O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Fér
Chcel sa spýtať, rád by som si preniesol číslo z T-Mobilu do O2. Pokiaľ viem, ak ja volám niekomu s T-M číslom, a je prenesený v O2, vyskočí mi hláška, niečo ako: "Číslo, na ktoré voláte sa nenachádza v sieti T-Mobile.".... Dalo by sa tomu predísť? Aby tým, čo volajú mne nič také nehovorilo?
nemyslim si ze by sa to dalo, je to ochrana proti pausalistom, ak ma niekto t-m s neobmedzenymi volaniami iba do t-m a ide volat na cislo 0904 ***... bude si mysliet ze vola do t-m, pricom ty uz davno mozes byt uz v o2 a nabehnu mu poplatky...toť moj nazor na vec
pochybujem.. si predstav, ze ma niekto predplatene minuty len do siete T-mobile (vola tak cielene len na predvolby pridelene T.mobile) a ono ho to automaticky presmeruje na O2 bez jeho vedomia.
.
nasledne by mu prisla vysoka faktura - on by sa zacal stozovat, alebo by to dal na sud kvoli klamaniu spotrebitela (a zakonite by vyhral). takze tu hlasku tam mat budes:)
.
nasledne by mu prisla vysoka faktura - on by sa zacal stozovat, alebo by to dal na sud kvoli klamaniu spotrebitela (a zakonite by vyhral). takze tu hlasku tam mat budes:)
Tak to ma odrádza. Jednak to zdržiava, a tiež som sa stretol s názormi, že sa ľudia tejto hlášky zlaknú, neviem prečo, a zrušia to.
Fuha, tie 3 sekundy alebo 5, či koľko tá hláška trvá fakt človeka zdrží
A ľudia môžu byť radi, že tá hláška ich upozorní, že nevolajú na Telekom číslo, aj keď podľa predvoľby by si to možno mysleli.
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: prejdi k O2, zavolaj na ich zak. linku a oni ti tu hlasku zrusia
aj sms som uz videl na zrusenie tej hlasky, pohladaj na O2 stranke
MirecPB.. tú hlášku zrušia, keď Ty voláš alebo keď Tebe volajú? Dúfam, že to prvé... či?
Rados: Druhú časť mojej vety si si prečítal. Niekoľko krát som sa stretol s tým, že (hlavne starší ľudia) po vypočutí hlášky "Voláte mimo siete T-Mobile" položili, lebo sa zľakli, že čo sa to vlastne deje.
-
Soviet
Darca
A uz sa ospravedlnovali telce nakoniecbrm napísal:Inak akurát mi volala kamarátka.. sa chválila, že jej tiež došla táto smska... a tiež nie je Zuzana a ani karta nie je registrovaná na Zuzanu. Asi sa im tam dačo pototo..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 10:22)
Už aj ja som Zuzan..
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 11:01)
A už mám aj výročie využívania služieb O2..
-
R1k1nko
Darca
caute mam otazku ( vo FAQ na O2 som ju nenasiel)
ked mi skonci viazanost 20.6.12
: len vtedy mozem poziadat o prevod ?????do O2
: skonci mi pausal a nastavi sa mi program EASY (ten prvy zakladny kde sa kredit dobija ?) cize budem mat asi nula a nebudem moct volat >???? pokial si nedobijem ale ten kredit mozem nemusim prevolat kedze do 3-4dni trva prevod z Tcomu do O2 ....
: ten poplatok mi zauctuju do faktury za pausal ( poplatok za prevod) takze teoreticky si ani kredit nemusim dobit a vydrzat 3-4 dni nevolat..
chapem to spravne ?
ked mi skonci viazanost 20.6.12
: len vtedy mozem poziadat o prevod ?????do O2
: skonci mi pausal a nastavi sa mi program EASY (ten prvy zakladny kde sa kredit dobija ?) cize budem mat asi nula a nebudem moct volat >???? pokial si nedobijem ale ten kredit mozem nemusim prevolat kedze do 3-4dni trva prevod z Tcomu do O2 ....
: ten poplatok mi zauctuju do faktury za pausal ( poplatok za prevod) takze teoreticky si ani kredit nemusim dobit a vydrzat 3-4 dni nevolat..
chapem to spravne ?
Neviem Ti uplne poradit ale pred par tyzdnami prechadzal do O2 kolega a 3-4 dni trva kym ta O2 zaregistruje ako svojho zakaznika, ale to kolko ta bude drzat tvoj predosly operator nie je nikde uvedene. Kolegovi skoncil pausal u Orange a isiel dalej bez viazanosti s tym ze poziadal o prenos cisla v O2. Od dna zaregistrovania ziadosti preslo presne 10 dni (2 vikendove) kym vsetko prebehlo tak aby mohol vyuzivat sluzby O2. Preto by som s tymi 3-4 dnami neratal na 100%.
-
audiotrack
VIP
a tiež treba rátať s poplatkom. O2 si neúčtuje pri prenose nič, ale orange pýtal 6€ aby pustil číslo. Či bude pýtať niečo aj tcom neviem, ale aby si nebol potom prekvapený keď ti po prestupe príde domov faktúra na zaplatenie za to, že tvoje číslo uvolnili pre potreby iného operátora
Ahojte,
prosím vás, neviete náhodou keď študujem v ČR a české číslo mám v O2, môžem mať paušál? Nebude nejaká diskriminácia, že som zo SR?
prosím vás, neviete náhodou keď študujem v ČR a české číslo mám v O2, môžem mať paušál? Nebude nejaká diskriminácia, že som zo SR?
Musíš mať nahlásený v ČR aspoň prechodný pobyt
Minulý týždeň som tam zašla a povedali mi, že musím byť nahlásená... Ako to s kreditom/ paušálom riešite tí, ktorí študujete v zahraničí?
-
R1k1nko
Darca
no cislo prenesene ( ale lady sa pohli az ked som volal / pisal do O2..)
takze mam program O2 platba na fakturu nemam ziaden internetovy balicek v telefone mam ICQ a zopar aplikacii ktore potrebuju pristup na net aby fungovali .... moja mesacna spotreba je cca 50-100 mb... lenze O2 ma nejaku haluz ze platim len ked net vyuzivam 0,50 ale to je max odpisannie na icq alebo ceknutie vysledokov a to je vsetko !!! a to mam platit denne za 3-4mb -0.50centov ??
je to tak ? pochopil som to spravne ???? lebo mne potom dojde smska ze Dnes uz za data viac neplatite ! dosiahli ste maximalny denny poplatok 0.50eur.Odteraz az do konca dna mozete vyuzivat internet bezplatne
v cenniku je pisane ze za 1KB je 0.002erua....
tak som myslel ze ked za den miniem 4mb zaplatim len zane ... a nie ze mne teraz za 0.50centov daju net do konca neodmedzene co vobec nevyuzijem !!
asi si dam ten internetovy balicek za 3eura... na amesiac
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 13:28)
teraz mam takuto spotrebu po dvoch dnoch
potreba nad rámec voľných jednotiek: 0,89 € (26,81 Sk) takze jak mam chapat tych 0.50centov ?? lebo mi dosla smska 2x to by malo byt 1euro ... a plus som uz nieco volal....
takze mam program O2 platba na fakturu nemam ziaden internetovy balicek v telefone mam ICQ a zopar aplikacii ktore potrebuju pristup na net aby fungovali .... moja mesacna spotreba je cca 50-100 mb... lenze O2 ma nejaku haluz ze platim len ked net vyuzivam 0,50 ale to je max odpisannie na icq alebo ceknutie vysledokov a to je vsetko !!! a to mam platit denne za 3-4mb -0.50centov ??
je to tak ? pochopil som to spravne ???? lebo mne potom dojde smska ze Dnes uz za data viac neplatite ! dosiahli ste maximalny denny poplatok 0.50eur.Odteraz az do konca dna mozete vyuzivat internet bezplatne
v cenniku je pisane ze za 1KB je 0.002erua....
tak som myslel ze ked za den miniem 4mb zaplatim len zane ... a nie ze mne teraz za 0.50centov daju net do konca neodmedzene co vobec nevyuzijem !!
asi si dam ten internetovy balicek za 3eura... na amesiac
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 13:28)
teraz mam takuto spotrebu po dvoch dnoch
potreba nad rámec voľných jednotiek: 0,89 € (26,81 Sk) takze jak mam chapat tych 0.50centov ?? lebo mi dosla smska 2x to by malo byt 1euro ... a plus som uz nieco volal....
Cena sa ti rata po 0.002 za 1KB a ked dosiahnes 50 centov, dalsie data uz mas ako keby gratis. Predtym stalo 1MB dat bez balicka 1 euro. Teda tvoj net by ta denne stal 3eura. Tento sposob uctovania je vhodny pre tych co mobilny net pouzivaju malo, resp omylom daju nieco velke stahovat. Vtedy im to zachrani aj gate, lebo im nepride obrovska faktura.
Na 3-4MB denne je vhodny balicek 100MB za 3 eura.
Na 3-4MB denne je vhodny balicek 100MB za 3 eura.
R1k1nko.. ešte pozor, tá spotreba nad rámec voľných jednotiek je bez DPH!!! ..a tiež by som Ti radšej doporučil ten 3€ balíček....
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2013, 12:02)
O2 webstránka sa akosi poslednú dobu serie. To, že je strašne pomalá, už som si zvykol... ale ako niekedy som si ju nevedel vynachváliť, že si tam môžem nastaviť takmer úplne všetko, teraz sa im tam takmer všetko kazí. Už štvrtý deň si nemôžem zmeniť telefónne čísla pre službu Mojim trom.... známej som nastavil elektronickú faktúru ešte v októbri, no za november prišla faktúra aj tak iba poštou... a za december už neprišla pre istotu ani poštou ani emailom (emailová adresa vyplnená správne).
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2013, 12:02)
O2 webstránka sa akosi poslednú dobu serie. To, že je strašne pomalá, už som si zvykol... ale ako niekedy som si ju nevedel vynachváliť, že si tam môžem nastaviť takmer úplne všetko, teraz sa im tam takmer všetko kazí. Už štvrtý deň si nemôžem zmeniť telefónne čísla pre službu Mojim trom.... známej som nastavil elektronickú faktúru ešte v októbri, no za november prišla faktúra aj tak iba poštou... a za december už neprišla pre istotu ani poštou ani emailom (emailová adresa vyplnená správne).
-
mirak2
Hardcore addict
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
mam elektronicku fakturu a chodi mi zaheslovana, heslo mi posielaju po kliknuti na link v maili na mobil. tentoraz mi heslo neprislo a ked som im pisal, tak mi odpisali, ze v tomto maili ako priloha je vasa faktura nezaheslovana (ziadna tam nebola) a vypli sme vam heslovanie faktur a odporucanie, ze si mam aktivovat inkaso a nepotrebujem sa starat o faktury...
to si vazne myslia, ze ludia su taki sprosti?
to si vazne myslia, ze ludia su taki sprosti?
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
No boli vyhlásení za operátora roka 2012, ale takýmto prístupom operátorom roka 2013 už asi nebudú. Mne našťastie posielajú nezaheslované faktúry... a mám aj inkaso, ale aj tak chcem mať prehľad, komu a kedy som volal a písal. To chcela aj známa, ale akosi im to nejde....