Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

pinco napísal:ked pestuje bobra
tak to jo... to je des...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

falošnosť, bobor, sebilné slepačie výbuchy smiechu, ohováranie ďalších takích....
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hlupost, plytkost a prazdnota.
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

prílišné sebavedomie, faloš, egoizmus, manipulácie, podlízavost a co najviac neznasam-ak sa chlap polovicu konverzácie ľutuje. potom to nieje chlap, ale padavka.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Ked sa hra na dokonalu.."Ja neserem..."...a s nagebrenym ksichtom, ze keby som do nej drgol tak jej spadne face.
Jhonyfire
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jhonyfire »

neznasam dievcata ktore menia chlapov ako ponozky!dalej tie ktotre su detske a tie ktore su afektovane.
ALE HLAVNE TIE KTORE MAJU 15 a chodia s 22 rocnym pretoze je to cool v dnesnej dobe a budem vazena medzi ostatnymi.Proste p..e
skola
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skola »

na diecvati sa mi nepaci to ze ked sa uz namaluje (ok nech sa maluje len nech to neprehanaaaa) tak furt cumi do zrkadla..a este aj ked ide vonku po ulici a pri chodniku je zapakrovane auto musi sa don pozriet ze ako vyzera...
cize mam rad pekne dievcata i ked pre kazdeho je pekne nieco ine ale nemam rad ked to zo svojim zovnajskom prehanaju a nedokazu prezit den bez sustavneho cumenia do zrkadla ze ach jaj jaka som ja pekna.
dalej fajcenie a pitie..jedine zeby ta holka blba so mnou :)) inak neuznavam zeby malo dievca sustavne pit a fajcit...ehm vyssie bol prispevok ze bifloska a ma same 1..no poznam holky co sa neucia viac ako iny a aj tak maju iba1 ale poznam aj tie co cas travia iba doma nad kniihami...to by mi az tak nevadilo..hlavne zeby vedela aj niekedy vypnut a vikend brala ako oddych nie ako dalsi cas na ucenie-- nemam rad nechapave holky..das narazku a ona kuka jak dziva ze to co malo byt?
inak to ze 15 ide s 20..to bud laska..alebo to druhe co je asi vo vacsine pripadov ze cajka chce mat starsieho sak bude cool ne :?

ach dobre uz nic nepisem lebo tato tema byzera dost ako ohovaracska :shock: :D ..sak kazdy je niejaky...ale moj nazor som vam tu dal
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

primitivnost a doslova sprostost. Ked sa dievca pretvaruje hra sa na milu a rozprava veci ktore zazila s kamaratmi na chate a pod. Potom ked sa o seba nestara mastne vlasy, zuby atd. proste zanedbava hygienu. A este jedno ked fajci (cigarety) to mi straaasne vadi no rozpravajte sa s nimi ked vam dymi do oci. :( tod all ako nejdem tu rozpisovat povahu cloveka ze ked je nespolocensky, zavystlivy atd...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

neznasam, ked baba fajci(cigarety).
dalej moc nemusim nadavanie, hlavne hrube nadavky, ked je naozaj dovod ok, ale len tak medzi recou pustat z ust je nechutnu (samozrejme plati aj pre chalanov)
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

Dipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
to som tiez neznasala na spoluziackach!!!...hlavne ked sme maturovali, jedna prisla, ze nic nevedela a na aku znamku zmaturovala???..no samozrejme, ze na 1tku
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no hlavne ked dievca FAJCI a pije jak stary robotnik......ked si da obcas ze prilezitost ze tak v pohode ale inac :smt096 a potom ked je dievca strasne namyslene :roll:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Takže asi by sa patrilo aj sebe samej odpovedať na otázku....
takže na chalanoch sa mi nepáči..... bože to bude asi dlhé.... ale nikto niesme dokonalý...

ked má okúsané nechty...:smt018
ked nevoní , ale je spotený...
viem že niektorí chalani majú možno problém s depiláciou tam dole... ale keby raz za čas to aspon trošku ostrihali so strojčekom.... no bolo by to omnoho lepšie..
odradiť vie aj to ked z chalana až razí niečo tvrdé (alkohol) :aasmile19:
alebo aj to ked na nejakú babu pokrykuje niečo škaredé , čo väčšinou ani nebýva pravda.....
a ked chalani hodnotia podla toho babu , čo na ňu hovorí okolie...ved chalan má vlastnú hlavu tak prečo sa neriadi ňou...

ale tak ja som človek prispôsobivý...takže nejaký ten kompromis sa dá...
no ale toť môj názor... :)
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

hlavne ked huli travu :evil: :smt071
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

JAJAIVA napísal:to som tiez neznasala na spoluziackach!!!...hlavne ked sme maturovali, jedna prisla, ze nic nevedela a na aku znamku zmaturovala???..no samozrejme, ze na 1tku
Presne. Taketo spiny nenavidim
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

kafiatko napísal:a ked chalani hodnotia podla toho babu , čo na ňu hovorí okolie...ved chalan má vlastnú hlavu tak prečo sa neriadi ňou...
presne tak...ani nemam rada take typy, ktore sa riadia radami kamaratov.... :?
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

ked fajcia,piju,fetuju,
niektori chalani su tiez trochu inny(hnusny)to schvalne aby dievcata mohli nadavat tiez :D ,ne nic proti
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

Lord PROXI napísal:no hlavne u bab naivita a pod... ked im ide iba o to aby vyzerali dobre, maly chalana s kopcom prachou a pod :)
plne s Tebou suhlasiim :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

u chalanov nenavidim:

1. ked nepouzivaju antiperspirant a je to riadne citit
2. celkovo neupraveny vzhlad - chalan nemusi byt krasavec, ale nech o seba aspon dba
3. dlhe/spinave nechty
4. mastne vlasy
5. derave ponozky
6. ked pluju
7. ked nadavaju
8. ked su premudrovani a tvaria sa, ze su vo vsetkom experti a pravdu maju len oni
9. ked sa nasilu snazia zaposobit otrepanymi a suchymi vtipmi
10. ked su v spolocnosti dievcata utiahnuti a ak komunikuju, tak velmi potichucky

CHLAPCI, VSTUPTE SI DO SVEDOMIA :) :) :)
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

neznášam, ked nadávaju, fajčia a píju.. ale to tu už bolo
ešte ked su namyslené a myslia si, že neviem čo sú... a ked idu po prachoch také fakt nemusím.....
tiché dievčata su niež nič moc... bo taká kavička sa hned zmení na trápenie (vlastná skusenosť) :)
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Prve je u mna pach! :D Ja viem znie to az smiesne ked teraz hlavne su parfemi na X sposobou,ale ja myslim zensku vonu!!Aj tam dole ked mi nechuti tak nemozem.Dalej velmi hlucne zenske ktore sa smeju na cely bar(Operna spevacka sa moze vypchat!)A dalej naj co nemozem su drogy.Raz som chodil z jednou a neprajem nikomu,ked ti pride domov nedelu rano o deviatej nafetovana!!A ti ju potom musis drzat pri zivote!!Cely sk**veny den!To peklo co bolo v tedy.Nikdy viac!! :evil:
Napísať odpoveď