pnožky, trenky, papuče.
ale okrem toho nádherné GUCCI hodinky, to ma fakt potešilo. a v rámci vianočnej nálady som presvedčil otca aby mi ešte kupil airsofticu, takže CYMA AK47 Tactical je už na ceste, to je vlastne tiež na vianoce
nohavice, kabelku, tricko, podkolienky a od mojej lasky velke nadherne puzzle 1000 s mackom pooh - este som ich neposkladala. zajtra mi na to pride posila uvidime co ta posila prinesie
ponozky teplucke , set vonavka-sprej-sprch. gel Black Suede Touch (asi AVON), diplomatku, sadu kvalitnych pier Pirre Raul's (keramicke a gulickove), a asi aj ten 2000 kredit bol na vianoce... ale aj tak ma najviac potesilo ze sme boli vsetci doma a v pohodicke
jj tie mam aj ja pecka .......... noo niejake to oblecenie (mikina tricko ) , vonavku , voda po holeni , ponozky , aaa uz ani neviem .. mne to bolo i tak jedno dajak nic vytuzene som nemal .. vsetko ale potesilo
jééé darčeky, aj som už zabudo že boli vianoce....dáko to všetko rýchlo ide...
...no ale k téme: v podstate ježiško šiel na to z tej praktickej stránky a hodil pod stromček samé veci čo zužitkujem...oblečko, nočné lampy, kozmetika
...ponožky tento rok neboli, asi bolo už vypredané
hmm - 2 gely na vlasy, jeden sprchac, 2dcl flasku asi 15 rocneho greckeho Ouza, 2 slipov, cash na hokejku - kupil som hokejku a koselu a od priatelky body spray adidas
a tesne pred vianocami - 3 dni sme mali stuzkovu tak ku nej som dostal privesok na retiazku s gravirovanym Maki a priatelku som dostal :D
Tak co ste dostali pod stromcek toho roku? Pochvalte sa.
Ja som dostal balicek Gillette Fusion Power, kozmetiku Adidas a oblecenie. A k pocitacu reproduktory, multifunkcne zariadenie, gamepad a mysku.