Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!

O športe...

Aku ligu mate radsej???

Anglicku.Jednoznacne!!
129
59%
Slovensku
19
9%
Spanielsku
44
20%
Francuzsku
7
3%
Taliansku
21
10%

Celkom hlasov: 220

Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

13 napísal:no a čo.... mne to bolo jedno aj keby neboli, proste som ich videl naživo a mali super fanúšikov tak som ich začal mať rád
myslis pseudofanusikov
tak uz chapem aj teba
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja fandim hlavne dobremu futbalu a klubom ktore hraju dobry futbal, momentalne to je Barcelona a Arsenal ktory hraju utocne, podobne mam aj rad takych hracov ktory bavia publikum ako je Ronaldinho, Zidane atd proste technici. A neznasam kluby ktore len betonuju a hraju tzv "dobre organizovanou hrou"- to je asi krici nazov pre branenie. A taky futbal hraje urcite liverpool a vacsina talianskych tymov ako napr Juventus. Co sa tyka Chelsea tak oni bojuju az do poslednej minuty to si u nich cenim, ale nemam ich rad kvoli tomu blbeckovy Murinhovi, si mysli ze sa mu raz podarilo vyhrat ligu majstrov tak je majster sveta, kazdy trener ma fazonu ked sa mu dari a ked sa mu vobec nedari, murinho je este mlady zatial mal len uspechy, urcite raz bude mat aj upadok a dufam ze sa toho dockam. Proste on do Chelsea zaviedol taku namyslenost, stacia mi jeho vyhlasenia a vyhlasenia podaktorych jeho zverencov.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm fandím Petržalke, predvádzajú sympatický futbal, tiež Chelsea London, a hráčovi hmm asi Terrymu... to je taký vodcovský typ... dúfam, že Albionu pomôže...
Nepáči sa mi futbal Realu Madrid :) Arsenal London (bez komentára) a nemusím hráča s číslom 7 v ManU - ten Ronaldo, omg... keď nie je gay, tak metrosexuál je na 100 %
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Oblubeny klub: MANCHESTER UNITED
Oblubeny hrac: WAYNE ROONEY, LOUIS SAHA, GABRIEL HEINZE

Neoblubeny klub: REAL MADRID
Neoblubeny hrac: FIGO, ZIDANE, RONALDO, ADRIANO, IBRAHIMOVIC, LAMPARD, TERRY
mathijas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mathijas »

Oblubene kluby: Valencia CF
Oblubeni hráči: Francesco Tavano, David Villa, Santiago Caňizares, Vicente Rodriguez, Baraja, Marchena, Joaquín, Marco Materazzi, Luca Toni

Neoblubene kluby: FC Barcelona, Real Madrid, :evil: Chelsea :evil: , Juventus
Neoblubeni hraci: :evil: LUIS FIGOOOO :evil: to je najväčší i*iot akeho poznam, ten moze hrat akurat tak v hollywoode ,,, Zinedine Zidane (nemal som ho nikdy rad a ked dal Materazzimu hlavicku tak u mna skoncil nadobro)
mathijas
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mathijas »

RAON napísal:oblubene:chelsea a arsenal
neoblubene:bayern munchen

oblubeni hraci:zidane,beckham
neoblubeni hraci:matterazi,ronaldo
tak ty si potom dobry blbec :!: ako mozes mat rad naraz arsenal a chelsea a este mat rad zidana???
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

No vies, niekto asi nevie co pise. Jedine deb*l moze mat oblubenych dvoch rivalov :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

moj je neoblubeny cely futbal :D
triplexXx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triplexXx »

Oblubene kluby: Juve(aj v serii B), Barca..
Oblubeny hraci: Alex Del Piero, Buffon, C.Ronaldo, Deco, Ronaldinho, Zizou, Pagliuvca(neviem ako sa pise..taliansky brankar na MS 98)

NEoblubene kluby: Chelsea, AC a Inter Milano, Real Madrid
NEoblubeny hraci: Beckham, Ibrahimovic(ze zdrhol), Totti, Figo, Ronney, F. Cannavaro(zdrhol)..a ostatne babiky ako Beckham..
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Man Utd -team
players: vsetci
najneoblubenejsi tym: Chelsea FC
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

triplexXx napísal:Oblubene kluby: Juve(aj v serii B), Barca..
Oblubeny hraci: Alex Del Piero, Buffon, C.Ronaldo, Deco, Ronaldinho, Zizou, Pagliuvca(neviem ako sa pise..taliansky brankar na MS 98)

NEoblubeny hraci: Ibrahimovic(ze zdrhol), F. Cannavaro(zdrhol)
myslím, že je to Pagliuca ale som rad že je tu Juve fan :D

a že nemáš rad Ibrahimoviča lebo zdrhol?? Toho by dal Interu asi tak že Vieira za polovicu + Zlatan zdarma. A Cannavara som mal v Juve rad ale zahrať si v Reale...taká možnosť neprichádza každý deň.
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

Neviem, preco nemate radi tych hracov co z Juve odisli. By som chcel vidiet vas vy debili ako by ste hrali Seriu B, keby ste mali moznost hrat Ligu majstrov...
notrit
Light Star
Light Star

no mňa do toho nezahrňuj....Zlatana by som poslal dopreč aj zadarmo lebo je to jeden nafúkany kkt kt. hovno robí. každý normálny útočník ma ťah na bránu ale on ma ťah akurát tak na lajnu aby tam robil somarinky a stratil pri tom loptu.

A Cannavaro je pre mňa pán futbalista a bolo jeho voľbou ísť do Realu. Nič mu nezazlievam. Nič zle na Juve nepovedal, hral úplne super.

Emerson - v pohode. Podľa mňa bol moc preceňovaný. Zlý nie je ale zasa najlepší na svojom poste tiež nie je. Keď odišiel tak odišiel. Nič proti.

Zambrotta a Thuram - Thuram môže byť ešte rád že ho kúpila Barca. To je naozaj ojedinelé aby taký veľkoklub s perspektívou kupoval obráncu so svojim vekom. Hral v Juve dosť rokov a môže ešte skúsiť zmenu a vyhrať nejaký ten pohár, čo by sa mu v Juve už nepodarilo. Zambrottu mi je ľúto že odišiel tak ako Cannavara ale tiež mu nič nezazlievam. Fachčil po stranách ako motorová myš. Nikdy sa nevybil. (veď kedy sa motor vybil že? :) ). Takisto nemám nič proti.

Horšie by bolo keby odišiel Del Piero. To by mi bolo ľúto najviac.

Teraz je káder aspoň vyčistený a sú tam hráči kt. chcú hrať v Juve aj v Serii B. A to je viac ako káder plný hviezd. Sú tam ikony ako Del Piero a Nedvěd, kt. sú vzorom a mladí sa od nich veľa naučia.

Ešte by mohli pustiť Camoranesiho. Je dobrý ale načo mať v tíme hráča kt. chce odísť. Keď chce tak by bolo asi lepšie aby odišiel...
triplexXx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa triplexXx »

no..mas pravdu..zlatan je namysleny chobot...akurat vytlacil DEL PIERA zo zakladu(alebo sa mylim?)..
F. Cannavara aj ja obdivujem..je to vazne pan futbalista..to som sa len hneval..ale inak je jeden z najlepsich obrancov co poznam...ak nie najlepsi..

Zambrotta mi tam bude chybat...robil si svoju robotu dobre..ale co narobis..

Ale prekvapil ma Buffon ze ostal...
Del Piero...keby odisiel..prestal by som fandit Juve...bol aj ostane mojim vzorom..
Len dufam ze sa coskoro vratia do Serie A a ukazu ze vedia hrat futbal aj bez niecijej pomoci..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ked mal vtedy Zlatan lepsiu formu ako Alessandro tak sa necuduj ze ho vytlacil...Del Piero nie je boh aby musel stale hrat...myslim ze zenit uz ma za sebou
notrit
Light Star
Light Star

triplexXx napísal: Del Piero...keby odisiel..prestal by som fandit Juve...
hm...tak tomuto nerozumiem....a keby napr. po sezóne skončil tak tiež prestaneš fandiť juve?

Drago: to že je pomalý, resp. nestíha hrať moderny futbal neznamená že je už za zenitom. Útočník hra na góly a tie dáva v hojnom počte aj teraz
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mam rad:
manchester united,tatran presov
nemam rad:
ferencvaros a honved (tam kde boli tie protislovenske transparenty)
chelsea,real,partizan belehrad
Drago
Guru
Guru

notrit napísal:hm...tak tomuto nerozumiem....a keby napr. po sezóne skončil tak tiež prestaneš fandiť juve?

Drago: to že je pomalý, resp. nestíha hrať moderny futbal neznamená že je už za zenitom. Útočník hra na góly a tie dáva v hojnom počte aj teraz
v hojnom pocte ??? ty si myslis ze 10 - 15 golov je hojny pocet ? jako vravim...Del Piero je uz za zenitom...a byval to moj oblubeny hrac, ale fakt by mal uz pomaly mysliet na koniec kariery....ja neviem sak aj na MS sa to ukazalo....
notrit
Light Star
Light Star

no myslím že v hojnom počte....minulú sezónu nepočítam lebo tam si naňho sadol Capello a Del Piero si mohol ísť handry fajčiť. Teraz dáva každý zápas víťazný gól.

A k MS. Luca Toni bol vo forme. Tak prečo nehviezdil aj na MS? Takisto aj iný hráči. Veď v ITA sa góly rozdelili na viacero hráčov. Si myslím že taký Ronaldo je oveľa viac za zenitom ako Del Piero... :D
Drago
Guru
Guru

notrit napísal:no myslím že v hojnom počte....minulú sezónu nepočítam lebo tam si naňho sadol Capello a Del Piero si mohol ísť handry fajčiť. Teraz dáva každý zápas víťazný gól.

A k MS. Luca Toni bol vo forme. Tak prečo nehviezdil aj na MS? Takisto aj iný hráči. Veď v ITA sa góly rozdelili na viacero hráčov. Si myslím že taký Ronaldo je oveľa viac za zenitom ako Del Piero... :D
lol ze kazdy zapas vitazny gol :lol: myslim ze to neni pravda a aj keby je, tak je tojasne pretoze v utoku uz nema ziadnu konkurenciu..mozno tak Trezegueta ale ten je z formy...
Napísať odpoveď