Obchodna akademia dudova4 v Ba
Obchodna akademia dudova4 v Ba
Chodi tam niekto ? ake to tam je ? ja t ascem prestupit

-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nie pomery?Zavulon napísal:ako ake je tam vybavenie a tak..ludia..vidim ze je tu dost ehm warezakov...teda ako myslim v tej skole....ake tam mate predmety ( stych skratiek som toho vela nepochopil
)
mame dve telocvicne, jednu malu, jednu velku
Nie ale zaujima ma obchod atak...a ked ukoncim gymnazium nemam v ruke nic...keby som nahodou nespravil primacky na VysokuFall napísal:co si sa spochabel? za prve to je uplne ina skola a za druhe celkova uroven skoly bude uplne niekde inde ako na gymnaziu, to az tak nestihas na gympli, ze chces prestupovat?
Zavulon:Kolkatak si? totiž tam budeš musieť dobiehať predošle ročniky. Ja by som na tvojom mieste neprechadzal na obchodnu. To, čo ti ostane v ruke ťa tak - či tak sotva uživí. Ak chceš byť úspešný, sprav si výšku. (nie ako moj bratranec, čo ju nechal tak a šiel robiť)
-Neber to, akože ťa chcem presviedčať, ale ešte nad tým pouvažuj..
-Neber to, akože ťa chcem presviedčať, ale ešte nad tým pouvažuj..
ked ta zauima obchod chod na vysku na ekonomicku alebo nejaky druh marketingu, ked sa nedostanes na prvy raz, dostanes sa na druhy, pojdes sice rok makat, ale furt lepsie, makat rok za mizerny plat, ako cely zivot, lebo ked mas vysku otvaraju sa ti obrovske moznosti a na tu vysku ta urcite lepsie pripravia na gymnaziu ako na obchodnej akademii, nehovoriac o tom, ze budes musiet dohanat kopu dost uzko specializovaneho uciva, co urcite nebude med lizat a ked to nezvladnes (ty si zacal stym extremom) tak nebudes mat ani to ani to, radsej nespekuluj, hociaky gympel je na vysku lepsi ako najlepsia obchodna akademiaZavulon napísal:Nie ale zaujima ma obchod atak...a ked ukoncim gymnazium nemam v ruke nic...keby som nahodou nespravil primacky na Vysoku![]()