Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

ava napísal:to je jasne, mne to hovorit nemusis. popri skole robim aj ja - manualnu pracu - od 16 rokov a prazdniny som od vtedy poriadne nemala a takmer ziadne netravim na Slovensku. takze si vazim kazdu pracu, lebo viem, co to obnasa. ale neda sa to do konca zivota. proste ked sa snazis, vyjdes skolu a zistis, ze sa nezamestnas, je to trosku sklamanie. poznam x ludi, kt. takto dopadli. a nehnevaj sa, ked vystudujes VS a niekto ti povie, aby si isiel zametat chodniky...
no ale problem je v tom ze mame neskutocne vela absolventov vysokych skol. potom to ma vplyv aj na uroven "vystudovanych"
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

mastermind napísal:no ale problem je v tom ze mame neskutocne vela absolventov vysokych skol. potom to ma vplyv aj na uroven "vystudovanych"
suhlasim, s tou urovnou je to pravda. lenze zovseobecnit sa to neda. su rozni vystudovani. problem s nezamestnanostou tu ale realne je. a najma u ludi bez vs titulu. na strednu skolu som chodila do Brezna. Horehron je doslova "hladova dolina". Jedine, co tam funguje su zeleziarne v Podbrezovej. teraz nechcem nikoho urazit, ale casto sa k tomu prida aj alkoholizmus ako akesi vychodisko z beznadeje. ono sa to deje. netvrdim, ze treba cakat aby nam pracu niekto dal. doma by som nikdy nesedela. ale co ludia starsi, kt. maju doma par deti, popripade rodicov a musia sa starat? podnik zatvoria, ludi prepustia. toto mi na Slovensku vadi. tu ti ani tazku manualnu pracu nezaplatia.
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Ja si myslím, že aspoň je teraz lepšie, než za totality. Nikto nemohol podnikať, štát sa sral do všetkého. A hlavne vtedy mal vysoký plat ten, kto bol komunistický ideál, ale teraz je to spravodlivejšie. Kto má rozum a vzdelanie sa ľahko presadí.
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

ava napísal:suhlasim, s tou urovnou je to pravda. lenze zovseobecnit sa to neda. su rozni vystudovani. problem s nezamestnanostou tu ale realne je. a najma u ludi bez vs titulu. na strednu skolu som chodila do Brezna. Horehron je doslova "hladova dolina". Jedine, co tam funguje su zeleziarne v Podbrezovej. teraz nechcem nikoho urazit, ale casto sa k tomu prida aj alkoholizmus ako akesi vychodisko z beznadeje. ono sa to deje. netvrdim, ze treba cakat aby nam pracu niekto dal. doma by som nikdy nesedela. ale co ludia starsi, kt. maju doma par deti, popripade rodicov a musia sa starat? podnik zatvoria, ludi prepustia. toto mi na Slovensku vadi. tu ti ani tazku manualnu pracu nezaplatia.
Tak zacni podnikat s alkoholom na horehroni. Bol by to urcite dobry biznis.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Tak zacni podnikat s alkoholom na horehroni. Bol by to urcite dobry biznis.
to je dost blby napad. a netvrdim, ze vsetci su tam alkoholici.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Vsak aj samovrazd je viac, to asi preto ze sa tu vsetko zlepsuje, ze Mastermind?
SHiFTeR
Star
Star

ava napísal:to je dost blby napad. a netvrdim, ze vsetci su tam alkoholici.
Blby napad? Iba dobry podnikatel vie, v ktorej lokalite ma podnikat a v com ma podnikat ;) Vtedy neskrachuje. Trochu OT, no keby som tam zil, asi by som nad niecim takym porozmyslal :)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Blby napad? Iba dobry podnikatel vie, v ktorej lokalite ma podnikat a v com ma podnikat ;) Vtedy neskrachuje. Trochu OT, no keby som tam zil, asi by som nad niecim takym porozmyslal :)
tak nech sa vsetci uchlastaju k smrti... hm, rada nad zlato. a pripominam, ze nie vsetci su alkoholici. ale je vela takych, co si tak "riesi" situaciu. a ja pracu momentalne nehladam.
SHiFTeR
Star
Star

ava napísal:tak nech sa vsetci uchlastaju k smrti... hm, rada nad zlato. a pripominam, ze nie vsetci su alkoholici. ale je vela takych, co si tak "riesi" situaciu. a ja pracu momentalne nehladam.
Rozumny clovek sa obohati na sprostosti inych ;) Tuto vetu by som zaradil asi medzi jedno z pravidiel podnikatelov.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Rozumny clovek sa obohati na sprostosti inych ;) Tuto vetu by som zaradil asi medzi jedno z pravidiel podnikatelov.
no a to je problem dnesnej doby. ja o beznadeji ludi a ty o sprostosti. uz to neriesme.
SHiFTeR
Star
Star

ava napísal:no a to je problem dnesnej doby. ja o beznadeji ludi a ty o sprostosti. uz to neriesme.
Precitaj si tu druhu vetu, co si napisala a porozmyslaj, ze ci vo vela pripadoch ta beznadej a sprostost nema vzajomne prepojenie :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

SHiFTeR napísal:Rozumny clovek sa obohati na sprostosti inych ;) Tuto vetu by som zaradil asi medzi jedno z pravidiel podnikatelov.
Toto bol fuckt blby priklad (aj ked so smajlikom). Nie kazdy clovek sa narodil s darom neomylneho rozumu, pricom ulohou statu je postarat sa o kazdeho svojho obcana. Zober si len priklad okolitych krajin (CR, Madarsko, Polsko). Tam uz roky ziadne problemy s bezdomovcami nemaju, pretoze si ich uz davno dokazali vyriesit prostrednictvom roznych programov. U nas musi v priebehu zimy zamrznut 17 bezdomovcov, aby im postavili par vyhrievanych stanov.
SHiFTeR
Star
Star

Tomasito napísal:Toto bol fuckt blby priklad (aj ked so smajlikom). Nie kazdy clovek sa narodil s darom neomylneho rozumu, pricom ulohou statu je postarat sa o kazdeho svojho obcana. Zober si len priklad okolitych krajin (CR, Madarsko, Polsko). Tam uz roky ziadne problemy s bezdomovcami nemaju, pretoze si ich uz davno dokazali vyriesit prostrednictvom roznym programov. U nas musi v priebehu zimy zamrznut 17 bezdomovcov, aby im postavili par vyhrievanych stanov.
Chces mi povedat, ze to tak v skutocnosti nie je? Zober si priklad, nic z toho co napisem neber vazne: "Ty dojdes na burzu, si sprosty cloviecik, kupis si botasky Adifas a v skole budes machrovat ako si dobre nakupil". A teraz si precitaj tu moju vetu znova, ktoru si nazval ako fuckt blby priklad. Ten priklad je zialbohu hola realita. A ohladom tych bezdomovcov - to je tiez sprostost nasich politikov. Najhorsie je na tom to, ze sprosti idu do politiky, mudri sa radsej drzia v uzadi.
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

SHiFTeR napísal:Precitaj si tu druhu vetu, co si napisala a porozmyslaj, ze ci vo vela pripadoch ta beznadej a sprostost nema vzajomne prepojenie :wink:
ale ja problem vidim v tom, ze podnikat na takomto principe je trochu neeticke. ako to vravis ty - na sprostosti druhych - by sme sa obohacovat nemuseli...aj ked to tu stale funguje vo velkom. ale ved to je len moj nazor. nikoho nepresviedcam.
SHiFTeR
Star
Star

To je pravda, ale pozri sa aj na to, ze kazdy sa snazi uzivit co najlepsie tak, ako sa len da. A vela ludi to robi ilegalne. A je lepsia legalnost alebo ilegalnost? ;) To je zas moj nazor :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

SHiFTeR napísal:Chces mi povedat, ze to tak v skutocnosti nie je? Zober si priklad, nic z toho co napisem neber vazne: "Ty dojdes na burzu, si sprosty cloviecik, kupis si botasky Adifas a v skole budes machrovat ako si dobre nakupil". A teraz si precitaj tu moju vetu znova, ktoru si nazval ako fuckt blby priklad. Ten priklad je zialbohu hola realita. A ohladom tych bezdomovcov - to je tiez sprostost nasich politikov. Najhorsie je na tom to, ze sprosti idu do politiky, mudri sa radsej drzia v uzadi.
Samozrejme, ze ide o realitu, no reagoval som na to, v akej suvislosti si ten priklad pouzil (akoby to malo byt normalne, dokonca ty by si to zaradil medzi "pravidla podnikatelov"). "Sprostym" moze niekto nazvat napr. aj dochodcu, ktory naletel poistnemu podvodnikovi, no neznamena to, ze tychto podvodnikov zacneme uctievat ako hrdinov, ktori maju byt prikladom idealneho podnikatela (asi tak mi pripadaju slova, ktore si napisal par prispevkov dozadu a na ktore som reagoval).
NIN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NIN »

mne tu vadi politika ale to nieje ziadna vynimka len pre slovensko pretoze mne vadi politika ako celosvetovy diktator zivota. ANARCHY FOR EVER. tiez nemusim vacsinu kktskych negrov(ciganov, proti cernochom nic nemam.)
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kktsku nevsimavost mozes byt akokolvek dobry a podavat dobry vykon ale niaky vymol ktory ma prachy hovno robi a hovno vie je na tom lepsie ako ty keby :smt068 tu poj*banu swinu...a dost na hovno sa tu preraza v hocijakom smere...jedine ked mas prachy tak to ide.....to ma najviac sere na Slovensku :
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

jednoznacne politika je to uplny "bordel" cely ich parlament
ved moja mala sestra si lepsie vedie domcek s babikami ako oni Slovensko :D :)
dalej mi vadia cigáni (cest vynimkam!!)
ani chudoba nie je moc dobra je to zly prospech pre krajinu
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

chyba mi tam jedna moznots vyberu tak som ani nehlasoval !!! ty co si myslia ze si myslim ja tak maju pravdu !!!! (neznasam ..... dotycnych ako sa robia na velko a podobne veci su to .. )
Napísať odpoveď