Akoze pani co som ja dostal :DDDDD
Automaticky vysavac daky Phillips ci co to je proste najnovsi model daky co ma laserove snimace a sam jazdi zameta proste vsetko odozva ked sa objavi nejaky objekt okamzita [ napr pes ] konecne nemusim vysavat !!!! zapnem a pekne si citam forum a on to urobi za mna
88GT , LCD Monas[ este v predstihu ] oblecenie furu uplne najviac, vonavku daku , tenisky , karviny tam sporosti dake trenky a taketo uplne som to rozbaloval ako je*.uty

fakt az som sa unavil , rodicia nadelili kvalitne tento rok , ja som im kupil novy digital pre mamku co mame aj do rodiny a inak som hlavne uplne prepchaty po dobrej veceri G_G a hlavne ze sme si s rodicmi dobre posedeli kukli telku a je to

zase o rok snad znovu a inak nepaci sa mi ten vianocny TV program , moc vianocne az uz to prehanaju zas ..
Inak neviem ako vas ale hrozne ale fakt HROZNE mi leze na nervy to posielanie SMS a take ze ICQ priania a proset hlavne ten mobil fakt ma to uz nebavi 78 sprav mi doslo na mobil dnes a icq ani neviem som to radsej vypol lebo fakt to sa neda .. uz vidim ten novy rok :DD