Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
caste pouzivanie slova "neviem"

. Kedysi som bol do toho serialu blazon a nejak sa mi nechce vymyslat a hladat novy avatar 
ak to nepouzije v kazdej druhej vete.. nie.. take rekreacne nadavanie z ust peknej krehkej milej holky je sexiAlofok napísal:Dokáže vás odradiť ked žena nadáva? Alebo je vám to jedno?
lebo je to onAlofok napísal:Ináč prečo tvoj avatar vyzerá ako ten z NCIS?
-
jin
VIP
Vadí a mnyslím, že v tejto téme som to už spomenul. Je to pre mňa šok, keď ide po ulici krásna slečna, zdvihne mobil a z úst jej začne "prúdiť žumpa"... Ja viem, je to bežné, no vždy ma to zaskočí. Osobne som tiež kedysi nadával a v hodnej miere no prestal som prakticky zo dňa na deň (trvalo to asi týždeň). Ľudí za to neodsudzujem, no nemám to rád, hlavne na prvý dojem....Alofok napísal:Dokáže vás odradiť ked žena nadáva? Alebo je vám to jedno?
tak muzi, ak vas tak smiem nazvat
vadi vam teda hodne na tych zenach
prave preto sme zeny zenami a vy muzi muzmi lebo sme dve rozdielne pohlavia
ak vas odradza nieco co je typicky zenske ( a nas zeny to co je typicky muzske ) tak sa radsej ani len nevyjadrujte lebo idete proti prirode a nakoniec sme "my zeny" to, co vas najviac pritahuje a naopak
vacsinou co vas na opacnom pohlavi odradza su zlozvyky (navyky) a to je individualna zalezitost
uzaver: aj mna na muzoch niektore veci odradzaju ale ak je viac tych minusov tak hladam takeho kde je viac plusov ale nikdy to nebude 100% takze aby ste si nemysleli ze ste taky dokonali
prave preto sme zeny zenami a vy muzi muzmi lebo sme dve rozdielne pohlavia
ak vas odradza nieco co je typicky zenske ( a nas zeny to co je typicky muzske ) tak sa radsej ani len nevyjadrujte lebo idete proti prirode a nakoniec sme "my zeny" to, co vas najviac pritahuje a naopak
vacsinou co vas na opacnom pohlavi odradza su zlozvyky (navyky) a to je individualna zalezitost
uzaver: aj mna na muzoch niektore veci odradzaju ale ak je viac tych minusov tak hladam takeho kde je viac plusov ale nikdy to nebude 100% takze aby ste si nemysleli ze ste taky dokonali
-
Sagittarius
Guru
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim ze ked je zena aspon priemerne inteligentna tak nieje ziaden problem. mohli by ste byt trochu viac pragmatickejsie, brat veci menej osobne a rychlejsie sa prisposobovat novym okolnostiam. ALE hlavne nepindat! a netvarit sa ako primadony. potom je to vsetko fajn.
a ked este viete varit a usmievat sa len tak nezistne pre nic za nic tak to je uplne super.
Dievcence, usmievajte sa omnoho viac, potom ste take pekne a vsetko je vam odpustene.
a ked este viete varit a usmievat sa len tak nezistne pre nic za nic tak to je uplne super.
Dievcence, usmievajte sa omnoho viac, potom ste take pekne a vsetko je vam odpustene.
Teraz podľa najnovšieho som si všimla na jednom spolužiakovi jednu vec...
Každé ráno sa nahúli... robí sa veľký BOSS , áno som najlepší...stále rozpráva ako má všetko v P**...a potom ked mu trávička vyprchne , tak veľmi rozpráva, ako by si už mal uvedomiť že si škodí... ako je sprostý že to robí...
no tak toto ma dokáže odradiť...
Každé ráno sa nahúli... robí sa veľký BOSS , áno som najlepší...stále rozpráva ako má všetko v P**...a potom ked mu trávička vyprchne , tak veľmi rozpráva, ako by si už mal uvedomiť že si škodí... ako je sprostý že to robí...
no tak toto ma dokáže odradiť...
kamarade vysvetli mi jednu vec..nechapem preco beries baby ktore sa ucia na jednicky ako šipave bifly aj to nechapem!!! zamyslel si sa niekedy nad tym prceo sa tak dobre ucia?asi chcu nieco vediet nie?a najskôr sa prosim ta kukni na seb anez zacnes niekoho tuna ohovarat ze bifla spinava chalanko..nezavidis jej tak trosku ze sa ty neucis dobre a oan hej?ha?Dipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to