mi-chau napísal:Ved ja zas poznam roma co precuje...
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale verte ze existuju aj taky 16 rocny spunti ktory maju v hlave... a nie na hlawe siltovku... a tu podstau chapu .. a nehraju sa na blbeckov co daju siltofku , gate a opakuju otrepane frazy ktore odkukali z flowu neakeho rapera.... ale skratka to pocuvaju lebo je to svojske... a ma to nieoc do seba... takze nieje hip-hop ako hip-hop ... to by ste ale spoznali na ludoch.. ale vy ste asi mali stastie na takych blbeckov... 
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze to nie je len u vas na liptove ale aj v inych castiach SR...vo ZV dokonca 5 na kazdom rohu a ver ze rohov je tu dostskypej napísal:skypej Napísal:
k tejto teme som sa este nevyjadril ..
hmm .. no najviac ma vie odradit namyslenost .. fakt ked je holka pekna a chodi ako super hviezda .. a povahovo je este horsia .. tak to je dost naivne
Prid k nam na liptov na kazdom rohu 4 take
-
petogeforce
Zablokovaný
-
Sagittarius
Guru
Vybíjané náramky (také s tými pyramídkami).
Môže mi vadiť na dievčatách veľa vecí, ale to zase neznamená, že ma to odrádza. Čím väčšia kombinácia tých vecí, čo mi vadia, tak tým je väčšia šanca, že ma bude odrádzať. A zase keď, by mala len jediná vec problém, že som preň nemal začať s nejakou vzťah, tak tá vec nie je problém.
Môže mi vadiť na dievčatách veľa vecí, ale to zase neznamená, že ma to odrádza. Čím väčšia kombinácia tých vecí, čo mi vadia, tak tým je väčšia šanca, že ma bude odrádzať. A zase keď, by mala len jediná vec problém, že som preň nemal začať s nejakou vzťah, tak tá vec nie je problém.
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
Presne takSagittarius napísal:A nikdy nevieš, s kým nakoniec skončíš.