napísal:kto chce pracovat ten si pracu najde. len treba chciet
no, dost ludi by ti mohlo oponovat...poznas nejaku "hladovu dolinu"? tam si pracu nenajdes aj keby si ako chcel...teda pokial nejdes aj cez mrtvoly...takze bud su tam ludia bez roboty a nedobrovolne, alebo musia za nou odchadzat/dochadzat a zase nedobrovolne...niekedy je to fakt tazke a nemas velmi na vyber...
Baphomet
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baphomet »

mastermind napísal:kto chce pracovat ten si pracu najde. len treba chciet
v jednom casaku som cital clanok, ze par znamyx osobnosti si vyskusalo homelessactvo... bol tam aj kanik a ten si hned prvy den nasiel 3 potencialne zamestanania, takze suhlas...
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Behemoth napísal:koľko máš rokov prosím ťa keď si toto napísal ? bez urážky
Mam 19. A nemam snad prawdu kazdy mlady clowek uwazuje o odchode do zahranicia, lebo u nas ak nemas znamosti tak si riadnu pracu nenajdes...
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

p4ra napísal:V podstate ani neklamal. Pivo je tu fantasticke, zeny su tu najkrajsie, ake som kde videl, len keby ti mladi mali viac moznosti a nemuseli odchadzat prec..
Presne tak :smt006
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

Baphomet napísal:v jednom casaku som cital clanok, ze par znamyx osobnosti si vyskusalo homelessactvo... bol tam aj kanik a ten si hned prvy den nasiel 3 potencialne zamestanania, takze suhlas...
a o ake fleky islo? zametal by šuter po meste? lebo v tomto som v pomykove...
Dodatok:
Aj ja mozem do novin ci telky rozpravat basnicky, ale kto vie ze realita je v niektorych oblastiach SK uplne ina, tak ten vie kde je pravda...ostatni naletia kadecomu...presiel som aj tymto, takze viem o com hovorim, nastastie teraz som na tej druhej strane, teda mam robotu a v podstate mi nic nechyba...hoci clovek chce stale viac :)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

madonna1 napísal:a o ake fleky islo? zametal by šuter po meste? lebo v tomto som v pomykove...
myslim, ze tak asi...
mastermind
VIP
VIP

ava napísal:myslim, ze tak asi...
a co to nie je dost dobra praca? aj to musi niekto robit.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

ava napísal:myslim, ze tak asi...
Ale ved to je uplne jedno aku pracu si najdes... Ale najdes si a nemusis byt homeless... Keby som si mal vybrat medzi zumpovym potapacom a homeless, asi by som si vybral tu pracu...
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:a co to nie je dost dobra praca? aj to musi niekto robit.
ano musi, a za ziadnu sa netreba hanbit. ale myslim, ze od zivota ocakavas nieco viac, ako zametanie ulic. predpokladam, ze si niekde studoval a tak. na vychod od blavy sa praca hlada tazko.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Retsko napísal:Ale ved to je uplne jedno aku pracu si najdes... Ale najdes si a nemusis byt homeless... Keby som si mal vybrat medzi zumpovym potapacom a homeless, asi by som si vybral tu pracu...
myslim, ze zametanie ulic ta z biedy nevytiahne pri dnesnych nakladoch na zivobytie. ale nechcem sa hadat. mame na to rozdielne nazory. ale zacat niekde treba a aj snazit sa, jasne.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

ava napísal:myslim, ze zametanie ulic ta z biedy nevytiahne pri dnesnych nakladoch na zivobytie. ale nechcem sa hadat. mame na to rozdielne nazory. ale zacat niekde treba a aj snazit sa, jasne.
Z biedy urcite nie, ale z ulice ano...
mastermind
VIP
VIP

ava napísal:ano musi, a za ziadnu sa netreba hanbit. ale myslim, ze od zivota ocakavas nieco viac, ako zametanie ulic. predpokladam, ze si niekde studoval a tak. na vychod od blavy sa praca hlada tazko.
este studujem. pochadzam z KE. treba si uvedomit ze nie kazdy clovek moze byt manager alebo nieco podobne. niektori ludia na to jednoducho nemaju a musia robit manualnu pracu.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:este studujem. pochadzam z KE. treba si uvedomit ze nie kazdy clovek moze byt manager alebo nieco podobne. niektori ludia na to jednoducho nemaju a musia robit manualnu pracu.
to je jasne, mne to hovorit nemusis. popri skole robim aj ja - manualnu pracu - od 16 rokov a prazdniny som od vtedy poriadne nemala a takmer ziadne netravim na Slovensku. takze si vazim kazdu pracu, lebo viem, co to obnasa. ale neda sa to do konca zivota. proste ked sa snazis, vyjdes skolu a zistis, ze sa nezamestnas, je to trosku sklamanie. poznam x ludi, kt. takto dopadli. a nehnevaj sa, ked vystudujes VS a niekto ti povie, aby si isiel zametat chodniky...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Co mi vadi naq slovensku? Krom dementych politikov hlavne neonacisti! :evil: to aby sa clovek bal ist vecer do mesta na prechadzku!
to isto kvoli nackom sa mam ist na prechadzku bat? to akoze nemam chodit autom kvoli buracke nemam chodit vobec aby som sa nesmykol a nezabil som sa? co ja viem ( priznavam ze moje informacie su z medii ) tak nackovia v poslednej dobe zabili jedneho alebo dvoch ludi zrataj si kolko sa za ten cas zabilo ludi k;li havariam a potom vypisuj ze sa bojis ist vom :smt080
Napísať odpoveď