Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!

O športe...

Aku ligu mate radsej???

Anglicku.Jednoznacne!!
129
59%
Slovensku
19
9%
Spanielsku
44
20%
Francuzsku
7
3%
Taliansku
21
10%

Celkom hlasov: 220

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: fotbal

Príspevok od používateľa kali520 »

matko888 napísal:neviem ako mozes nenavidiet man utd? ved oni su aspon 5x lepsi ako chelsea. a to nemyslim provokacne teraz. myslim to v tom zmysle aku maju strukturu , marketing , scouting a tak.
No s tymto nesuhlasim, mozno maju lepsi marketing, scouting atd, ale to neznamena ze su lepsi aj na ihrisku.
Pozri si umiestnenie v tabulke za posledne 3 roky vid
http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... =2006/2007
http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... =2005/2006
A Chelsea mala aj lepsie umiestnenia v LM a tusim 2 krat vyhrala curling cup a raz FA cup, zatial co Man utd za posledne tri roky vyhral len minulu sezonu ligu a teraz comunity shield (pokial viem tak pohar ci FA alebo curling nevyhrali ak sa mylim opravte ma). A nemusim snad ani zdvoraznovat 3 rocnu domacu neporazitelnost Chelsea. V europe sa taketo nieco tusim podarilo len v 40 rokoch AC Turinu.
Viem ani ja niesom z toho nadseny ze Chelsea je poslednu dobu taka dominantna ale realita je uz taka.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

matko888 napísal:o okrem krasnych modrich dresov sa ti paci na chelsea?
ujo abmramovic :smt046
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:No s tymto nesuhlasim, mozno maju lepsi marketing, scouting atd, ale to neznamena ze su lepsi aj na ihrisku.
Pozri si umiestnenie v tabulke za posledne 3 roky vid
http://www.eurofotbal.cz/index.php?page ... =2006/2007
A Chelsea mala aj lepsie umiestnenia v LM a tusim 2 krat vyhrala curling cup a raz FA cup, zatial co Man utd za posledne tri roky vyhral len minulu sezonu ligu a teraz comunity shield (pokial viem tak pohar ci FA alebo curling nevyhrali ak sa mylim opravte ma). A nemusim snad ani zdvoraznovat 3 rocnu domacu neporazitelnost Chelsea. V europe sa taketo nieco tusim podarilo len v 40 rokoch AC Turinu.
Viem ani ja niesom z toho nadseny ze Chelsea je poslednu dobu taka dominantna ale realita je uz taka.
pozri si umiestnenie chelsea za poslednych 10 rokov a potom hovor kto je lepsi na ihrisku. 5rokov do zadu nikto chelsea nefandil , lebo boli vzdy kolo 5trho miesta.. maju blbe 3 tituly majstra ligi oproti 16tim manchestrovskym je to nic
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

matko888 napísal:pozri si umiestnenie chelsea za poslednych 10 rokov a potom hovor kto je lepsi na ihrisku. 5rokov do zadu nikto chelsea nefandil , lebo boli vzdy kolo 5trho miesta.. maju blbe 3 tituly majstra ligi oproti 16tim manchestrovskym je to nic
Ale mi rozoberame terajsi futbal ne mynulost futbalu. Ze bol Manchaster lepsi dakedy to ti nikto neberie ale v sucasnosti o com sa teraz bavime ma len malu sancu konkurovat Chelsei. Taze asi tak porozmyslaj nad tym. Manchaster=minulost!!! Chelsea=Pritomnost a si myslin ze tak na 20 rokov aj buducnost!
kubodinho
Professional
Professional

Killer12 napísal:Ale mi rozoberame terajsi futbal ne mynulost futbalu. Ze bol Manchaster lepsi dakedy to ti nikto neberie ale v sucasnosti o com sa teraz bavime ma len malu sancu konkurovat Chelsei. Taze asi tak porozmyslaj nad tym. Manchaster=minulost!!! Chelsea=Pritomnost a si myslin ze tak na 20 rokov aj buducnost!
manchester je najvacsi klub na svete. s najvacsimimi prijmami. chelsea sa tpi v dlhoch . ide o to ze chcelsea a manchester su porovnatelne kluby. community schield vyhral united.ligu minuly rok united. a 10 rokov neni az taka minulost. som zvedavy co bude s chelsea ked abramovic klub preda alebo mu dojdu prachy, ale to je nepravdepodobne. manchester bude stale klasika . to nemozes popried. Manchester united , Liverpool , Arsenal je stara dobra klasika , chelsea je klub kery si nakupim hotovych hracov v najlepsich rokoch. co bude ked skoncia? kupia dalsich? to sa do nekonecna neda robit
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

no a co... kazdy musi niekde zacat... co ked odyde abramovic?? NIC...bude to presne ako toto prestupove obdobie... nemali velke vydavky... nechapem tejto zaujatosti voci chelsea...no a co ze nema taku bohatu historiu...prave ju tvoria... proste ta se*e ze vyhrali za posledne 3 sezony 2krat ligu a manchestru ostalo druhe miesto..a vyzera to tak, ze aj tuto sezonu skonci chelsea pred manu :P
kali520
Darca
Darca

matko888 ja s tebou suhlasim, mas pravdu ze Man utd ma viac titulov vacsiu historiu atd. Ale uviedol som posledne tri roky z dvovodu ze od vtedy sa zacala era Chelsea a ta bude pravdepodobne pokracovat. Jednoducho odkedy prisiel Abramovic do tohoto klubu tak Chelsea patri medzi elitu a mozno so mnou nebudes suhlasit ale podla mna je to momentalne najlepsie muzstvo na svete ( ich vysledky za to hovria). Opat napisem ze nepaci sa mi ich hra a ani im obzvlast nefandim, ale tak isto nefandim ani inym klubom, som jednoducho nezaintersonovany divak ktory fandi hlavne dobremu futbalu, inac povedane fandim tomu muzstvu ktore hra najkrajsi fotbal.
matko888 napísal:manchester je najvacsi klub na svete. s najvacsimimi prijmami. chelsea sa tpi v dlhoch
No neviem odkial mas tuto informaciu ale Chelsea sa urcite v dlhoc netopi.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:matko888 ja s tebou suhlasim, mas pravdu ze Man utd ma viac titulov vacsiu historiu atd. Ale uviedol som posledne tri roky z dvovodu ze od vtedy sa zacala era Chelsea a ta bude pravdepodobne pokracovat. Jednoducho odkedy prisiel Abramovic do tohoto klubu tak Chelsea patri medzi elitu a mozno so mnou nebudes suhlasit ale podla mna je to momentalne najlepsie muzstvo na svete. Opat napisem ze nepaci sa mi ich hra a ani im obzvlast nefandim, ale tak isto nefandim ani inym klubom, som jednoducho nezaintersonovany divak ktory fandi hlavne dobremu futbalu, inac povedane fandim tomu muzstvu ktore hra najkrajsi fotbal.
No neviem odkial mas tuto informaciu ale Chelsea sa urcite v dlhoc netopi.
pozri ja nemoizem povedat ze ich nenavidim , respektujem ich. nepacia s ami sice ale respektujem. a maju dhy teda v tom zmysle , ze za rok nevyrobia tolko , kolko minu na posily . ale je to pravda. vazne nekecam.
kali520
Darca
Darca

matko888 napísal:pozri ja nemoizem povedat ze ich nenavidim , respektujem ich. nepacia s ami sice ale respektujem. a maju dhy teda v tom zmysle , ze za rok nevyrobia tolko , kolko minu na posily . ale je to pravda. vazne nekecam.
No nieco na tom bude ale nemyslim si ze by Abramovic na tom bol nejak velmi stratovi, a za tie posili sa im peniaze postupne vratia.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:No nieco na tom bude ale nemyslim si ze by Abramovic na tom bol nejak velmi stratovi, a za tie posili sa im peniaze postupne vratia.
straty chelsea sa odhaduju na 100 milionov libier . kapacita stadiona je okolo 36 000 , vstupenky nevyrobia na plat hracov , sponzori zaplatia nieco , abramovic podstatnu cast , ale zatial na tom moc nezbohatol
kali520
Darca
Darca

Nebojsa zbohatne, zaraba na predaji dresov, na predaji televiznych prav a inych takychto pi*ov***. Staci ze ma v mustve hviezdy a tie mu zarobaju. Napr to s tym Ronaldinhom, ak je pravda ze ide do Chelsea tak uz len na tomto prestupe neuveritelne zbohatne a to Ronaldinho ani nemusi hrat, ide tam o reklamu a prestiz ktoru prinesie hrac do klubu. O tomto je dnesny futbal. Keby na tom vsetkom Abramovic bol nejak velmi stratovi tak uz by to davno nechal tak, nebojsa on neni zas az tak sprosty.
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

matko888 napísal:straty chelsea sa odhaduju na 100 milionov libier . kapacita stadiona je okolo 36 000 , vstupenky nevyrobia na plat hracov , sponzori zaplatia nieco , abramovic podstatnu cast , ale zatial na tom moc nezbohatol
Matko ty nemas sajnu jake love sa tam tocia[vytazky zo zapasov; rozne vyhry v poharoch; televizne prenosy; liga majstrov; rozne podvody so stavkovymi kancelariami a take ty to nesledujes ale ja hej]. :wink:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ziadna era chealse sa nezacala tie 2 tituly co ziskala to este nic neznamena ale menchester ukazal v poslednych 4 rokoch ze je proste lepsi tym zachvilku ked pride nahodou ronaldinho bude v chealse taka bitka o posty bude to jak real madrid samy dobry hraci a ziadne vysledky ale menchcester neni taky vie co ma kupovat aj ked su to neznami hraci ale velmi dobry a zakladna 11 je velmi dobra od brankara az po utok cim chealse tiez ma ale proste tam maju tlak v hracov a nervozita tym stupa a na ich kopackach

Menchester je najlepsi proste chelsea ne
Menchester go go go
kali520
Darca
Darca

Peky05 napísal:ziadna era chealse sa nezacala tie 2 tituly co ziskala to este nic neznamena ale menchester ukazal v poslednych 4 rokoch ze je proste lepsi tym
Vysledky hovoria nieco ine
Peky05 napísal:ked pride nahodou ronaldinho bude v chealse taka bitka o posty bude to jak real madrid samy dobry hraci a ziadne vysledky
Ronaldinho podla mna nepride. Pokial bude v chelsea Murinho tak v Cheslea nikto nebude mat privlastok hviezda tymu a Chelsea bude mat vysledky.
Peky05 napísal:chealse tiez ma ale proste tam maju tlak v hracov a nervozita tym stupa a na ich kopackach
V Chelsea to chodi asi takto hrac urobi po dve tri chyby a uz je na lavicke (vid minulu sezonu Boulahrouz, Fereira a takysto nevyrazny Schevcenko). To motivuje hracov hrat na plno a odovzdat maximum, napr tak Wright Philips. Ten minulu sezonu sotva hral, v zavere tej sezony dostal sancu vyuzil ju a teraz hrava v zaklade a treba povedat ze je jeden z najlepsich hracov v Chelsea. Teraz ma tak napada ze v poslednom zapas s Aston vilou ten druhy gol bola Beletiho chyba, nebol by som prekvapeny keby dalsi zapas nenastupil.
kubodinho
Professional
Professional

Killer12 napísal:Matko ty nemas sajnu jake love sa tam tocia[vytazky zo zapasov; rozne vyhry v poharoch; televizne prenosy; liga majstrov; rozne podvody so stavkovymi kancelariami a take ty to nesledujes ale ja hej]. :wink:
neviem ci je tu niekto kto sleduje futbal viac jak ja a vravim ti ze je to tak ako som napisal. nenapisal som to preto ze sa mi nepaci chelsea
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Nebojsa zbohatne, zaraba na predaji dresov, na predaji televiznych prav a inych takychto pi*ov***. Staci ze ma v mustve hviezdy a tie mu zarobaju. Napr to s tym Ronaldinhom, ak je pravda ze ide do Chelsea tak uz len na tomto prestupe neuveritelne zbohatne a to Ronaldinho ani nemusi hrat, ide tam o reklamu a prestiz ktoru prinesie hrac do klubu. O tomto je dnesny futbal. Keby na tom vsetkom Abramovic bol nejak velmi stratovi tak uz by to davno nechal tak, nebojsa on neni zas az tak sprosty.
nnevravim ze je sprosty. viem ako to vo futbale chodi aj kolo marketingu , ale v tejto chvily ti poviem ze chcelsea nezarobila este tolko , kolko mina na platy , a prestupy
BUSTIK
Novice
Novice

SPORT

Príspevok od používateľa BUSTIK »

VSS KOSICE[/b]
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

oblubeny:Henry, canavaro,