Obmedzujete sa kvoli svojej polovičke???
Obmedzovat sa,no tazko povedat v mojom pripade nakolko mam pracu kde neustale cestujem tak musim mojej priatelke doverovat a zas naopak,kedze sme spolu uz 4 roky myslim ze to funguje vyborne,ale aby som sa dostal spat k teme ked sa dostanem domov chcem byt aj s nou ale ja s kamratmi,vypit pivko porozparavat sa atd..,cize v tomto som s mojou priatelkou uplne spokojny,akceptuje moje potreby a ja naopak tie jej ale kazdopadne neobmedzujeme sa navzajom ako tu uz niekto napisal,je rozdiel ked nieco "a idem" a ked nieco naplanovane dopredu.Ako kazdeho si myslim,aj mna dokaze vytocit a poriadne ma nahnevat ale ako sa hovori "do vztaju treba nejake to korenie" a preto sme spolu uz spominane 4 roky.Cize na zaver by som mohol povedat nie Neobmedzuje ma.
boooze, priznajte sa... to tu vazne nie je nikto pod papucou?
...
inak aj ja uznavam fakt, ze vo vztahu musi fungovat tolerancia a kompromisy... inak to nejde.
Ak je zena stihacka a on pod papucou ( moze byt aj opacna verzia), to uz podla mna velmi o laske ani nie je...je to o obmedzovani a o sebectve.
...
inak aj ja uznavam fakt, ze vo vztahu musi fungovat tolerancia a kompromisy... inak to nejde.
Ak je zena stihacka a on pod papucou ( moze byt aj opacna verzia), to uz podla mna velmi o laske ani nie je...je to o obmedzovani a o sebectve.
-
rivatnt2
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
odo mna priatelka chcela aby som pri nej nefajcil, to som jej splnil. mojim (zlo)zvykom je vecer fajcit, no ale ked sme spolu, skoro kazdy vecer, tak nikdy nefajcim. dalej ma poprosila aby som nepil, nie som ziadny alkoholik ale sak pivko a pod. v piatok vecer som si dal, povedal som ze dobre, nechybalo mi to, potom si vsak aj ona vybehla par krat v piatok s kamoskami na fernetik, tak sa spytala ci mi to nevadi, ze sak nie, a uz ani nepijem. ani doma, ani vonku, a nechyba mi to... uzil som si dost za zivot. Alk+Mar+Cig - stacilo.