Obliaty notbook cajom klavesnica nejde
Obliaty notbook cajom klavesnica nejde
kosi vcera kamos olila noťas s cajom ususil sa v pohode slo vsetko a an druhy den uz klavesnica ide len par tlacidiel ... co s tym ludia , stalo sa vam nieco take ? Vsetko na nom ide len jedna tretina klavesnice nie a M je akoby stale stlacene ze stale ho dava ,,, moze byt nieco odpalene ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obliaty notbook cajom klavesnica nejde
..jednoznačne servis, lebo aj keby sa mu to podarilo rozbehať, začne tam elektrolýza a potom to bude oveľa drahšia oprava...v servise to očistia od zvyškov a bude to v pohode...
nj len sa to stalo vcera dnes zavrete tak hadam do zajtra sa nestane este horsie nieco inak model
TOSHIBA SATELLITE L300D - 10B SYSTEM UNIT
TOSHIBA SATELLITE L300D - 10B SYSTEM UNIT
-
Thommas
Addict
Nieze ti v nom len stvrdol cukor? Skus postlacat vsetky tlacidla a vyfuka ho.
PS: PRE CHUMAJOV: Je to len STRELA ZBRUCHA! NETREBA davat K
!!! Dakujem za pochopenie
PS: PRE CHUMAJOV: Je to len STRELA ZBRUCHA! NETREBA davat K
caj nebol sladeny ... horky teply
-
Grim
Darca
...tak to je ten lepší prípad...do servisu by som to ale dal aj tak...
jasne ved tlacidla nejdu :a dost ho to serie mamin notbook tak bude doma peklo hadam nebude nic dodrbkane a niako to vycistia inak to ja osobne vidim na novu klavesnicu
nevem nakolko s techncky zrucny da sa to porest aj doma len tam prosm ta nelej saponaty ani alkohol ten caj ti tam zaschol a narusil obvody ak sa ti podari dostat na klavesniiicu vycisti ju jemnou handrickou a vodou nechaj poriadne vyschnut poskladaj a fine
-
Grim
Darca
vodou určite nie!
aky mas na to dovod preco nie???? bych rad vediet
-
Grim
Darca
...pretože napriek tomu že to uschne tak zostanú tam drobné zvyšky vody, ktoré môže narobiť neskôr problémy. Začne prebiehať elektrolýza v malej miere a je dosť možné že sa niečo poserie pred morálnym opotrebovaním notebooku...neriskoval by som to...
-
Runes
Addict
OT: mne sa lubili instrukcie k staremu NB " v pripade poliatia len klavesnice odpojte zariadenie od el prudu vyberte bateriu otocte klavesnicou dole a suste tyzden"
tusim toshiba to bola
staci tu vodu vzsusit handrickou je to najlacnejsie riesenie a ucinne ako platit drahz servisGrim-Reaperka napísal:...pretože napriek tomu že to uschne tak zostanú tam drobné zvyšky vody, ktoré môže narobiť neskôr problémy. Začne prebiehať elektrolýza v malej miere a je dosť možné že sa niečo poserie pred morálnym opotrebovaním notebooku...neriskoval by som to...
-
Grim
Darca
...treba to poriadne vyčistiť od pozostatkov čaju a poriadne poutierať nejakou vysoko nasiakavou handričkou alebo papierom...treba si na tom dať záležať a mohlo by to stačiť, ale ak by som si ja oblial notebook tak by som to neriskoval a dal ho do servisu. Nikdy nevieš či niečo pri rozoberaní neodlomíš...a inak ja mám na klávesnici práve kôlôi takýmto prípadom gumennú fóliu. Už ma neraz zachránila a nayše klávesnica stále vyzerá ako nová, ale chvíľu trvá kým si na ňu človek zvykne, totiž po nej nekĺžu tak ľahko prsty ako po tvrdej klávesnici...
nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to pisem sem:
vcera mi na klavesnicu na notebooku kvapla taka mikrokvapka ochutenej mineralky niekde do oblasti pismen WASD a o chvilu mi zacala blbnut proste ked stlacim nejake pismeno tak napise ine ... (paradoxne mi nefunguje prava polka tam kde mineralka nekvapla)...
ako sa to da riesit? nechcem to riesit rozoberanim kazdeho tlacitka samostate, moja klavesnica sa da vybrat aj v celku tak ze len odsrobujem 3 sroby zospodu a vyberem ju celu (ako tu: ) ... da sa to potom nejako umyt aj v celku? neposkodi tam voda nieco? prosim pomozte
dakujem za odpovede
vcera mi na klavesnicu na notebooku kvapla taka mikrokvapka ochutenej mineralky niekde do oblasti pismen WASD a o chvilu mi zacala blbnut proste ked stlacim nejake pismeno tak napise ine ... (paradoxne mi nefunguje prava polka tam kde mineralka nekvapla)...
ako sa to da riesit? nechcem to riesit rozoberanim kazdeho tlacitka samostate, moja klavesnica sa da vybrat aj v celku tak ze len odsrobujem 3 sroby zospodu a vyberem ju celu (ako tu: ) ... da sa to potom nejako umyt aj v celku? neposkodi tam voda nieco? prosim pomozte
dakujem za odpovede
-
Jaccobinho
Medium Star
Kúp novú z eBay, je to záležitosť do 15 eur