tak to jo... to je des...pinco napísal:ked pestuje bobra
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
na diecvati sa mi nepaci to ze ked sa uz namaluje (ok nech sa maluje len nech to neprehanaaaa) tak furt cumi do zrkadla..a este aj ked ide vonku po ulici a pri chodniku je zapakrovane auto musi sa don pozriet ze ako vyzera...
cize mam rad pekne dievcata i ked pre kazdeho je pekne nieco ine ale nemam rad ked to zo svojim zovnajskom prehanaju a nedokazu prezit den bez sustavneho cumenia do zrkadla ze ach jaj jaka som ja pekna.
dalej fajcenie a pitie..jedine zeby ta holka blba so mnou
) inak neuznavam zeby malo dievca sustavne pit a fajcit...ehm vyssie bol prispevok ze bifloska a ma same 1..no poznam holky co sa neucia viac ako iny a aj tak maju iba1 ale poznam aj tie co cas travia iba doma nad kniihami...to by mi az tak nevadilo..hlavne zeby vedela aj niekedy vypnut a vikend brala ako oddych nie ako dalsi cas na ucenie-- nemam rad nechapave holky..das narazku a ona kuka jak dziva ze to co malo byt?
inak to ze 15 ide s 20..to bud laska..alebo to druhe co je asi vo vacsine pripadov ze cajka chce mat starsieho sak bude cool ne
ach dobre uz nic nepisem lebo tato tema byzera dost ako ohovaracska
..sak kazdy je niejaky...ale moj nazor som vam tu dal
cize mam rad pekne dievcata i ked pre kazdeho je pekne nieco ine ale nemam rad ked to zo svojim zovnajskom prehanaju a nedokazu prezit den bez sustavneho cumenia do zrkadla ze ach jaj jaka som ja pekna.
dalej fajcenie a pitie..jedine zeby ta holka blba so mnou
inak to ze 15 ide s 20..to bud laska..alebo to druhe co je asi vo vacsine pripadov ze cajka chce mat starsieho sak bude cool ne
ach dobre uz nic nepisem lebo tato tema byzera dost ako ohovaracska
primitivnost a doslova sprostost. Ked sa dievca pretvaruje hra sa na milu a rozprava veci ktore zazila s kamaratmi na chate a pod. Potom ked sa o seba nestara mastne vlasy, zuby atd. proste zanedbava hygienu. A este jedno ked fajci (cigarety) to mi straaasne vadi no rozpravajte sa s nimi ked vam dymi do oci.
tod all ako nejdem tu rozpisovat povahu cloveka ze ked je nespolocensky, zavystlivy atd...
to som tiez neznasala na spoluziackach!!!...hlavne ked sme maturovali, jedna prisla, ze nic nevedela a na aku znamku zmaturovala???..no samozrejme, ze na 1tkuDipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
Takže asi by sa patrilo aj sebe samej odpovedať na otázku....
takže na chalanoch sa mi nepáči..... bože to bude asi dlhé.... ale nikto niesme dokonalý...
ked má okúsané nechty...
ked nevoní , ale je spotený...
viem že niektorí chalani majú možno problém s depiláciou tam dole... ale keby raz za čas to aspon trošku ostrihali so strojčekom.... no bolo by to omnoho lepšie..
odradiť vie aj to ked z chalana až razí niečo tvrdé (alkohol)
alebo aj to ked na nejakú babu pokrykuje niečo škaredé , čo väčšinou ani nebýva pravda.....
a ked chalani hodnotia podla toho babu , čo na ňu hovorí okolie...ved chalan má vlastnú hlavu tak prečo sa neriadi ňou...
ale tak ja som človek prispôsobivý...takže nejaký ten kompromis sa dá...
no ale toť môj názor...
takže na chalanoch sa mi nepáči..... bože to bude asi dlhé.... ale nikto niesme dokonalý...
ked má okúsané nechty...
ked nevoní , ale je spotený...
viem že niektorí chalani majú možno problém s depiláciou tam dole... ale keby raz za čas to aspon trošku ostrihali so strojčekom.... no bolo by to omnoho lepšie..
odradiť vie aj to ked z chalana až razí niečo tvrdé (alkohol)
alebo aj to ked na nejakú babu pokrykuje niečo škaredé , čo väčšinou ani nebýva pravda.....
a ked chalani hodnotia podla toho babu , čo na ňu hovorí okolie...ved chalan má vlastnú hlavu tak prečo sa neriadi ňou...
ale tak ja som človek prispôsobivý...takže nejaký ten kompromis sa dá...
no ale toť môj názor...
-
zuzkazuzka
VIP
u chalanov nenavidim:
1. ked nepouzivaju antiperspirant a je to riadne citit
2. celkovo neupraveny vzhlad - chalan nemusi byt krasavec, ale nech o seba aspon dba
3. dlhe/spinave nechty
4. mastne vlasy
5. derave ponozky
6. ked pluju
7. ked nadavaju
8. ked su premudrovani a tvaria sa, ze su vo vsetkom experti a pravdu maju len oni
9. ked sa nasilu snazia zaposobit otrepanymi a suchymi vtipmi
10. ked su v spolocnosti dievcata utiahnuti a ak komunikuju, tak velmi potichucky
CHLAPCI, VSTUPTE SI DO SVEDOMIA

1. ked nepouzivaju antiperspirant a je to riadne citit
2. celkovo neupraveny vzhlad - chalan nemusi byt krasavec, ale nech o seba aspon dba
3. dlhe/spinave nechty
4. mastne vlasy
5. derave ponozky
6. ked pluju
7. ked nadavaju
8. ked su premudrovani a tvaria sa, ze su vo vsetkom experti a pravdu maju len oni
9. ked sa nasilu snazia zaposobit otrepanymi a suchymi vtipmi
10. ked su v spolocnosti dievcata utiahnuti a ak komunikuju, tak velmi potichucky
CHLAPCI, VSTUPTE SI DO SVEDOMIA
-
jAssin
Light Expert
Prve je u mna pach!
Ja viem znie to az smiesne ked teraz hlavne su parfemi na X sposobou,ale ja myslim zensku vonu!!Aj tam dole ked mi nechuti tak nemozem.Dalej velmi hlucne zenske ktore sa smeju na cely bar(Operna spevacka sa moze vypchat!)A dalej naj co nemozem su drogy.Raz som chodil z jednou a neprajem nikomu,ked ti pride domov nedelu rano o deviatej nafetovana!!A ti ju potom musis drzat pri zivote!!Cely sk**veny den!To peklo co bolo v tedy.Nikdy viac!!