Obmedzujete sa kvoli svojej polovičke???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

skôr prispôsobenie sa....(teda z oboch strán) ved o tom je dobre fungujúci vzťah..ni?
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

ja sa obmedzujem sam ona ma obmedzit nemusi ale svojim sposobom ked cem tak idem ale nekedy si poviem ze ja nejdem radsej budem s polovickou ako bez nej :)
southpole
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa southpole »

Mňa neobmedzuje, len mi pomáha a zato som jej veľmi vďačný. To dostáva aj patrične pocítiť. Som spokojný ako to je. :) Skvelý vzťah.
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

Obmedzovat sa,no tazko povedat v mojom pripade nakolko mam pracu kde neustale cestujem tak musim mojej priatelke doverovat a zas naopak,kedze sme spolu uz 4 roky myslim ze to funguje vyborne,ale aby som sa dostal spat k teme ked sa dostanem domov chcem byt aj s nou ale ja s kamratmi,vypit pivko porozparavat sa atd..,cize v tomto som s mojou priatelkou uplne spokojny,akceptuje moje potreby a ja naopak tie jej ale kazdopadne neobmedzujeme sa navzajom ako tu uz niekto napisal,je rozdiel ked nieco "a idem" a ked nieco naplanovane dopredu.Ako kazdeho si myslim,aj mna dokaze vytocit a poriadne ma nahnevat ale ako sa hovori "do vztaju treba nejake to korenie" a preto sme spolu uz spominane 4 roky.Cize na zaver by som mohol povedat nie Neobmedzuje ma.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hovori sa tomu kompromis :)
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

boooze, priznajte sa... to tu vazne nie je nikto pod papucou? :D

...
inak aj ja uznavam fakt, ze vo vztahu musi fungovat tolerancia a kompromisy... inak to nejde.
Ak je zena stihacka a on pod papucou ( moze byt aj opacna verzia), to uz podla mna velmi o laske ani nie je...je to o obmedzovani a o sebectve.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

presne tak...ja vo veľmi veľa veciach svojej polovičke vyhoviem lebo mi na nej záleží...ale rozhodne niesom pod papučou...ona to niekedy využíva a potom sa hádame ale ja jej to zatrhnem
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ano hovori sa tomu prisposobenie.Ale aj tak najlepsie je neobmedzovat sa no nie? :P. Preco aj ? Take veci ako popisal niekto predomnou ze sprtanie v uchu etc. nerobi dnes uz takmet nikto.A take ako ze nenadavam pred priatelkou je samozrejmost aspon u mna.
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

odo mna priatelka chcela aby som pri nej nefajcil, to som jej splnil. mojim (zlo)zvykom je vecer fajcit, no ale ked sme spolu, skoro kazdy vecer, tak nikdy nefajcim. dalej ma poprosila aby som nepil, nie som ziadny alkoholik ale sak pivko a pod. v piatok vecer som si dal, povedal som ze dobre, nechybalo mi to, potom si vsak aj ona vybehla par krat v piatok s kamoskami na fernetik, tak sa spytala ci mi to nevadi, ze sak nie, a uz ani nepijem. ani doma, ani vonku, a nechyba mi to... uzil som si dost za zivot. Alk+Mar+Cig - stacilo.
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

raz som to robil že som sa obmedzoval ale už to robiť nemienim :D
nech sa pre mna aj na hlavu postavia :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja sa tiež nemienim už koli priatelke obmedzovať. mám 16 ona tiež a chcem si život užívať kým som mladý..na staré kolená sa koli manželke budem obmedzovať ale teraz určiťe nie koli nejakej rozmanznanej babenke...keď sa jej nepáči tak nech si trhne 8) už som to pochopil
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked som naposledy mal (fuuu to bolo davno) tak som aj ked som nemusel... asi sa jej to nepacilo... neviem... skoncilo to bez udania dovodu...
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

Kedže sme obaja na intráku ale v rozličných mestách, tak zatial čo nie sme spolu si voláme.... neviem, ale zatial som si nevsimla či by sme sa dako navzajom obmedzovali asi nie... my to máme dobre môžme byť spolu kedy chceme bo sme susedia :P
Napísať odpoveď