hmmmmm nemas vkus chlapeShamway napísal:Oblubeny klub - Real Madrid , MFK Kosice
Oblubeny hrac - Van Nisterlooy , Ronaldo (ano to tluste prasa) a Kaka
Nenavideny klub - Man Utd , a nemusim Barcelonu
Nenavideny hrac - Ch. Ronaldo , Rooney
Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Vesper
Professional
Liga jednoznačne anglická, túto sezónu sa na ostatné ani nedalo pozerať, obzvlášť španielska stála za hovno.
ManUtd, Fenerbahce, L'pool, Portsmouth
David James, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Eto'o
Chelsea, Barca, Slovan
Jan Koller, Didi Drogba, Claude Makelele, Salomon Kalou, Nani, Nicolas Anelka...
ManUtd, Fenerbahce, L'pool, Portsmouth
David James, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Cesc Fabregas, Eto'o
Chelsea, Barca, Slovan
Jan Koller, Didi Drogba, Claude Makelele, Salomon Kalou, Nani, Nicolas Anelka...
trosku aktualizujeme po 2 rokoch

Real Madrid, Ac Milan, Arsenal London, L'pool
C.Ronaldo(ako hraca,jeho vystupy a filmovanie - 0bodov),Luis Figo,Zidane,Cesc Fabregas, Raul, Torres, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Sneijder, Robben, Robinho. Kaka

Chelsea, Barca, Juve
Beckham, Terry, Lampard, Ballack, van Nistelrooy, Rooney, van den Saar...
Real Madrid, Ac Milan, Arsenal London, L'pool
C.Ronaldo(ako hraca,jeho vystupy a filmovanie - 0bodov),Luis Figo,Zidane,Cesc Fabregas, Raul, Torres, Martin Skrtel, Steven Gerrard, Sneijder, Robben, Robinho. Kaka
Chelsea, Barca, Juve
Beckham, Terry, Lampard, Ballack, van Nistelrooy, Rooney, van den Saar...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Mojím najobľúbenejším klubom je Manchester United... je pre mňa "srdcovou záležitosťou", fandím im cca. 10 rokov...
Nemám klub, o ktorom by som mohol tvrdiť, že ho nenávidím, tým "najmenej obľúbeným" je asi Chelsea F.C....
Čo sa týka futbalistov, tak obdivujem technické kúsky C. Ronalda, Naniho, Simãa či Quaresmu a množstva juhoamerických virtuózov...
Taktiež reprezentanti Holandska hrajú futbal, ktorý sa mi veľmi páči a inklinujem k nim aj z historického hľadiska, pretože vytvorili tzv. Totaalvoetbal, z hráčov preslávený najmä Johanom Cruyffom, ktorého považujem za najlepšieho futbalistu všetkých čias...
Obľúbení sú taktiež Schweinsteiger, Ribéry, Sneijder a naše legendy - Scholes, Giggs či Neville...
Tými najmenej sympatickými sú na druhej strane Ashley Cole a Gabriel Heinze...
Nemám klub, o ktorom by som mohol tvrdiť, že ho nenávidím, tým "najmenej obľúbeným" je asi Chelsea F.C....
Čo sa týka futbalistov, tak obdivujem technické kúsky C. Ronalda, Naniho, Simãa či Quaresmu a množstva juhoamerických virtuózov...
Taktiež reprezentanti Holandska hrajú futbal, ktorý sa mi veľmi páči a inklinujem k nim aj z historického hľadiska, pretože vytvorili tzv. Totaalvoetbal, z hráčov preslávený najmä Johanom Cruyffom, ktorého považujem za najlepšieho futbalistu všetkých čias...
Obľúbení sú taktiež Schweinsteiger, Ribéry, Sneijder a naše legendy - Scholes, Giggs či Neville...
Tými najmenej sympatickými sú na druhej strane Ashley Cole a Gabriel Heinze...
-
jason007x
Light Professional
OBLUBENE TEAMY: Real Madrid CF, Villarreal CF, Tottenham Hotspurs, AC Fiorentina, Artmedia Petržalka
NEOBLUBENE TEAMY: Chelsea Londýn & Manchester Utd
OBLUBENI HRACI: Fernando Morientes, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Juan Roman Riquelme, Raúl González, Nihat Kahveci, Bastian Schweinsteiger, Henrik Larsson, Andrei Shevchenko, Denis Bergkamp, Eric Cantona .... + nie ze oblubeny, ale respektovany Lionel Messi
NEOBLUBENI HRACI: Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand, Petr Čech, Cesc Fabregas, Ronaldinho
NEOBLUBENE TEAMY: Chelsea Londýn & Manchester Utd
OBLUBENI HRACI: Fernando Morientes, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Juan Roman Riquelme, Raúl González, Nihat Kahveci, Bastian Schweinsteiger, Henrik Larsson, Andrei Shevchenko, Denis Bergkamp, Eric Cantona .... + nie ze oblubeny, ale respektovany Lionel Messi
NEOBLUBENI HRACI: Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand, Petr Čech, Cesc Fabregas, Ronaldinho
-
tomo.za
Light Star
tym jednoznacne Ajax Amsterdam... fandim im este od cias ked som im ako male decko drzal prsty vo finale LM... nieje to ziadny extra velkoklub s miliardami ale vzdy vychovavali tych najlepsich hracov a hrali pekny futbal...
hracov nejak nemam, este ako maly som mal strasne rad stopera realu madrid tusim Fernando Hierro alebo tak nejak... byval mojim vzorom
hracov nejak nemam, este ako maly som mal strasne rad stopera realu madrid tusim Fernando Hierro alebo tak nejak... byval mojim vzorom
-
Stankoo
Light Expert
Najobľúbenejší klub: jedine Tatran Prešov...rád si pozriem aj v TV hru Arsenalu,Manchestru...ale fandiť by som takému klubu nemohol,ktorý v živote na živo neuvidím
Najobľúbenejší hráč: Zidane,Toni,Belejík
a Jožko Talian
Najneobľúbenejší klub:MFK Košice
Artmedia Petržalka Chelsea London
Najneobľúbenejší hráč: Cristiano Ronaldo
Najobľúbenejší hráč: Zidane,Toni,Belejík
Najneobľúbenejší klub:MFK Košice
Najneobľúbenejší hráč: Cristiano Ronaldo
Fandim Liverpoolu už dlhé roky, získali si ma štýlom hry. Jedine čo im môžem vytknúť sú niektoré nie príliš štastné prestupy v minulosti.
Medzi mojich obľubených hráčov patrí F.Lampard (krásna hra s rozumom, vodcovský typ), Škrteľ (jeden z mála našich čo sa nám podaril, prajem mu úspech, lebo chlapec to z loptov vie) a ešte sa mi páči hra Modrić-a.
Zo Slovenských tímov nefandím nikomu, nášmu futbalu sa nedari a dokiaľ budú isté nemenované zvery trhať stoličky a nie povzbudzovať ako ľudia asi to tak ostane.
Medzi mojich obľubených hráčov patrí F.Lampard (krásna hra s rozumom, vodcovský typ), Škrteľ (jeden z mála našich čo sa nám podaril, prajem mu úspech, lebo chlapec to z loptov vie) a ešte sa mi páči hra Modrić-a.
Zo Slovenských tímov nefandím nikomu, nášmu futbalu sa nedari a dokiaľ budú isté nemenované zvery trhať stoličky a nie povzbudzovať ako ľudia asi to tak ostane.
to akoze narazas na spartakovcov tie vytrehane stolicki???matus87 napísal:Fandim Liverpoolu už dlhé roky, získali si ma štýlom hry. Jedine čo im môžem vytknúť sú niektoré nie príliš štastné prestupy v minulosti.