Ochrany kod S65
Ochrany kod S65
zdravim, neviete mi pls poradit ako mam zistit resp. zmenit ochrany kod na S 65?? Viem o jednom programe ale ten potrebuje servisny kabel, a ten nemam, mam maximalne BT. diky za rady...
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
aky ochranny kod myslis? lebo ja mam ten isty mobil a netusim o com hovoris... akoze myslis kod telefonu alebo take nieco?
edit/ak to je len kod telefonu a este si ho predtym nemenil tak to bude nejaky z tych zakladnych ako eg 0000, 1111..... a ak si ho uz menil a zabudol si ho tak sa asi najskor chod spytat odbornika
edit/ak to je len kod telefonu a este si ho predtym nemenil tak to bude nejaky z tych zakladnych ako eg 0000, 1111..... a ak si ho uz menil a zabudol si ho tak sa asi najskor chod spytat odbornika
-
Vesper
Professional
skus co to potom bude pytatPezzo napísal:ja ho mam tiez a mam taky problem- zabudol som kod telefonu, mam uz len jednu moznost takze skusat sprostosti nemozem.
keby som ho zablokoval, co sa stane? da sa s tym este nieco spravit? alebo v siemensi by mi nevedeli poradit? diky za rady
-
mathev
Star
napis mi sem prosim ta imeiko toho telefonu a zistim ti jeho odblokovaci kodPezzo napísal:ja ho mam tiez a mam taky problem- zabudol som kod telefonu, mam uz len jednu moznost takze skusat sprostosti nemozem.
keby som ho zablokoval, co sa stane? da sa s tym este nieco spravit? alebo v siemensi by mi nevedeli poradit? diky za rady
-
mathev
Star
Re: Ochrany kod S65
napis imei a poslem ti jeho kod na odblokovaniepeto15 napísal:zdravim, neviete mi pls poradit ako mam zistit resp. zmenit ochrany kod na S 65?? Viem o jednom programe ale ten potrebuje servisny kabel, a ten nemam, mam maximalne BT. diky za rady...
no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit
ale aj tak diky za rady....
To mathev: diky za ochotu ale vies ak aj mas nieaky generator, tak mi posles kod a nebude dobry a telefon mi len napise ze LOCK, takze diky, racej to necham tak....
To mathev: diky za ochotu ale vies ak aj mas nieaky generator, tak mi posles kod a nebude dobry a telefon mi len napise ze LOCK, takze diky, racej to necham tak....
-
tm_a.s.
Light Professional
sak skus to!!!nemozes hadam zo zablokovanym telefonom zit vecnepeto15 napísal:no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit![]()
![]()
![]()
-
mathev
Star
nie nemam ziadny generator na odblokovacie kody.... mam pristup na jpics. siemensy sa odblokuju iba cez jpics server v nemecku kde ti podla imeika posielaju unlock kod. tak ked budes chcet zaplatit 3 kila za odblokovanie v ppi alebo inoteske... ja som ti vazne chcel pomoct nakolko som rok siemensy opravoval tak vim co a ako.....peto15 napísal:no takze je to na p... , Budem musiet pouzivat telefon bez funkcii ktore pytaju tento ochrany kod (kod telefonu) alebo si to budem musiet zaplatit![]()
![]()
![]()
moja ponuka stale plati je to na tebe...
Počuj a nevieš niečo take spravit aj na Nokiu potrebujem tiez zistit ochranny kod telefonu - zabudol som ho .mathev napísal:nie nemam ziadny generator na odblokovacie kody.... mam pristup na jpics. siemensy sa odblokuju iba cez jpics server v nemecku kde ti podla imeika posielaju unlock kod. tak ked budes chcet zaplatit 3 kila za odblokovanie v ppi alebo inoteske... ja som ti vazne chcel pomoct nakolko som rok siemensy opravoval tak vim co a ako.....
moja ponuka stale plati je to na tebe...