Obnova disku
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Obnova disku
Asi sa to tu riesilo viac krat, ale cez co abo ako rozbehnut skapaty HDD. Proste zohanl som si uz aj kabliky pripojim sata konvertor na usb pripojim pekne aj napajanie a disk sa krasne rozbehne akurat ze robi stale len dvojtuk asi v 10sek intervaloch, daco ako ked nevie CDromka nacitat CDcko v principe to bude asi to iste. Win to rozoznal ze je to daky disk akurat ze nevie sa s nim spojit ked daco skusim zamrzne ked odpojim hdd v tom momente odmrzne cize zjavne daky cyklus co pohlti komplet system. Povodne to bol systemovi disk a nastastie nanom nebolo nic len WIN no aj tak potrebujem s tade vytahnut mozzilacke veci a cca 5 dokumentov. Softiky co to riesia pri sformatovanom disku a tak znam a aj mam. Potrebujem skor radu ako sa prepracovat k tomu disku, kedze firmicky co sa tym zaoberaju to vedia musi to ist aj podomacky bo zasa tie veci co potrebujem nemaju hodnotu 60€ co oni zato uctuju. dake napady ???
-
Thommas
Addict
Re: Obnova disku
Myslím že to už nerozchodíš. Hlavu disku máš zaseknutú, preto ti cvaká.
-
Soviet
Darca
Hmm..a skusal si nanom uz diagnostiku, popripade skusit ho pripojit pod Linuxom, ci ten viac nezmoze?
Popripade moj postup:
http://www.hojko.com/post1719012.html#p1719012
Po mojom postupe ho opatovne skusit rozchodit tvojim postupom..
Popripade moj postup:
http://www.hojko.com/post1719012.html#p1719012
Po mojom postupe ho opatovne skusit rozchodit tvojim postupom..
-
Runes
Addict
huh no takto na tom disku bol WIN7 takze co mam tam bachnut ten live ubuntu ci keru mariu
skus taky rychly navod pre exota 
-
Soviet
Darca
No zapoj normalne disk do PC..Stiahni si ubuntu..napal..Vloz do mechaniky a daj, nech sa spusti ubuntu. A skus, ci ti najde ten disk a budes sa moct pripojit..