Sheep napísal:asi tak, je to individualne, neznasanlivost laktozy nemusis mat a po vypiti mlieka ti moze byt zle

sedi vec no, kurnik a ja pritom mliecne veci tak lubim...mmm. Klasik, acidko [najma jahodove], parenica [udena mnam ^_^], korbaciky, rozne francuzske syry [toto mozem z francuzska] od vymyslu sveta...ach
fruxo napísal:frcim na Marťankoch

martankovia su perfektni, echinacea, ale tiez je dobra echinacea z finclubu, alebo ina prirodna forma, len trosku drahsia. A dobre chutia ^_^ mmm...
digo napísal:pocuj uplink, to kde si zohnal ten tuk zo zralocej pecene???

alebo este nejaky tea tree oil (o tom si ale pisal v inej teme).??
inak ja v poslednom case len sedim za kompom, takze si moc imunitu nezvysujem

ale v lete to planujem zmenit

http://www.finclub.sk/websk/shop/produc ... ucts_id=15
len nemal by som tu moc tieto linky hadzat, mame tam aj celkom slusne zlavy, napr. toto za 600 SKK mame za 450 SKK a tak. samozrejme ze aj finclub funguje na multilevelingovom marketingovom systeme [dufam ze som pouzil spravny termin na spravnom mieste], daco ako amway a ini podvodnici, s tym rozdielom ze vyrobky od nich su drahe a funkcne...lenze su naozaj drahe. Netreba to chalovat stale a nesmie sa to chalovat priliz dlho v kuse, ked na Teba daco ide hodis si 4-5x za den po 3-5 a na dalsi den ani nevies ze daco bolo, atd. atd. atd. Napr. tohotorocne chripkove epidemie som prezil s cistym stitom aj s maminou
Teatree oil dostanes v kazdej lekarni, treba 100% cisty, je trosku drahsi, ale staci par kvapiek takmer na cokolvek, treba si na nete nastudovat ako to pouzivat a kedy. Dobry je zacka ABC
bell napísal:...wau uplink

, si jeden s mala co dodrzaviaju taku zivotospravu ako ty
keby som toto leto aj kvoli zivotosprave skoro nezdochol, tak na to je*em ako ostatni ludia, ver mi ^_^...musim to mat teraz trosku prisnejsie, ale tiez polavim, no urcite nie v spani a v strave [delenej]. Pri tom chcem ostat. Dovod je jednoduchy. Ked jes delenu stravu, neostane v Tebe strava zakvasena a skysnuta dlhe dni, ale pravidelne cez Teba fici ako potrubim, tak ako ma [s presnostou na minuty

], tak isto nepodporujes plesne a ine parazity v organizme, netvoris im tam vhodne podmienky pre zivot atd. atd. atd. Ma to len dve nevyhody toto cele. Casovo velmi narocne a financne zvladnutelne...ale tiez narocnejsie...len ten cas