Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Ako tu už bolo povedané ked začne chalan totálne bez príčiny.Ked sa fakt niečo stane no tak ok ale len tak z ničoho nič tak to nenávidím.A ete ked nevonia.Strašne sa mi páčia taký čo ked stojím od nich 5 metrou tak viem ako vonajú.Nie že stojím od neho na 5 metrou s cítim s neho alkohol abo cigy abo že je spotený.Fuj ble 
-
r4wMUnt34q
Star
Minule sme sa ucili o jave zvanom ,,Haló efekt" a je to vlastne prvý dojem. Celkom často sa stáva, že ludia zistia, že osoba, ktorú vopred pre niečo odsúdili, vôbec neni taká ako si mysleli. Z vlastnej skúsenosti, aj na sebe to pozorujem, ze ludia mna a napr. jedneho mojho kamosa odsudzuju od prveho pohladu, pretoze sme obaja sami sebou. Ja niekedy moc rozmyslam a som pre niektorych "trapny". On sa niekedy neuprimne smeje a o nas oboch si ludia niekedy myslia, ze sme tepli, lebo sme az moc v pohode a niekedy si myslia, ze sme namysleny, lebo sme zdravo sebavedomi a vieme, co chceme. Alebo jedna baba ma na pokeci presviedcala, ze ked som mal doteraz len jeden vztah, tak nemozem vediet co chcem
. Nepozna ma a ja viem svoju pravdu. Ona mi zacala vraviet, ze som namysleny a hlupy, lebo len taki si to myslia. No co takej povedat... Akurat

//Dalej by som chcel podotknut, ze neupravenost atď. sa dá eliminovať, keď dotyčný/á chce, takže odsúdiť niekoho na základe výzoru považujem za hlúpe. Vôbec to nemusí hovoriť o osobnostných predpokladoch, ale napr. o prostredí, v ktorom jedinec žije..
//Dalej by som chcel podotknut, ze neupravenost atď. sa dá eliminovať, keď dotyčný/á chce, takže odsúdiť niekoho na základe výzoru považujem za hlúpe. Vôbec to nemusí hovoriť o osobnostných predpokladoch, ale napr. o prostredí, v ktorom jedinec žije..
v bozkavani by som nevidel velky problem. Mne napriklad to pride celkom zlate ak baba nevie co robit, pretoze v tom pripade sa s nou mozem pohrat a robit si s nou co chcem a citim sa naplneny tym, ze som ju naucil nieco novebamborka napísal:ked nema pekny zadok:) a ked sa nevie bozkavat..ked mliaska so zuvackou... a hra sa na husteho:) to je uplne trapne takych dakujem neprosim...
-
r4wMUnt34q
Star
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na dievčatách ma odradí:
1.príliš vyzývavé oblečenie
2.vulgárne správanie
3.neznášam dievčatá, ktoré si myslia že môžu mať každého, čo okolo
nich prejde, a podobne sa správajú aj ku mne. Proste ona si zmyslí
že ma chce, tak budem jej. Ale omyl... práve také ja krásne dokážem
odpísať
4.príliš veľká extravagancia
5.namyslenosť a povrchnosť
6.bezohľadnosť voči ostatným
7.samozrejme, nedodržaná hygiena
8.keď viem, že v sebe mala viac pipíkov, ako som ja zjedol rohlíkov
2.vulgárne správanie
odpísať
-
cristiano ronaldo
Light Star
umk4s napísal:chlpate prsia
....
nemam rad fajciarky, premalovane, neslusne gesta... bla bla vsetko tu bolo spomenute...
neviem ale ako tu pisete tie chyby tak ste nasli nejaku uplne bezchybnu? ved podla toho kt sa vam nepacia (a tie dovody su dobre) tak vy chcete vlastne geishu....
si to uplne pekne vystihol.. uplne suhlasim.. len ta extravagancia.. hehe ja mam rad extravaganciueritrocit napísal:Na dievčatách ma odradí:
2.vulgárne správanie
odpísať