Obchodna akademia dudova4 v Ba

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Obchodna akademia dudova4 v Ba

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Chodi tam niekto ? ake to tam je ? ja t ascem prestupit :oops: :cry:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ja tam chodim. ake konkretne info potrebujes? :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

no ja tam chodim uz druhy rok a jedine naco sa mozem stazovat je zastupkyna skoly.A tu nemaju radi ani profesori :lol:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

snoopy9999 napísal:no ja tam chodim uz druhy rok a jedine naco sa mozem stazovat je zastupkyna skoly.A tu nemaju radi ani profesori :lol:
ta na M?
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

ta na M?
Presne ta :wink:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

minule k nam dosla do triedy a vsetci sedeli. par ludi sa na nu pozrelo a ona s dolezitostou, ze nevstavajte, nevstavajte... (akoze nikto sa ani nechystal..) no taka je ona trapna a "dolezita" :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vyjadrujte sa k predmetu temy. Ked si chcete pokecat o uciteloch, dajte si stretko cez velku prestavku.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ale deee... ved to je v podstate odpoved na otazku "ake to tam je" :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kinjeril napísal:Ked si chcete pokecat o uciteloch, dajte si stretko cez velku prestavku.
toto bolo za 10:) takto po ranu som sa odchuti zasmial.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

ako ake je tam vybavenie a tak..ludia..vidim ze je tu dost ehm warezakov... :oops: teda ako myslim v tej skole....ake tam mate predmety ( stych skratiek som toho vela nepochopil :lol: )
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Zavulon napísal:ako ake je tam vybavenie a tak..ludia..vidim ze je tu dost ehm warezakov... :oops: teda ako myslim v tej skole....ake tam mate predmety ( stych skratiek som toho vela nepochopil :lol: )
nie pomery? :D nooo predmety. podla toho do ktoreho rocnika chces prestupit. tak napr v druhom mas uctovnictvo, hospodarske vypocty a statistika, podnikova ekonomika, administrativa a korespondencia, tovaroznalectvo, spolocenska komunikacia. potom v tretom par ubudne a zase nieco nove pribudne :) napr kaj (prip knj) konverzacia z anglickeho (nemeckeho) jazyka, pravna nauka, bankovnictvo a vo stvrtom narodne hospodarstvo, danova sustava, ekonomicke cvicenia.... aaa to je asi aj tak vsetko z takych odbornejsich.

mame dve telocvicne, jednu malu, jednu velku :D a cez zimu sme mali taku nafukovaciu halu kde sa dal hrat tenis. samozrejme ze aj cez leto sa da, len v zime to bolo uzavrete. Dalej "posilovna" - no comment :D (ale su tam dva bicykle, jeden taky posilovaci stroj, ktory neviem ako sa vola, ale cvicia sa tam ruky :) potom cinky, je tam aj svedska debna. potom dole je este jedna miestnost kde sa zvykne robit nieco ako aerobik, ale telocvikarka uci aj biologiu a ekologiu, tak sa tam chodia pozerat filmy s vhodnou tematikou :) pat ucebni s compami z toho v dvoch sa uci informatika, v dvoch ekonomicke cvicenia a jedna je na administrativu a korespondenciu (pisanie na "stroji"). ine ma teraz nenapada... a mozem sa opytat odkial chces prestupit? z inej oa? ak hej, tak akej :)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

a vybavenie ? :oops:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

nie z OA ale z gymnazia... :oops:

inak moje ICQ pre pokec je 336896112
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Zavulon napísal:nie z OA ale z gymnazia... :oops:

inak moje ICQ pre pokec je 336896112
co si sa spochabel? za prve to je uplne ina skola a za druhe celkova uroven skoly bude uplne niekde inde ako na gymnaziu, to az tak nestihas na gympli, ze chces prestupovat?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Fall napísal:co si sa spochabel? za prve to je uplne ina skola a za druhe celkova uroven skoly bude uplne niekde inde ako na gymnaziu, to az tak nestihas na gympli, ze chces prestupovat?
Nie ale zaujima ma obchod atak...a ked ukoncim gymnazium nemam v ruke nic...keby som nahodou nespravil primacky na Vysoku :cry: :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zavulon:Kolkatak si? totiž tam budeš musieť dobiehať predošle ročniky. Ja by som na tvojom mieste neprechadzal na obchodnu. To, čo ti ostane v ruke ťa tak - či tak sotva uživí. Ak chceš byť úspešný, sprav si výšku. (nie ako moj bratranec, čo ju nechal tak a šiel robiť)

-Neber to, akože ťa chcem presviedčať, ale ešte nad tým pouvažuj.. :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Zavulon napísal:Nie ale zaujima ma obchod atak...a ked ukoncim gymnazium nemam v ruke nic...keby som nahodou nespravil primacky na Vysoku :cry: :?
ked ta zauima obchod chod na vysku na ekonomicku alebo nejaky druh marketingu, ked sa nedostanes na prvy raz, dostanes sa na druhy, pojdes sice rok makat, ale furt lepsie, makat rok za mizerny plat, ako cely zivot, lebo ked mas vysku otvaraju sa ti obrovske moznosti a na tu vysku ta urcite lepsie pripravia na gymnaziu ako na obchodnej akademii, nehovoriac o tom, ze budes musiet dohanat kopu dost uzko specializovaneho uciva, co urcite nebude med lizat a ked to nezvladnes (ty si zacal stym extremom) tak nebudes mat ani to ani to, radsej nespekuluj, hociaky gympel je na vysku lepsi ako najlepsia obchodna akademia
Napísať odpoveď